Humberto en Prem praten over ‘fossiel’ Angela de Jong

Geplaatst op Wed 13 Jun 2018 om 14:15

Prem Radhakishun vindt het bizar dat Humberto Tan nooit heeft teruggeslagen naar Angela de Jong, de vrouw die hem kapotschreef in het AD. Dat heeft hij gezegd in zijn programma op NPO Radio 1. Radhakishun vindt het niet terecht dat De Jong altijd maar schreef over de lage kijkcijfers van RTL Late Night. “Ik weet namelijk van adverteerders dat RTL online, en ook jouw programma, goed bekeken wordt. Die cijfers worden niet verwerkt in de kijkcijfers. En die zijn heel hoog bij jou.”

Humberto Tan daarop: “Klopt, klopt, klopt.”

De kijkcijfers van de laatste week van RTL Late Night waren ook erg goed, aldus Tan. “De marktaandelen waren de hele week al 22, 24 en 25 procent en uiteindelijk dus 34 procent. Dat was heel mooi.

Prem Radhakishun: “Dan kun je toch zeggen: ‘Angela ‘stommerik’ de Jong, jij bent nog een achterlijk fossiel dat nog alleen naar lineair kijken kijkt. Jij snapt niet dat de jeugd op hun tablet en telefoon kijkt. Dat is iets heel totaal anders.‘”

Humberto Tan: “Het is zo nutteloos. Het is maar wat je wil zien. Er wordt steeds gezegd: ‘De kijkcijfers blijven achter bij die van Jinek.’ Dan denk ik: jeetje miena, wat voor wedstrijd maak je er steeds van? Vervolgens heb je op vrijdag 1,2 miljoen kijkers. De marktaandelen zijn gigantisch geweest. Maar men kijkt vooral naar wat niet goed is of niet goed zou zijn. Heel RTL 4 doet het minder en dat komt inderdaad omdat er veel online wordt gekeken, maar dat wordt niet gezien en niet benoemd.”

Prem Radhakishun: “Daarom dalen de oplages van de kranten ook. Omdat dat achterlijke fossielen zijn in buitenlandse handen.”

Hij heeft ook een hekel aan Jean-Pierre Geelen, de oud-tv-recensent die hij ooit beschuldigde van pedofilie. Om die beschuldiging werd Radhakishun destijds op non-actief gezet als tafelheer in DWDD.

Prem Radhakishun: “Die mislukte Jean-Pierre Geelen zat toen samen met Hans Beerekamp van NRC bij De Wereld Draait Door en Jean-Pierre Geelen, een ziek figuur waarvan ik vernomen heb dat hij het… Ik zal niet verder gaan. Toen zei Beerekamp dat hij vond dat jouw programma diverser, leuker en swingender was, en Geelen was een zuurpruim.”

Humberto Tan: “Ik weet dat Jean-Pierre Geelen in de tweede maand van het programma zei dat hij uit betrouwbare bron had vernomen dat het programma in december zou stoppen, terwijl wij toen al wisten dat het door zou gaan. Ik dacht: interessant. Toen de aankondiging kwam dat ik zou stoppen, zat hij weer bij De Wereld Draait Door en zei hij: ‘Zie je wel, ik had gelijk.’ Na vijf jaar, ha ha ha.”

Prem Radhakishun: “Ik dank je wel namens alle witte, groene, gele paarse mensen, of ze nou islamitisch, hindoe of christelijk zijn: je hebt heel veel mensen vijf jaar lang blij gemaakt. Die chagrijnige witte mislukte import-Nederlanders als Angela de Jong en Jean-Pierre Geelen zijn mislukt. Ze kunnen niets, daarom worden ze columnist. Het zijn holle vaten aan de zijlijn. Ze heeft nu even haar moment of fame – ze speelt nu in elk programma deskundige. Ze is een mislukte witte vrouw van het AD.”

Foto: BNNVARA
49 Reacties op “Humberto en Prem praten over ‘fossiel’ Angela de Jong”


 1. rop

  Prem snapt er echt niks van, nooit gedaan ook.

 2. Grace321

  Waarom moet dat witte er weer bij??

 3. S

  Als je het over negatieve energie hebt…… Prem.

 4. Curryworst

  Daar zitten ze dan. Twee Suri’s. Af te geven op hun gastland.
  Kijk ze het eens roerend met elkaar eens zijn.
  Allebei gefaald: Prem uit zijn ambt gezet als advocaat en Tan als presentator en partner.
  Dát zijn de feiten.

 5. mark2

  de prem praat maar wat zonder verstand. ik heb hem paar keer in een show over geld gezien waarbij hij advies gaf over bv uitkeringen waarvan ik weet dat dat niet klopt omdat ik zelf voor dat soort uitkeringen werk. hij zet mensen po het verkeerde been. dat Humberto nog steeds zijn probleem niet onder ogen wil zien is gewoonweg sneu te noemen!

