Prem reageert op ‘mislukte witte muts’ Angela de Jong

Geplaatst op ma 18 jun 2018 om 10:30

Prem Radhakishun vindt het ‘infaam en abject’ dat Angela de Jong, de tv-criticus van het AD, hem neerzet als een racist. Dat heeft hij afgelopen nacht gezegd in het programma Zwarte Prietpraat op NPO Radio 1. Radhakishun brandde de tv-kenner vorige week genadeloos af tijdens een telefoongesprek met Humberto Tan; hij noemde haar een ‘mislukte witte vrouw’. De Jong concludeerde in VI Oranje Blijft Thuis dat hij kennelijk vindt dat je als witte vrouw niet over donkere mannen mag praten.

Nu komt Radhakishun daar weer op terug. “Ik kan vanwege de vele reacties naar mij toe niet anders dan te reageren op de mislukte witte muts Angela de Jong, die het woensdagavond in VI Oranje Blijft Thuis over mij had. Ik heb geweigerd om in de massamedia een reactie te geven, want u weet: wat ik te zeggen heb, zeg ik in dit persoonlijkheidsprogramma, dat Zwarte Prietpraat heet.

“Mijn vriend Wilfred Genee die dit programma nog nooit gehoord heeft werd door zijn redactie voorgeschoteld wat ik vorige week tegen Humberto Tan heb gezegd. Ze lieten wat verknipte fragmenten horen en toen kwam de reactie van de voor een buitenlandse krant werkende Angela de Jong.”

‘Witte’

Radhkishun heeft er geen spijt van dat hij continu de huidskleur van De Jong benoemde. “Beste mislukte stukjesschrijver Angela de Jong, dit programma heet Zwarte Prietpraat en steekt de draak met zogenaamde identiteitspolitiek. Ik benoem daarom iedereen zijn zogenoemde huidskleur of identiteit.”

En als u voordat u uw scheur opentrekt om commentaar te geven de moeite had genomen om het fragment te beluisteren, dan had u gehoord dat Humberto niet in de studio was, maar aan de telefoon zat en dat hij niet inging op mijn tirade. Hij omzeilde op zeer beschaafde manier mijn tirade, elegant als hij is.”

Prime time

De Jong gniffelde nog dat Radhakishun niet bepaald op prime time zit met zijn programma. Hij is namelijk te horen van twaalf tot twee uur ’s nachts. “Dat zegt meer over u als mislukte pseudo-elitaire muts. Van twaalf tot twee ’s nachts werken er mensen: truckchauffeurs, taxichauffeurs, beveiligers, luchtverkeersleiders, artsen, verplegers, politie-agenten, brandweerlieden, schoonmakers, mensen in de horeca en de IT, artiesten, muzikanten en mensen in de drukkerij waar uw mislukte krant gedrukt wordt die door steeds minder mensen wordt gelezen. En de mensen in de distributie die ervoor zorgen dat uw buitenlandse krant straks in de brievenbus belandt.

Hebben al deze mensen geen recht op een topkwaliteitprogramma van een topradiomaker? Tellen deze luisteraars niet voor u? En, mislukte muts De Jong, had u geluisterd naar het fragment, dan had u gehoord dat ik de draak met mezelf stak, want ik heb Humberto gevraagd wat ik verkeerd doe omdat ik verbannen ben naar de nacht van het marginale PowNed en dat hij de koning van de televisie is. Kortom: Angela de Jong, uw optreden laat zien dat u een mislukte witte import-Nederlander bent, die de hardwerkende Nederlanders niet kent en dat u uit uw nek kletst.”

Infaam en abject

Het raakt Radhakishun nog het meest dat De Jong suggereert dat hij geen kritiek wil krijgen van witte vrouwen. “Ik laat mij niet door een mislukte witte muts als u wegzetten als racist.”

Foto: PowNed








69 Reacties op “Prem reageert op ‘mislukte witte muts’ Angela de Jong”


 1. Koen

  Zwarte prem is gek geworden en zwarte Prem is zeker een rascist.

 2. Bram Biester

  Heldin Angela had een open zenuw geraakt bij Prem. Kennelijk had ze het bij het juiste eind!

 3. Ookdatnog

  PREM IS WELDEGELIJK EEN RACIST MET EEN GROTE BEK EN OP HEEL VEEL MOMENTEN
  ZEER ONGENUANCEERD EN EEN PSYCHOPAAT!😵

 4. Vincent van Engel

  Ja je lult je er niet uit. Triest figuur die Prem, ja natuurlijk ben je een racist een rasechte zelfs. Net als Aboutaleb van de PvdA die vindt dat zijn dochters met een Marokkaan moeten trouwen en nooit mogen trouwen met een Nederlandse jongen. Ja dan ben je een racist. Onder moslims en Surinamers komt trouwens meer racisme voor dan onder die stoute baknke Nederlandse mannen.
  Ja even schrikken racist Prem.

 5. godsamme

  zwarte prem is een kneus en in elk praatprogramma een lawaaitoeter

 6. J

  Haha, geweldig weer Prem!

  Prem rules!!!!! 👍

 7. ycheweiz

  Hindo-piet vindt iets, narcisme viert weer hoogtij. Zwarte man doet zich voor als zwarte radiomaker in een zwarte nacht en trekt zoals alle zwarten de zwarte racisme kaart.

 8. godsamme

  zwarte prem is een kne-us en in elk praatprogramma een lawaaitoeter

 9. F.Edens

  Wat een walgelijke man is dat. Angela de Jong heeft helemaal gelijk.

 10. Bep

  Prem is een heel eng, walgelijk mannetje die heel gauw van tv verwijderd moet worden,rancuneus,boos mannetje.

 11. Johan

  Waarom krijgt die Prem überhaupt een podium in de media? Ik heb hem nog nooit op een zinnig commentaar kunnen betrappen.

 12. Michel

  Eigenlijk komt Prem er heeeeeel langzamerhand achter dat hij ook wel een racist genoemd mag worden. Waarom toch te pas en te onpas wit – zwart – bruin – geel etc. erbij halen? Heeft toch totaal geen meerwaarde?

 13. bo

  Jean, Prem, Sylvana, Sunny, Sjors, Aafke Romeijn enz. kan John de Mol een programma voor hen bedenken. BN’ers in een dwangbuis of zoiets. Aandachtsjunks die leven van de ophef.

 14. Bart

  Totale onzin wat de man allemaal uitkraamt.

 15. Ron

  Wat een belachelijke tirade. Hij maakt zich al jaren belachelijk in programma’s op radio en TV maar dit is echt het toppunt. Hij wil zo graag een soort van ‘shockjock/talkshowhost’ spelen zoals ze dat in Amerika op de radio doen. Maar dat slaat hier in Nederland nergens op. Hij schopt maar tegen willekeurige benen aan zonder goede argumentatie om dit te doen. Gotspe!

 16. Peter

  Prem is een volksmenner – narcist – eigenwijs – irritant- pedant -nog meer smaken ?

 17. SOLANGE

  Prem is wel degelijk een racist .. zou Angela aanraden aangifte tegen deze racist te doen ..hij denkt dat ie maar alles kan roepen….

 18. scott_0

  En deze racist wordt betaald door de SSTAATSS-OMROEP!!!!!!!!!

 19. Herman Hoogsteder

  Deze verschrikkelijke man moet verbannen worden.En neger luister goed het is blanke vrouw en niet witte.

 20. Curryworst

  Zwarte boze man.

 21. Wollter

  “Zwarte Prietpraat” is een Topprogramma!

 22. BijlmerStyle

  Prem heeft groot gelijk. Jullie tatta’s weten niks. Hou je lekker bezig met je eigen mensen zoals Gordon en zo :)

 23. Ray

  Als een blanke deze dingen over een zwarte zou zeggen, dan stonden de advocaten al likkebaardend in de rij om er een racismezaak van te maken.

 24. Remi

  Prem Radhakishun.

  Prem.

  Als advocaat uit z’n ambt gezet.
  Nu reeds járen mogelijk gemaakt dankzij uw en mijn belastingcentjes.

 25. Zalmneusje

  @Bijlmerstyle
  Wat doet iemand zoals jij op deze site? Moet je geen lieddjes rappen in de KFC?

 26. robb

  Wat is nu het verschil Derksen/Prem hij heeft een menig en dat mag in dit land of mag een zwarte man geen mening hebben.

 27. Grace321

  Hahaha zwart tegen wit…zwart op wit…ook lekker.😂🤣😃

 28. Reintje

  Prem is een grote bek op poten die zonder iets gepresteerd te hebben toch regelmatig zendtijd krijgt van links NPO. Niemand maar dan ook echt niemand zit op zijn mening te wachten !!

 29. danny

  OK ,een beetje teveel Angela de laatste tijd maar geef aub deze Prem geen enkele aandacht,,vervelend figuur. Doodzwijgen die zwarte piet

 30. :)

  Hij noemt iedereen bij zijn huidskleur? Sinds wanneer is wit een huidskleur?

 31. JasperV

  Aan het taalgebruik kan je zien dat zwarte Prem geen enkele opvoeding heeft gehad.
  De kritiek van Angela valt in het niet bij het grove en ordinaire geweld van Prem. Kennelijk heeft hem iets geraakt en hij kan helemaal niet tegen kritiek, dat is bekend.

 32. Matroos

  Reintje, links NPO? Hij wordt betaald door rechts-populistisch Powned.

 33. Stephan

  Die Prem is niet goed bij zijn hoofd.Weet nog wel dat in de DWDD iemand beschuldige van pedofilie, sindsdien komt ie met steeds verregaande uitspraken die kant nog wal raken.Misschien begint het tijd te worden dat deze mislukking met gesubsidieerde centjes ontslag krijgt.

 34. chris

  @Vincent van Engel:
  Ik vind Prem een vreselijke schreeuwer.
  Ik vind Angela een over het paard getilde dame

  Als er 2 een racist bent U het, U haalt de heer Aboutaleb er bij en allerlei niet blanke Nederlanders als of dat racisten zijn.

  U moet nog veel leren meneer

 35. chris

  2 moet zijn één

 36. Stephan

  MATROOS..npo is absoluut links en omroep PowNed idem dito..denk je nou werkelijk dat rechts-populistische denkwijze een programma maakt wat pro Marokkanen is ?Blijf lekker verder dromen

 37. Cindy

  Kan het zijn dat Angela precies prikt waar het pijn doet. En dat Prem daarom zo gestoken door een wesp reageert? Grow a pair!

 38. julske

  Goed zo Prem, Humberto komt niet uit een goot, dus is begrijpelijk dat hij nooit wil reageren op die mislukte muts. Aangezien Angela en die Vogelverschrikker altijd gelijk heeft en krijgt, dan kom je weleens je zelf tegen. Dat merk je hier op MC. Sommige vinden het normaal dat hij/zij een ieder kan, en mag beledigend,en worden daarin nooit gecorrigeerd, en zo blijven ze doorgaan met het bashen , en Pubergedrag. Wie kaats kan de bal verwachten.Dus D J Jean goed dat jullie Derksen/Angela goed hebben aangepakt. Hij zou Luuk aanpakken, want die zou zich niet kunnen verdedigend, D J Jean en Prem jullie hebben gelijk, Boontje komt op zijn loontje.Die vogelverschrikker denkt dat hij superieurder is dan een ieder, Ik vraag me af, als hij van God los is.

