Patty Brard: ‘John wil geen vrouwen boven 50 kilo op tv’

John de Mol wil liever geen vrouwen van boven de 50 kilo op televisie. Dat beweerde Patty Brard, die is ontslagen bij zijn zender SBS 6, zondagavond in de allerlaatste Ranking the Stars. Brard reageerde op Karin Bloemen, die aangaf dat ze nog nooit door De Mol is gebeld. Bloemen: “Ik ken hem van heel vroeger, van de komedie De kip en het ei. Mijn auditie heb ik bij John gedaan. Ik heb geen indruk gemaakt, dus hij heeft me nooit gebeld en hij gaat me waarschijnlijk ook nooit bellen.

Daarop gaf Brard aan dat Bloemen daar inderdaad niet op hoeft te rekenen. “Hij houdt ook niet van vrouwen boven de 50 kilo, kan ik je uit ervaring melden hoor. Dat is niet gemeen, het is gewoon zo. Hij houdt er gewoon niet van. Van wat vollere vrouwen op televisie houdt hij niet. Hij wil ze dun en blond. Het is gewoon zo dat hij dat fijner vindt om naar te kijken.”

Karin Bloemen: “Toch is het raar dat je dat zegt van die slanke blonde vrouwen, want hij is wel fan van één dikke blondine. Zijn eigen zus.”

Richard Groenendijk: “Zo, dit is het einde van de carrière van Karin Bloemen.”

De komediant vervolgt: “Wat ik niet snap aan tv-makers: ze willen het altijd jong en gooien er dan een YouTuber in, maar als je de kijkcijfers van Patty erbij pakt met Bonje met de Buren: zij is onwijs populair. Ook bij de jongeren.

Brard: “Ik zeg jou: het gaat om dik.”

Foto: BNNVARA

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen