Beau vindt Giel lomp, VI vindt Talpa-collega te ver gaan

Geplaatst op di 12 mrt 2019 om 8:20

De bizarre uitspraak van Giel Beelen over kindermisbruik is met verbazing ontvangen door de programma’s RTL Boulevard en Veronica Inside. Ze vinden dat de Talpa Radio-dj uit de bocht gevlogen is. Dat bleek maandagavond uit de uitzendingen bij RTL en Talpa TV. De uitglijder van Beelen kwam voorbij in het entertainmentblokje van Luuk Ikink. Hij bracht de gewraakte beelden uit Beelens programma op de zender. “Commotie om een opmerkelijke uitspraak van Giel Beelen.”

Ikink: “In zijn ochtendshow vanmorgen riep de radio-dj namelijk dat hij gewoon de muziek van Michael Jackson blijft draaien en hij lijkt ook het kindermisbruik een beetje te bagatelliseren.”

Beelen staat er niet goed op, vindt Ikink. “Overal stond ook: ‘Giel Beelen: ‘Er zijn ergere dingen dan wat hij heeft gedaan’. Hij nuanceert het wel. Ik zie jouw blik erbij en jij vindt het helemaal niet oké volgens mij“, zei hij tegen Beau van Erven Dorens.

Van Erven Dorens: “Hij maakt al forever dit soort lompe opmerkingen. Misschien gaat hij het na veertig jaar aan het eind van z’n carrière een keer leren.

Luuk Ikink: “Hij wordt meteen op de vingers getikt door Jeroen Latijnhouwers, die zegt dat het echt niet kan.”

Beau van Erven Dorens: “Dat vind ik echt top. Pluim voor hem.”

Veronica Inside

Ook de mannen van Veronica Inside vinden dat hun Talpa-collega te ver is gegaan. “Het is niet zo handig, hè, wat daar gebeurd is?“, sprak Wilfred Genee.

Voetbalanalist Johan Derksen: “Het deed mij meteen herinneren aan het gesprek dat wij met John de Mol hadden toen wij hier naartoe zouden komen. We hebben daar gezeten in het pand van mij en toen zei hij: ‘Jullie mogen alles zeggen, ook over mij, maar bij kinderporno trek ik een grens.’ Dat vonden wij wat overdreven.”

Het Radio Veronica-team van Beelen moet een draai om zijn oren krijgen, aldus Derksen. “Misschien is het een idee om wat pastoors en kapelaans naar die gasten te sturen en die eens even in die broekjes te laten grabbelen.”

Wilfred Genee: “Ik denk dat hij er zelf ook van schrok, want ik had nog contact met hem en toen zei ik: ‘Hoe kan je dat nou zeggen?’ Toen zei hij: ‘Het schoot er ook uit, ik had het niet moeten doen.‘”

Derksen: “Wij maken overal grapjes over en dat noemen we satire, maar er zijn bepaalde onderwerpen die zich niet lenen voor grapjes. Dat vind ik ook zoiets. Dit gaat over kindermisbruik. Voor een ouder bestaat er geen erger delict dan kindermisbruik.”

Lees ook:
Giel draait Jackson: ‘Ergere dingen dan kindermisbruik’ (maandag)
Giel Beelen heeft spijt van relativeren kindermisbruik (maandag)

Foto: Talpa
8 Reacties op “Beau vindt Giel lomp, VI vindt Talpa-collega te ver gaan”


 1. Bram

  Giel is toch die p*d*f**l met hele jonge vriendinnetjes?

 2. S. Stokvis

  Haha… “voor een ouder bestaat er…..”

  Voor de ouder ook… tuurlijk Johan… voor de kids die door pa worden misbruikt niet?

 3. HansR

  Genee doet er alles aan om zijn luistercijfers omhoog te krijgen, dus Beelen zal hij graag wat luisteraars afsnoepen,ondanks dat die een Talparadioventje is.

 4. q8

  beau is een TOPPER,
  een man met ballen,
  de rest zijn bijna allemaal wegkijkers,en bang voor hun baantje,

 5. Stus

  @HansR
  Hoe kan Genee er bij Beelen luisteraars afsnoepen? Giel zit ‘sochtends en Genee in de middag. Daarnaast siert het Genee wel dat hij de uitspraak van zijn directe radiocollega gewoon behandeld in het programma. Kan Albert nog wat van leren..

 6. mr herbert

  Onzin, overal moeten grappen over gemaakt moeten worden.

  Ben grote fan van de dark humor pagina van 9gag en bestgore zit ik toch ook wel bijna elke dag op.

 7. De trillende trоl

  mr herbert, wie heeft het over grappen, Jan Lu|? Dat van Giel was geen grap maar gewoon misplaatst stoer brallen. Het is een loser van het laagste soort.

 8. Brwaler

  Feit is dat dit niet is bewezen, MJ is meerdere keren vrijgesproken en er zijn meerdere reacties van mensen die toen kind en kind aan huis waren bij MJ die dit stellig tegenspreken… misschien dat Giel het daarom moeilijk vind om recht toe recht aan z’n mening te geven… persoonlijk vind ik het fijn dat mensen een mening hebben, en ten tweede pedofielen negen wat mij betreft gewoon dood!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.