 39. Matroos

  Stephan, als je werkelijk gelooft dat de Powned / Geenstijl / Dumpert kliek niet populistisch is, mis je oren en ogen. En dat ze rechts zijn, is hun eigen doelstelling geweest. Hun achterban, rechts, heeft dat bewerkstelligt. Powned is echt absoluut geen “links” ideaal geweest, hoor. Dan sla je de plank wel heel erg mis.

 40. DJ KING

  Prem is een uit zijn ambt gezette advocaat en een gore donker gekleurde NPO uitvretende RACIST.

 41. Rodrigo

  WAT IS ER MIS MET DIE MAN?

 42. Pim

  Heerlijke reactie van Prem. Dikke koe Angela moet terug de stal in om gewassen te worden. Net goed!

 43. Japie

  Onbegrijpelijk dat die brulaap nog niet verdwenen is van tv en media.

 44. T

  Die presentator vind die columnist een lul, die talkshowhost is boos op een andere talkshowhost, die redactie is beledigd vanwege opmerkingen van een presentator.

  Ga g#dverd#mme eens televisie maken. Dat gejank…. Steek die energie eens in je werk; oftewel; maak eens TV waar Nederland van onder de indruk van is.

 45. Stephan

  MATROOS ..jammer dat je niet inhoudelijk reageert,maar dingen erbij haalt die niet van toepassing zijn.Rechts populisme maakt geen (propaganda) voor pro Marokkanen programma’s.

 46. johan

  Prem is zoals de publieke omroep: hoog verheven boven de massa. En maar schelden en tieren.

 47. StefanV

  Zijn er nog steeds mensen die Prem serieus nemen? Zijn er werkelijk mensen die serieus luisteren naar wat die man in de nachtelijke uurtjes uitkraamt?

  Sowieso: iedereen – blank of donker – die blanke mensen “wit” noemt, neem ik niet serieus. Als je uit politiek-correcte overwegingen het taalgebruik overneemt dat extreem-linkse types hebben geïntroduceerd, heb je namelijk geen ruggengraat.

  Mijn huidskleur is en blijft blank, zo lang ik leef. Nooit zal ik mezelf “wit” gaan noemen.

 48. Matroos

  Stephan, misschien kwam je reactie ook niet over als iemand die inhoudelijke argumenten gaf. Powned komt af van Dumpert / Geenstijl, en als je denkt dat hun woordgebruik (“Dobberneger”) of het aanvallen van vrouwen omdat ze tegen seksisme op deze websites zijn, of het eindeloos benadrukken dat een verdachte een Noord-Afrikaans of lichtgetint is, linkse doelstellingen zijn, zit je er echt naast. Je kan wel om links blijven janken, maar dit hebben jullie toch echt uit jullie eigen rechts-populistische hoed getoverd.

 49. Henny Huisman

  De toename van aanwezigheid van zowel Angela de J. als Prem op tv zorgt ervoor dat steeds meer mensen dat ding uit laten.

 50. anoniem

  Tja… ’t Is een beetje een trend de laatste tijd dat mislukte bekendheden elkaar in de haren vliegen… In de hoop op een beetje publiciteit? :-)

 51. K

  Prem moet gewoon zijn smerige muil houden…enge man met enge praatjes…volgens mij is hij geestelijk niet in orde.

 52. Boris

  Allereerst heer Prem Radhakishun, het is BLANK en niet WIT. U bent zwart, ik vind u een racist en uw programma’s zijn K*T. Lekker opr*tten en je zwarte muil houden, zeurpiet die je bent.

 53. Boris

  @ Matroos
  Mon 18 Jun 2018 om 13:35

  Het is objectief vast te stellen dat de criminaliteitcijfers ruim bovengemiddels coren als het Noord Afrikaans t**gbetreft. Het woord dobberneger is niet zo erg, dat is vorm, de inhoud is dat de (overwegend jonge mannen) hier niets te zoeken hebben en voor veel ellende zorgen onrechtmatig (kraken, eisen stellen, etc.) en belangrijker nog dus parasiteren op kosten van de gemeenschap terwijl ze uitgeproceerd zijn.

  Links is ziek en verzieken ons land. Wir schaffen es nicht!

 54. Bears' den

  Alle 2 zijn het vermakelijke mensen..
  Laten we blij zijn dat we zulke mensen hebben in dit kleine landje, heerlijk toch!
  Zonder deze mensen had meer dan de helft op deze site, niets te zeiken gehad..

 55. Rien E

  Goed gedaan Prem. En voor de zeikers hier Prem is niet zwart maar een gewone hindoestaanse Nederlander met surinaamse roots en dien ten gevolge enigszins bruin. En het is een radioprogramma. Uitleg : radio is TV waar geen schermpje op zit, je hoeft alleen maar te luisteren, of niet natuurlijk. Even wennen natuurlijk voor de meesten.

 56. tammer

  Heel scherp van Prem weer dit. Mooi dat hij nietsontziend dit soort domme autochtone oudewijvenpraatjes van Angela de Jong aan de kaak stelt.

 57. Matroos

  Stephan, zie mensen als Boris (15:14 – dank voor je bevestiging). Wil je nog steeds volhouden dat Powned links is, en het typisch links is om te zeggen dat links ons land verziekt?

 58. Timmer

  @ tammer

  Prem scherp? Zo scherp als een gekookte wortel zeker.
  Prem is een dom allochtoon dik zwart oud wijf en heeft niets te melden.

 59. Lies

  @Stephan V: spijker, kop, raak.

 60. Timmer

  Matroos
  Mon 18 Jun 2018 om 17:46

  En jij bent vast een kleurrijk genderneutraal ombouwpakket die van voren niet weet dat het van achteren leeft.

 61. pleb

  Oh jee tammer/magistraler/riazop heeft ook weer een mening hoor. Kots.

 62. Bobbie

  Wie luistert er nu naar Prem. Die man is toch overduidelijk gestoord !

 63. Jordao

  Prem is net een olifant die door een porseleinen kast dendert.

 64. antiprem

  die Brulaap moet je in de dierentuin zetten ,wat een volksmenner .

 65. Ernst

  Op de radio valt Prem best wel mee. Soms vind ik hem zelfs leuk. Echter regelmatig slaat ie ook helemaal door. Ik denk dat hij toch een complex heeft.

 66. F’iscadel

  Waarom laten wij in hemelsnaam toe dat immigranten die hier geen stem mogen hebben en hier NIET thuishoren zo afgeven op ons Nederlanders?? Weg met de multicul!!!

 67. Matroos

  Timmer (17:51): ik zou niet weten hoe je daar bij komt. Ik heb mij politiek niet uitgelaten, slechts gezegd dat Powned uit de rechtse flank komt. Ik zou niet weten hoe jij daar conclusies uit kan trekken over mijn persoonlijke politieke voorkeur. Misschien stem ik ook wel rechts. Of links. Of niet. Of vind je het niet leuk als faalprojecten gelinkt worden aan jouw stroming, dat je daarom zo boos bent? Want faalprojecten mogen alleen maar gelinkt worden aan jouw tegenstanders?

 68. critikast

  Deze zwarte nitwit wil ons doen geloven dat iedereen die ’s nachts aan het werk is op zijn programma afstemt. Heb je de luistercijfers wel eens bekeken Prem? Kom dan met mij tot de conclusie dat slechts één op de 20 nachtwerkers naar jou wil luisteren. De rest zet lekker een andere zender op, luistert naar de eigen muziekkeuze of heeft geen tijd om naar iets te luisteren. Wat ben je toch een gekleurde ijdeltuit Prem. Je denkt echt dat Nederland op jouw mening zit te wachten. En hoe durf je kanjer Angela te bekritiseren en uit te schelden? Je bent een hypocriete zelfingenomen indioot en je bent een belediging voor alle Nederlanders met een afwijkende huidskleur !

 69. L

  gestoorde aandachttrekker

Televisienieuws



Mail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.