Tygo zorgt voor slechtst verkochte Revu van 2018

Geplaatst op Wed 09 Jan 2019 om 15:30

De Nieuwe Revu met Tygo Gernandt op de cover is de slechtst verkochte editie van het blad in het jaar 2018. Dat vertelt hoofdredacteur Jonathan Ursem op Twitter. Ursem heeft het helemaal gehad met de acteur en presentator, omdat hij de door hem ingehuurde freelancejournalist Frank Waals heeft bedreigd. Waals interviewde hem over zijn programma Tygo in de GHB, maar mede gezien zijn vroegere drugsverleden koos Nieuwe Revu voor de coverkop ‘Tygo aan de GHB’.

Gernandt was er woest over en begon wild om zich heen te slaan. “Hij was zo boos op de journalist die het interview gedaan heeft dat hij die journalist heeft gedreigd om hem in elkaar te slaan als hij hem nog een keer zou zien“, vertelde Ursem eind november aan Shownieuws.

Nu wordt dus duidelijk dat Nieuwe Revu weinig aan Gernandt heeft gehad. “Helaas heeft Tygo niet, zoals beloofd, alle Revu’s met zijn hoofd op de cover gekocht. Sterker: dat heeft bijna niemand gedaan…slechtst verkochte nummer van 2018.

Als ene Thijs reageert met: ‘LOL‘, antwoordt Ursem: “Lul zal je bedoele.

Lees ook:
Borende buren verstoren interview met Tygo Gernandt (9 november)
Tygo woest op Revu: ‘Dreigt journalist te mishandelen’ (22 november)
Nieuwe Revu wil aangifte tegen Tygo Gernandt (25 november)

Foto: EO, Inta Nahapetjan
24 Reacties op “Tygo zorgt voor slechtst verkochte Revu van 2018”


 1. Curryworst

  Wat was die Tygo toch druk met zichzelf in dat programmaatje. Tenenkrommend.
  Lekker aanschuiven op de bank bij wat GHB’ertjes, met zijn meest emphatische kop een beetje meeluisteren en eenmaal weer buiten moest hij even weglopen van de camera. Want oh oh oh wat was meneer Tygo geëmotioneerd door alle ellendige verhalen. Maar wel uit de ooghoeken kijken of de camera op hem gericht stond en dan theatraal de handen door de haardos.
  En het zijn toch zulke lieve mensen, echte schatten zijn het…

 2. Shaniquilia vd Put

  De nieuwe revu is een overblijfsel uit de jaren 80. Knap dat de uitgever het nog steeds uitgeeft, volgens mij draait het al jaren dik verlies. Lezers heeft het niet meer.
  1980: 219.332
  1990: 163.374
  2000: 111.084
  2005: 70.208
  2006: 68.562 (-2,3%)
  2007: 64.360 (-6,1%)
  2008: 63.439 (-1,4%)
  2009: 46.619 (-26,5%)
  2010: 40.415 (-13,3%)
  2011: 34.589 (-14,4%)[5]
  2012: 32.529 (-6,0%)[6]
  2013: 23.807 (-26,8%)
  2014: 17.763
  Denk dat er nu nog 5000 verkocht worden, hoogstens.

 3. Peter P

  Dit is heel zielig en triest. Tygo heeft zich niet netjes gedragen, maar dit soort gedrag is nog veel lager. Tygo zegt iets in zijn emotie. Dit wanproduct bezigt dit soort onzin puur uit rancune. Heel erg vies.

 4. Zalmneusje

  @Curryworst
  Inderdaad. Daar heb ik me ook zo aan geërgerd, dat overdreven empathische gedrag van Tygo Gernandt. Dat geknuffel elke keer en amicale ge-hifive met dat stelletje vieze losers. ‘Schatten van mensen’ my @ss. Behandel ze gewoon als de zwakbegaafde deplorables die ze zijn.

 5. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Arme Tygo. Gelukkig leest haast niemand de Nieuwe Revu meer.
  Volgens ons zit deze alleen nog in het gratis basispakket van de leesmap bij de orthodontisten. Wij lezen alleen de Autoweek.

 6. Rukaap

  Joh vreemd, wie wilt er nou iets zien of lezen van die volgesnoven randdebiel.

 7. Mike

  Tygo is bekend om zijn korte lontje. Enkele ex-vriendinnen zijn doodsbang van hem. Een halve psychopaat. Raar dat de bladen daar nooit eens opgedoken zijn.

 8. kidminnesota

  Was als jurylid tijdens Top 2000 op televisie eind december duidelijk bezig aan charmeoffensief, zal hem niet veel hebben geholpen. Vond het vroeger wel goed, maar nu ik dit allemaal weet is het wel voorbij met Tygo. Jammer, maar helaas pindakaas.

 9. kidminnesota

  Was als jurylid tijdens Top 2000 op televisie eind december duidelijk bezig aan charmeoffensief, zal hem niet veel hebben geholpen. Vond hem vroeger wel goed, maar nu ik dit allemaal weet is het wel voorbij met Tygo. Jammer, maar helaas pindakaas.

 10. Meneer Kaktus

  Tygo is nog regelmatig zo stoned als ‘n garnaal, dus zo bezijden de waarheid is die tekst op de cover van dat flutblad helegaar niet..

 11. Frans Koene

  Tygo kan beter bij Mekdonalds gaan werken.
  Job Gotschalk de vermeende pipi zuuger en kwetsbare mensen manipulator zal Tygo wel hebben geholpen voor wat blote bips smeerkezenrij.

 12. scott_0

  Tygo met zijn achterlijke hondenharses.

 13. Frans Koene

  Ik bedoel Tygo heeft een drugsgebruikers imago..
  Welke omroep wil daarmee geassocieerd worden?

 14. cobbendochter

  Vieze vent

 15. cobbendochter

  Met die smerige haren en die zwarte ringvingertjes.

 16. achtmet

  Aandacht voor een snuiver ? Brr nee dank u

 17. piet

  Wie wil er ook zon blad kopen met zon kop op de cover.

 18. merel

  ik wou dat mijn vent zo’n lijf had als Tygo : -)

 19. Mark van Slooten

  Frans Koene
  Wed 09 Jan 2019 om 18:56

  Met Herman Brood waren ze anders heel verguld, ons kleinkringetje-incest-entertainmentwereldje. Tygo is de nieuwe knuffeljunk. Want die hadden ze nog niet, een echte bad boy. Als Tygo straks een plaatje opneemt noemt men dat ook briljant, origineel. Echte Rock ‘n Roll.

  Tygo is net zo orgineel als peultjes op watercultuur.

 20. Frans Koene

  Mark .. je hebt gelijk.

 21. T. Muts

  Revu…..slecht !
  Tygo…..vreselijk slecht !

  Tel uit je winst :)

 22. Nero

  Je schrikt er ook een beetje van toch, van dat hoofd? Hij zou zonder schmink zo in een hele enge horrorfilm kunnen.

 23. Bea

  Tygo Gernandt met al die ringen aanzijn ongewassen vingers en dan die ongewassen afgeleefde junkensmoel. Nee dat verkoopt natuurlijk niet.

 24. Henk

  Vroeger, heel lang geleden, was de Nieuwe Revu nog weleens een grappig en rebels tijdschrift. Inmiddels is het blad inwisselbaar met het altijd al ranzige Panorama

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.