 6. Kaaskijker

  Prem, die Angela de Jong is inderdaad een ijdele aartsconservatieve mevrouw maar jij zet jezelf ook weer voor schut. Dit helpt allemaal niet veel qua beeldvorming.

 7. Marjolijn

  Weer negatief hier.

 8. Jan

  Zucht, wat een volidioten….

 9. scott_0

  Allebei het oerwoud in graag.

 10. Fred

  Prem….opsluiten in de EBI Vught….de man is dronken en lult alleen maar uit zn nek

 11. Peter

  Ik snap er niks van waarom Prem bij Powned zit. Onbegrijpelijke keus van Powned. Er zijn genoeg jonge journalisten die wel een serieus programma kunnen maken.

 12. Michel

  Altijd weer beginnen over import Nederlanders, religie of kleur…. Heeft volstrekt niets te maken met het gespreksonderwerp. Prem is de grootste racist die er is!

  Helaas gaan ze niet in op de inhoudelijke kritiek die de Jong heeft gegeven. Die kritiek staat namelijk als een huis: de grote RTL promo show. En ja, ik ben fan van Tan, maar niet aangaande zijn talkshow. Hij is geen goede journalist, maar wil gewoon een gezellige show maken. Als entertainer gaat het vast beter doen.

 13. Jody

  @Curryworst

  Nederland is niet hun gastland. Je hebt een grote mond over feiten, maar die heb je zelf ook niet op een rijtje. Geregeld een onvoldoende voor geschiedenis zeker?

 14. Mama Nouskouri

  Angela heeft alleen maar de vinger op de zere plek gelegd.
  RTL laten inzien wat heel Nederland al lang zag

 15. Bears' den

  Prem is uitermate grappig en met z’n grote muil is het bijna nooit saai als die op tv is..
  Maar hier slaat ie toch echt wel de Surinaamse spijker mis met z’n Hindoestaans hamer!

  Angela had en heeft gewoon gelijk, zoals zo vaak..
  Hij neemt het gewoon op voor z’n vriend denk ik, maar maakt zichzelf daarmee nog meer belachelijk omdat heel Nederland toch ook echt zelf ziet dat RTL late night niets meer was..

 16. chris

  Wat een geslijm tussen die 2. Prem zal wel niet meer gevraagd worden bij DWDD.
  Tan’s programma is gewoon mislukt, het was vooral veren in elkaars achterwerk stoppen, zoete lieve gerritje en aap wat heb je mooie jongen. En Prem de door U bekritiseerde Geelen heeft een mooie baan bij de Volkskrant. Leest U zeker niet.
  Overigens de Jong van het AD loopt naast haar schoenen sinds zij een keer de slimste mens was.
  Advies aan U menner PREM. Mocht U weer eens ergens opduiken op de TV dan NIET MEER ZO SChREEUWEN.
  Ga lekker een potje golfen met Tan

 17. Woensdag

  Glibber aal heeft steun van een andere glibber aal.

  Angela de Jong is een gods geschenk voor de TV kijkend nederland.

 18. Ookdatnog

  PREM IS GEESTELIJK GESTOORD ENHEEFT EEN GROTE BEK EN STAAT NOG DICHT BIJ DE APEN!🐵🐒

 19. Tss

  @ Curryworst
  Wed 13 Jun 2018 om 14:25
  Hahaha “gastland” hahaha.
  Hoe verzin je het!
  Maar wat heb jij bereikt, behalve iedereen maar af te zeiken?
  Laat me raden NIKS!

 20. Kees Twist

  Als we op een mening niet zitten te wachten is het die van Prem – beetje selectief met cijfers te goochelen – sinds hij Sinterklaas ge-out heeft bij DWDD ben ik bij deze kerel afgehaakt – irritant volksmennertje – manipulator en eigenzinnige en eigenwijze man –

 21. Karel

  Prem doet altijd hetzelfde kunstje.
  Kijken hoe het water stroomt, en dan tegen de stroom inzwemmen.

 22. BrEnDa BeUkEnOoT

  Hé, OoKdAtNoG, sTеRf EeNs MeT jE cAрSlOcK, zWаKzInN¡Ge AaР!

 23. Annoniemus

  Bruin & Bruin bijt elkaar niet , dat blijkt hier maar weer !

 24. Woensdag

  Angela de Jong vanavond in VI

 25. Huh

  Is dat boek van Gerald J. al uit?

 26. Wollter

  RadHakisHun is een schreeuwertje die geen tegenspraak duldt. Luister maar eens naar hem, NpoRadio 1, maandag van 0 tot 2 uur.

