Angela de Jong eist mediaboycot Prem Radhakishun

Angela de Jong wil dat De Wereld Draait Door (BNNVARA) en omroep PowNed per direct overgaan tot een boycot van tv-personality Prem Radhakishun. Hij is te ver gegaan in de dinsdagaflevering van DWDD. Dat zegt de tv-columniste in het AD. Radhakishun kreeg uitgebreid de gelegenheid om Geert WildersThierry Baudet en al hun aanhangers neer te zetten als onmensen. “Het neigde zelfs naar demoniseren. Dat klinkt heftig, dat weet ik, maar iets anders kan ik er niet van maken.

DWDD gaf Radhakishun in het verleden al eens een studioverbod nadat hij Volkskrant-journalist Jean-Pierre Geelen live op televisie beschuldigde van pedofilie. “Maar inmiddels wordt hij toch weer te pas en te onpas op het schild gehesen.”

BNNVARA moet direct kappen met Radhakishun, vindt De Jong. “Ik kan me eigenlijk niet voorstellen dat Prem donderdag weer bij DWDD aanschuift, zoals werd aangekondigd. Zoveel gezond verstand zullen ze daar toch wel hebben?

Zoals ik me ook afvraag wat Powned nu gaat doen. Als die omroep enige ruggengraat heeft jassen ze hem er na dit optreden per direct uit. Het is toch totaal ongeloofwaardig om hem namens een rechtse omroep op de radio te laten roeptoeteren, ook al is het ergens in de daluren van de nacht“, besluit ze, via Blendle.

Al met al is het dus paybacktime voor La Jong:
Humberto en Prem praten over ‘fossiel’ Angela de Jong (juni 2018)
Prem reageert op ‘mislukte witte muts’ Angela de Jong (juni 2018)

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen