Borende buren verstoren interview met Tygo Gernandt

Frank Waals, bekend van het openen van de Kemna-beerput, wilde woensdag een telefonisch interview met acteur Tygo Gernandt houden, maar werd bruut verstoord door zijn borende buren. Dat vertelt de journalist op Twitter. Waals had een thuiswerkdag en belde Gernandt daarom op in zijn pyjama. “Dat je kiest voor een thuiswerkdag en telefonisch interview met Tygo Gernandt, terwijl de buren op hetzelfde moment besluiten oordovend hard te gaan boren, heel lang, in heel veel muren.

Hoe heeft hij dat opgelost? “Ik ben vanwege tijdsdruk uiteindelijk maar in mijn joggingsbroek en laptop op schoot in de motregen op ‘n parkbankje belandt, terwijl voorbijgangers je vragend aankijken en willen weten wat je aan het doen bent… Zo’n dag dus. 😉

Het is uiteindelijk wel allemaal gelukt. “Binnenkort het resultaat bij uw bladenboer in Nieuwe Revu! Tenzij je bent langsgelopen, natuurlijk. Dan weet je alles al.

Waals spreekt van een ZZP-leven. “#ZZPleven“, besluit hij zijn tweet.

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen