Tankstations vinden Domien Verschuuren onverstandig

Geplaatst op Wed 09 Jan 2019 om 14:45

Het is onverstandig dat Domien Verschuuren zijn telefoon heeft gebruikt tijdens een recente tankbeurt. Dat zegt Tim Schoenmaker, woordvoerder van de belangenvereniging van tankstations, bij EenVandaag. Verschuuren werd vorige week op zijn vingers getikt toen hij aan het bellen was terwijl hij zijn auto vol goot. “Het is wel zo dat het beter is om op te letten tijdens het tanken. Benzine en diesel zijn brandbare goedjes en daar moet je je aandacht bijhouden“, aldus Schoenmaker.

Veel tankstations verbieden bellen tijdens het tanken vanwege ontploffingsgevaar. Schoenmaker erkent dat dit gevaar vooral theoretisch is. “Als je je auto aanraakt en met een elektrisch apparaat in je hand staat, dan kan het theoretisch zo zijn dat de damp kan ontvlammen. Daar ken ik alleen geen voorbeelden van.

Ook Paul de Waal, voorlichter van BOVAG, kent geen voorbeelden. “Het is theoretisch, omdat het in de praktijk nog nooit gebeurd is en dat willen we zo houden. Maar toch, als je telefoon valt kunnen er bijvoorbeeld vonken ontstaan. Die kunnen ontbranden en dat wil je voorkomen.

Verschuuren liet eerder weten dat hij het idee heeft dat het belverbod bij tankstations een verouderde regel is.

Foto: Qmusic
18 Reacties op “Tankstations vinden Domien Verschuuren onverstandig”


 1. Erik

  Sowieso is die gozer een nitwit met zijn chagarijnige uitstraling en piepstem. Non talent die NIETS te zoeken heeft op de radio.

 2. Bennie

  Die vent is gewoon een loser. Hij wordt gewezen op het verbreken van een verbod, en het enige wat hij doet is de wijsneus uithangen. Je hebt die regel gewoon op te volgen. Als je echt wilt dat dit verbod wordt opgeheven, dan doe je onderzoek naar de voors en tegens en ga je aan de hand van je bevindingen de discussie aan, maar je gaat niet tegen het verbod in bellen en vervolgens tof lopen doen als je daarop aangesproken wordt. Verbod laten opheffen gaat hem overigens niet lukken. Een vallende telefoon kan vonken veroorzaken. Daar had die simpele nog niet aan gedacht. Die dacht met zijn betweterige hoofd wel te weten dat het om de straling ging.

 3. Kees

  Bennie hoeveel alter-egos heb jij wel niet

 4. HalloJumbo

  Domien Brech.

 5. Frank

  ik zeg: volgend jaar The Roast van Domien. Ben je ook gelijk met 2 minuten klaar, want wie luistert nou naar die gast.

 6. Rubicon

  OK dan liever nieuws van albert dat al dagen oud is. Dit is erger dan fake nieuws…

 7. Rukaap

  Poeh hé, die Domien…foei! Stouterd.

 8. Adil Mastenbroek

  Ik snap niet waarom de tankstations de media opzoeken. Als Jan met de Pet het zou doen dan hoeft de media er ook toch niet bij te komen?

 9. Ergernis.nl

  Het is sowieso al onverstandig om naar hem te luisteren. Of is zijn nieuwe job achter de balie van het tankstation. Prima natuurlijk en beter dan op de radio.

 10. Kees

  Hoeveel alter-egos heb ik wel niet.

 11. Meneer Kaktus

  Gezeik over niks

 12. Shakaiy

  De loser die mee gelift heeft op het succes van dat zieke jochie Tijn die inmiddels overleden is

  Walgelijke kkr losertje dat je der bent

 13. Frans Koene

  Wat een ophef over een duizend in een dozijn radio Jockie.
  Ruk en zuk…..Fuk zijn woorden die zijn programma’s het beste typeren.

 14. Ben nie Kees

  =2 en een half meer dan wij=

 15. DE GENERAAL

  Domien Verschuren is een Nitwit.
  Waarom belt deze looser niet met een Bluetooth-oortje?
  Onverantwoordelijk kudtjongh is het. Ook op de radio.

 16. Tv junkie xl

  Is hij nu al uit de kast?

 17. Bram

  Het is allemaal een beetje overtrokken, ik ben ook wel van mening dat het een onzin regel is dat je niet mag bellen bij een tankstation want stel dat, terwijl er kennelijk nog nooit een brand is geweest hierdoor.
  een ouderwetse regel die in de huidige tijd wel kan geschrapt worden.

 18. John

  Diesel is dus helemaal geen brandbaar goedje, een dieselmotor werkt niet eens met ontbranding.Daarnaast is het al lang geleden via een tv programma ontkracht dat bellen bij een pomp brandgevaar kan opleveren.

Reageer

Voor het reageren op artikelen van Mediacourant gelden huisregels. Lees de policy.

Let op: Reacties aan Mediacourant of vragen over redactionele keuzes kunt u slechts toesturen via het mailformulier.

Ziet u een ongepaste reactie? Laat het graag weten via het mailformulier of door een reactie te plaatsen met daarin het woord 'moderatie'. Reacties met daarin het woord 'moderatie' worden automatisch vastgehouden en zijn daardoor niet zichtbaar voor overige bezoekers.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.