Giel en Luuk vinden dat Jan Slagter onzin praat

Geplaatst op Tue 05 Feb 2019 om 15:15

Giel Beelen en Luuk Ikink vinden een van de redenen die Jan Slagter opvoert voor het ontslag van Candlelight-ster Jan van Veen ongeloofwaardig. Dat hebben ze laten weten in de media. Slagter stelt dat de Candlelight-opnames uit de studio in Van Veens huis ‘van matige kwaliteit’ zijn, terwijl de radiomaker daar al jaren zijn programma opneemt. Na slechts vier uitzendingen bij Omroep MAX is Van Veen ontslagen. Ikink heeft Candlelight even teruggeluisterd, maar vindt de kwaliteit prima.

Met al zijn radioervaring weet Ikink waar hij over praat. “Net even Candlelight van vrijdag 25/1 teruggeluisterd. Qua geluidskwaliteit heeft Jan van Veen wel gelijk: klinkt echt prima“, zegt hij.

Giel Beelen belde Jan van Veen vanochtend op in zijn radioshow en merkte ook al op dat de geluidskwaliteit van zijn studio prima is: “Het ligt niet aan de kwaliteit, Jan, daar hoef je mij niet van te overtuigen. Je maakt al jaren in die studio jouw Candlelight-show, dus ja. Je hebt er een paar uitzendingen gemaakt en je wordt eruit getieft. Dat is ongelooflijk.

Het is dan ook volstrekt onduidelijk waarom Slagter beweert dat de geluidskwaliteit van Candlelight tekortschiet. Wellicht kan Schoonenberg Hilversum meer duidelijkheid verschaffen.

Lees ook:
Omroep MAX ontslaat Candlelight-ster Jan van Veen (gisteren)
Jan van Veen vindt ontslag bij MAX ‘schandalig’ (vandaag)

Foto: SBS
18 Reacties op “Giel en Luuk vinden dat Jan Slagter onzin praat”


 1. Schoonenberg Hilversum

  Volgens zn contract moest van Veen nieuwe Candlelight’s maken voor Max. Maar in plaats van stuurde hij gewoon ouwe opnames van zijn internetzedner naar Max. Plus dikke factuur ha ha. Slachter voelde zich opgelicht.

 2. Seropositief

  Dat is wel duidelijk!

 3. Remi

  Giel Beelen … nu doet-ie dingetjes in de sportschool.

  … Een onzekere man, die ábsoluut niet goed in z’n vel zit.
  Het heeft iets treurigs.

 4. Mesije Servaes

  Luuk wie??

  OOh de zeikbril!

 5. Coeus

  Wellicht zat er een technicus te piepen omdat Van Veen geen grote bol schuim om zijn microfoon heeft, zoals ze gewend zijn op 5, maar een plopfilter gebruikt. Dat laat meer lucht door en af en toe zit de microfoon een klein beetje tegen ploppen aan, maar dat is verwaarloosbaar.

 6. Rollepaal

  Slagter regeert met ijzeren hand. Als je niet in de pas wil lopen, vlieg je eruit. En het legt hem geen windeieren. Hij is de baas baas.

 7. o.p. lichter

  Misschien kan van veen in het programma van Chiel Beelen daar luistert toch niemand naar .

 8. vivo

  jan van veen stuurde omroep max cassette bandjes toe eerder opgenomen in de 80,er jaren bij de avro en daarom is de kwaliteit niet goed

 9. Pieter

  Jan van Veen heeft het veeeeeeel langer volgehouden dan Giel Beelen. Jan verkondigde dus geen onzin…

 10. lee del

  let op het hondengebit spreekt

 11. anoniem

  wat is er in de televisie wereld aan de hand

  alleen maar witte mensen

  geen zwarte mensen

  giel je honden gebit is nu niet te zien

  houden zo!

 12. Mw. Bakker

  Vreselijk. Gerard Joling doet die reclamebezoekjes voor Tena.
  Dat zijn luiers voor volwassenen. Hij zegt zelf dat hij ze tot grote tevredenheid draagt. Gerard Joling laat het vaak dun door de broek lopen als hij vieze grappen maakt, geen controle meer, helemaal kapot gegaan door te groot geschapen kerels. Nu zit Gerard met de ellende, maar hij verdient wel goed met vieze grappen maken. Je hóórt het gewoon, als ie moet. Báh, wat een vieze man. Dat wilde ik jullie eventjes vertellen. Mw. Bakker.

 13. critikast

  Giel en Luuk…de treurnis ten top. Zum kotzen !

 14. aqua

  Waar bemoeit dat magere mannetje zich mee?

 15. Jezus van Coevorden

  Giel en luuk en jan slagter ….. zijn ongeschikt voor radio en tv.

  Slagter zou ik in dienst nemen als matrassenverkoper bij busreisjes voor bejaarden, die reisjes voor weinig.

 16. liefkleinhertje

  Jan Slagter heeft al een matras en die heet Liilanne Marijnissen.

 17. Shaniquilia van der Putten™©

  Jongens, waar gaat het toch heen met de wereld?

 18. liefkleinhertje

  Die Lillian Marijnissen heeft natuurlijk een oogje op die Van Veen (hoe ouder hoe beter) daarom is ie er uit gegooid door die Slagter.
  Toen Lilian nog klein was lag ze al te rollenbollen met Sinterklaas .

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.