 27. SOLANGE

  Wat een giller nu is het Angela de Jong haar schuld dat die vleespet vreemd ging en er niks van snapte hoe je een talkshow moet presenteren…Zielig mannetje blijkt maar weer.Prem moet je niet serieus nemen de man mocht een tijd n iet aan de tafel van DWDD verschijnen omdat hij iemand een pedofiel had genoemd dus….

 28. Bea

  Glimmende vleespet kan het niet verkroppen dat hij krtiek krijgt.

  Prem Radhakishun als glimmende vleespet neem ik natuurlijk niet serieus. laat ze maar naar Paramaribo gaan en daar gaan klagen over de ongestructureerde zooi, corruptie en racisme.

 29. Otto Groeneveld

  Is deze gek nog niet op de longstay opgenomen?

 30. godsamme

  prem, holle vaten klinken het hardst

 31. Ernst

  Met zijn opmerking over die “witte vrouw” zegt al genoeg over Prem. Laat hem maar lekker teruggaan naar een land waar geen witte mensen wonen.

 32. aammehoela

  Prem is gewoon a-sociaal. Meent dat zijn mening de enige juiste is. RTL Late Night werd gewoon minder bekeken. Wat een onzin om te stellen dat ineens al die kijkers op hun tablet naar Tan zitten te kijken. Angela de Jong heeft en had gelijk. Prem graag nooit meer bij DWDD en Powned uit de publieke omroep zetten, zijn we ook van deze kwal af.

 33. Jopie

  Wie neemt Prem nu serieus. Die schreeuwt alleen maar. Altijd.

 34. Deadly Viper

  Helemaal eens met Prem.

  Als die sukkels van VI negatief mogen doen waarom Prem niet?

 35. Vrede

  Ik was altijd wel een Prem fan juist omdat hij zijn mening geeft maar het is niks meer dan een racist. Laten wij blanken ff zo praten.
  Stelletje donkere idioten die tig jaren na de slavernij geboren zijn (ik huil toch ook niet om de Duitsers?) maar denken dat racisme van 1 kant wel ok is.

  En dat Tan erbij zit te knikken zegt ook veel. Een narcist met een vrouw die niet op dr eigen benen kan staan.

 36. Deadly Viper

  Wat Humberto in z’n prive leven doet is zijn zaak waar bemoeit iedereen zich mee? Alsof niemand vreemdgaat.

 37. Karel

  Ernst
  Wed 13 Jun 2018 om 19:26
  Met zijn opmerking over die “witte vrouw” zegt al genoeg over Prem. Laat hem maar lekker teruggaan naar een land waar geen witte mensen wonen

  Zo’n land bestaat niet!

 38. Clio

  Angela de Jong heeft duidelijk een probleem met donkere mannen… ze gaat zo los op Humberto je gaat er bijna wat van denken.

 39. Bart

  @Deadly Viper Zoals al meerdere keren door meerdere mensen de afgelopen week aan je uitgelegd is ging het helemaal niet alleen over dat vreemdgaan. Het is een hele waslijst aan punten waarom Humberto Late nigth kwijt is.

 40. Bart

  @Clio Als je dan toch niets zinnigs hebt te melden, hou dan gewoon je mond.

 41. Clio

  Er is meer mis met dat fossiel dan wat er mis was met Late Night.

 42. Daniel

  Waar kolonist staat > columnist (dat zegt Prem namelijk). Freudiaanse verluistering overigens van MC.

 43. Lambert

  Premmetje heeft te veel gesnoept van onze ontwikkelingshulp en dat is hem nu naar het hoofd gestegen.

 44. boer zonder land

  Laten we zeggen dat Prem hoge ogen gooit.

 45. Bart

  @mc Deadly Viper en Clio Zelfde persoon. Komt de boel ophitsen en is alleen maar ordinair aan het schelden. Dat eerste kan mc zelf wel en dat tweede moeten we hier niet willen. Graag alles verwijderen l.

 46. julske

  Angela is een {fossiel} en niet dat alleen, maar ook een slechte, mislukte, chagrijnige debiel v/h AD. Prem daar geef ik je gelijk in. Bromsnor mag iedereen beledigend, in mijn optiek, vinden velen het zo fantastisch, omdat hij God is. Als je iets van zegt, dan word je afgeslacht, van hier tot Tokio. Alles wat die bromsnor uit zijn nek l..lt is prima. De braafste en de mooiste jongen van de klas. Dat zijn de goede presentatoren die kritische vragen kunnen stellen, “voor 3.500 ton”

 47. mark

  Prem je bent een hele vervelende man je kreeg terecht een glas water in je gezicht maar dat had een baksteen moeten zijn.

 48. Lou

  Gewoon een Surinaams onderonsje. Niet verwonderlijk dat daarbij de onzin van afstraalt. Raakt kant noch wal.

 49. L

  Wat een slap gepraat en schelden vind ik erg zwak. Hij overschreeuwt zichzelf.
  Ik vind Prem een vervelende man.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.