Giel en Luuk vinden dat Jan Slagter onzin praat

Giel Beelen en Luuk Ikink vinden een van de redenen die Jan Slagter opvoert voor het ontslag van Candlelight-ster Jan van Veen ongeloofwaardig. Dat hebben ze laten weten in de media. Slagter stelt dat de Candlelight-opnames uit de studio in Van Veens huis ‘van matige kwaliteit’ zijn, terwijl de radiomaker daar al jaren zijn programma opneemt. Na slechts vier uitzendingen bij Omroep MAX is Van Veen ontslagen. Ikink heeft Candlelight even teruggeluisterd, maar vindt de kwaliteit prima.

Met al zijn radioervaring weet Ikink waar hij over praat. “Net even Candlelight van vrijdag 25/1 teruggeluisterd. Qua geluidskwaliteit heeft Jan van Veen wel gelijk: klinkt echt prima“, zegt hij.

Giel Beelen belde Jan van Veen vanochtend op in zijn radioshow en merkte ook al op dat de geluidskwaliteit van zijn studio prima is: “Het ligt niet aan de kwaliteit, Jan, daar hoef je mij niet van te overtuigen. Je maakt al jaren in die studio jouw Candlelight-show, dus ja. Je hebt er een paar uitzendingen gemaakt en je wordt eruit getieft. Dat is ongelooflijk.

Het is dan ook volstrekt onduidelijk waarom Slagter beweert dat de geluidskwaliteit van Candlelight tekortschiet. Wellicht kan Schoonenberg Hilversum meer duidelijkheid verschaffen.

Lees ook:
Omroep MAX ontslaat Candlelight-ster Jan van Veen (gisteren)
Jan van Veen vindt ontslag bij MAX ‘schandalig’ (vandaag)

Foto: SBS

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen