Robert Jensen: ‘Angela de Jong is heel bang voor me’

Robert Jensen denkt dat Angela de Jong heel erg bang voor hem is. Ze is terug gekropen in haar varkenshok sinds hij gedreigd heeft om haar kapot te maken. Dat heeft de RTL 5-ster gezegd in zijn podcast. Jensen was na dat dreigement opvallend stil over de tv-recensente van het AD, terwijl andere BN’ers haar juist wél op de korrel namen. “Af en toe vragen mensen aan mij: ‘Moet je dikke domme Gangela de Jong niet weer eens aan te pakken?’ Iedereen valt nu over haar heen.

De talkshowhost doelt op de kritiek die SBS-eigenaar John de Mol en SBS-sterren Albert Verlinde, Gordon en Winston Gerschtanowitz hebben geuit op Angela de Jong. “Heel veel BN’ers zijn pissig op dikke domme Gangela. Ik volg dat een beetje en ik moet eerlijk zeggen: alle kritiek die door BN’ers wordt afgevuurd op dikke domme Gangela is echt terecht.”

De Jong is een monsterlijk persoon, vindt Jensen. “Denk aan het allerergste wat je van een mens kan vinden en dat maal honderd. Dan zit je op een tiende wat ik van haar vind. Het is gewoon een gemeen, vuil, vies wijf die alleen maar schrijft om mensen kapot te maken. Het is zo’n talentloos wijf ook.”

Jensen gaat haar helemaal kapotmaken als ze ooit nog wat over hem schrijft. “Waarom ik het de afgelopen weken heb laten liggen: het interesseert me eigenlijk geen ene reet. Ik heb haar één keer echt zo aangepakt, maar het is wel zo: als ze weer een keer zo tegen mij gaat beginnen, dan ontploft er wat, daar heb je geen idee van. Dan sla ik echt terug.”

Hij verwacht dat De Jong het nooit meer over hem durft te hebben. “Ze zegt ook niks meer, want ze is terecht bang en in haar varkenshok terug gekropen. Zo lang ze iets over andere mensen zegt interesseert het me niet, maar als ze tegen mij weer losgaat… Het is een soort levenslange jihad die ik tegen dat soort mensen voer. Dat houdt dan ook nooit op.”

Ik sta erom bekend: ik ben een heel aardige boeddhistische man, totdat je me begint aan te vallen. Dan krijg je hem tien keer zo hard terug en dat doe ik mijn hele carrière al. Ik ga altijd door en laat nooit los. Dat is dus de reden waarom ik al een tijdje niks over dikke domme Gangela zeg. Quite frankly: I don’t give a shit. Maar als ze weer wat durft te zeggen, dan pakken we terug.

Lees ook:
Robert Jensen wil ‘dikke’ Angela de Jong kapotmaken (15 november 2018)
Robert Jensen: ‘Angela heeft smerige huidaandoening’ (6 december 2018)
Albert en Angela vinden Robert Jensen vreselijk (29 december 2018)

Foto: KRO-NCRV, RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen