Char Margolis in Boulevard: ‘Ik wil terug naar NL’

Char Margolis heeft zondagavond in het programma RTL Boulevard de wens uitgesproken om terug te keren op de Nederlandse televisie. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Verslaggeefster Olcay Gulsen besloot om Margolis op te zoeken. Waar is het medium tegenwoordig druk mee? “Ik heb een vidcast, CharVision genaamd, en we zenden uit via 60 verschillende platformen. Ik wil graag weer terugkeren naar Nederland als de kans zich voordoet en het format juist is.”  

Margolis maakte jarenlang programma’s voor RTL 4, met Chazia Mourali en Sylvana Simons, maar kreeg op een gegeven moment Zembla over zich heen.

Zembla noemde Margolis een bedrieger. “Het is goed als mensen twijfelen, want er zijn goede en slechte mediums. Je weet dat je kritiek gaat krijgen met dit werk, want het gaat namelijk om geloven. Het is altijd mijn doel geweest om de angst van mensen weg te nemen.”

Gulsen vond het een speciale ontmoeting. Het medium raadde direct dat haar nieuwe date (Ruud de Wild) een naam heeft die met een R begint. “Ik ging er met behoorlijk veel wantrouwen naar binnen. Ik denk: dat is echt zo’n charlatan. Iemand die tien jaar lang onwijs gecasht heeft. Maar het was wel de eerste letter die ze noemde.

Margolis is wel oud geworden, vindt ze. “Er kwam een heel oud kreupel vrouwtje binnen, die nog steeds haar laatste trucjes aan het doen is. Ze is wel heel lief.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat SBS 6 ook na de zomer een dagelijkse talkshow met de VI-mannen moet uitzenden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen