Albert en Angela vinden Robert Jensen vreselijk

Geplaatst op za 29 dec 2018 om 10:15

Robert Jensen is nog altijd een van de minst geliefde tv-presentatoren van het land. Dat hij bijna geen incasseringsvermogen heeft, weten Albert Verlinde en Angela de Jong maar al te goed. De talkshowhost duldt geen kritiek en slaat meedogenloos terug. Het zal dan ook geen verrassing zijn dat de SBS 6-ster en de AD-columniste niet bepaald fan zijn van de RTL 5-talkshowhost. “Ik had wel hoge verwachtingen van Jensen“, geeft de tv-recensente aan.

Die heeft hij niet waargemaakt. “Ik vond zijn vorige reeks in Amerika best aardig, soms zelfs leerzaam. Maar nu had hij pretenties. Hij wilde het zo gemiste, rechtse geluid laten horen. Maar als je de klimaatverandering gaat ontkennen en complottheorieën ruim baan geeft, wordt het niet een rechts maar een gekkies-programma.

De Jong voelt steeds meer distantie met de commerciëlen. “Ik word sowieso niet blij van RTL en SBS 6, uitzonderingen daargelaten. Dat komt omdat ik als kijker serieus genomen wil worden“, besluit ze in VARAgids.

Ook Verlinde kijkt niet graag. “Robert Jensen is altijd boos op me, maar hij is een lafbek. Hij is gewend om te roepen, maar kan zelf niet incasseren. Dat vind ik echt heel, heel vervelend“, zegt hij in Nieuwe Revu.

VARAgids-columnist Özcan Akyol vindt Jensen ook niets. Hij zegt: “Bij RTL Nederland hebben ze de talkshow van Robert Jensen gereanimeerd, maar dat programma lijkt werkelijk nergens op – het is een regelrechte aanfluiting.”

De presentator brult steeds dommige dingen om er vervolgens zelf het hardst om te lachen, aangemoedigd door honderd mensen in het publiek, van wie ik me oprecht afvraag of ze wel een ziel hebben. Het is allemaal weinig kritisch. De rechtse goegemeente verdient beter. Misschien kan WNL in dat gat op de late avond springen.”

Foto: RTL
74 Reacties op “Albert en Angela vinden Robert Jensen vreselijk”


 1. Ron

  Het is ook helemaal niets. En die podcast beluister ik al niet eens meer. De eerste afleveringen uit nieuwsgierigheid nog wel even beluisterd maar het is alleen maar aluhoedjes onzin wat hij uitkraamt en geeft een erg eenzijdig Trump ja-knikker geneuzel. Erg kinderachtig en laag.

 2. Boris

  Bang om hun linkse positie vol lusten kwijt te raken. Ondertussen raakt de rechtse man alles kwijt waar hij van gehouden heeft en voelt ie zich gevangen in het eigen land. Het volk heeft gesproken: met Jensen gaan we de revolutie aan. Voor de rechtse man, voor de traditie van ons land. En tegen het klimaat. En islam.

 3. Joost

  Jensen heeft het geweldig gedaan. Moet onmiddelijk doorgaan, de show is broodnodig. Hij is de enige die durft.

 4. Bears’den

  Jensen is een baas! Gewoon goed en een keer wat anders!
  Hoeveel gekkies lopen er wel niet rond bij de NPO?!

 5. aammehoela

  Boris, of ben je Robert Jensen. Domme opmerkingen. Ben het geheel eens met de kritiek. Hoe kun je nu ontkennen dat het klimaat verandert. Nu in Sydney 8 dagen op rij 40 graden………. En zo kun je blijven doorgaan. Maar neen, er op wijzen dat op een enkele plek het juist kouder is. Ja, natuurlijk is dat zo. Dat hoort er ook bij. En dat gezeur dat de rechtse man zijn vrijheid kwijt is. Dan krijg je Hongaarse toestanden. De arbeider moet 3 jaar gaan wachten voordat hij zijn overuren uitbetaald krijgt en op tv enkel rechtse propaganda zonder kritiek. Neen, dit soort rechts is gevaarlijk. Alleen mafkezen steunen Trump nog.

 6. Dennis

  Een gekkies programma? Mensen die als makke schapen geïndoctrineerd worden door de mainstream media zijn gekkies. Geen idee wat er in Jensen besproken wordt maar iemand die theorien al snel afdoet als zogenaamde complot theories krijg ik de rillingen van. Überhaupt bestaan er geen rechts of links denkende mensen, kun je nagaan wat het (kinder) niveau is.

 7. Pakalu Papito

  Hahaha het blijft een fatso :D

 8. KLM

  Programma voor dom pvv volk

 9. RaymondVL

  Ah, gossie…. KLM komt met een nog nooit eerder geschreven reactie. Lult waar wat mee. Je bent de term “tokkies” trouwens nog vergeten. Beginnersfoutje van een domme trol meestal.

 10. Pietpiet

  Hij ontkent klimaatverandering niet. Hij zegt alleen dat het klimaat ALTIJD verandert en dat we ons daar geen schuldgevoel over aangepraat moet worden, want het is niet onze schuld. In Sydney is het nu zomer, dus ja, dan is het warm. Voor de millenniumwissel voorspelden ze dat je daar nu niet meer over straat zou kunnen en dat de wereld ongeveer vergaan zou zijn. Dus ja, het wordt opgeklopt als je er onbevooroordeeld naar kijkt.
  Jensen verwoordt wel het geluid van de 16 miljoen mensen buiten Amsterdam, die wel in de gaten hebben dat we zijn doorgeslagen met bijv. het weghalen van I AMsterdam.
  En als er iemand is die niet kan incasseren, dan is het Verlinde. Zie de Yolanthe-parkeergarage-gate en Onno-gate.

 11. Klimaatverandering

  14 GRADEN BOVEN NORMAAL:

  https://edition.cnn.com/2018/12/26/australia/australia-heat-wave-intl-wxc/index.html

  Klimaatverandering valt niet meer te ontkennen en gaat steeds sneller.
  14 graden!! boven normaal is echte waanzin.

 12. Klimaatverandering

  En vergeet niet de zomer is daar pas begonnen.

 13. ton

  Ik heb pvv gestemd.
  Dus meer dan een miljoen mensen hebben gestemd op de pvv, en zijn dus allemaal dom.
  Bedankt Mijnheer klm.
  Je durft je echte naam niet te noemen he.
  Laf…..

 14. Joost

  Het begint inderdaad echt zielig te worden met Jensen. Zonde dat zo’n talent zo is afgegleden.

 15. Joost

  Ontzettend jammer dat zoveel lui die rondom de tv trog zwermen, zoals Angela de Jong en Albert Verlinde, zulke extreem linkse gekleurde meningen hebben. Het lijkt wel een sekte, dat links. Jensen scoorde goed met zijn onderwerpen etc. Er wordt net gedaan of het een idioot is, terwijl hij terecht deze kant belicht. Zo ontzettend veel mensen zijn het met hem eens !

 16. Klimaatverandering

  Nog meer waanzin voor mensen als Ton.

  https://twitter.com/BOM_WA/status/1078269283094982657

 17. boate bjuster

  De film over het klimaat die je niet mag zien:

  https://www.youtube.com/watch?v=GuoxLggqI_g

 18. Roelof

  Mensen hebben nog nooit naar Jensen zijn podcast beluisterd zeker?

  Jensen ontkent ook niet dat het klimaat verandert maar dat dat toegeschreven wordt aan de mensen en het ‘gebruik’ van de aarde trekt hij in twijfel.

  Ik vind het sterk wat hij brengt en zeker met zijn ervaringen in de media is het interessant te noemen om een kijkje te krijgen hoe het linkse medialandschap in elkaar steekt.

 19. critikast

  Straks is Geert Wilders nog de enige kijker. Wat een aanfluiting voor de nationale televisie dat een figuur als Jensen nog zendtijd krijgt. Hoe diep kun je als station zinken. Welke zenderbaas geeft deze pad nog zendtijd ?

 20. Richard

  Die Angela kijkt liever zelf naar Boer zoekt vrouw, zegt al genoeg

 21. aammehoela

  Als 97% van de wetenschappers gelooft in de klimaatsverandering moet je dan die 3% geloven. Niet reageren is dus gokken op een kleine groep mensen die denken dat we daar niets aan kunnen doen. Of die vulkaan moet gaan uitbarsten in extreme vorm dan hebben we 2 jaar koel weer wereldwijd.
  Neen, stemmen op het rechtse Nederlandse geluid is heel dom en kortzichtig. Trump is toch ook van de korte termijn. Natuurlijk, de economie groeit extra door hem op korte termijn, op lange termijn gaat het de andere kant op. Daar zijn alle economen het wel over eens…………… Neen, FvD is kortzichtig.

 22. Gee Force

  97% van de wetenschappers dacht in het verleden ook dat de aarde plat was en de zon om de aarde draaide.
  En 100% vd wetenschappers gelooft in klimaatverandering, alleen over de oorzaak daarvan zijn verschillende meningen.

 23. Huiskamer

  Jensen is fantastisch. Of wil je liever geprogrammeerde ja-knikkers bij DWDD/Pauw/Jinek die ons land failliet willen maken ?

 24. DENK-na

  Uit onderzoek is gebleken dat volgelingen van de vrij rechtse partijen en denkbeelden (PVV, FvD, Trump etc.) voornamelijk deel uitmaken van de onderlaag van de samenleving. De reacties uit die hoek in deze forum bevestigt dat steeds weer dat het vaak om laag opgeleiden zijn. En toevallig zijn het deze leeghoofden die voor referendum zijn. Ze snappen niet dat juist daarom het een gevaar is dat deze leeghoofden zo ver mogelijk van besluitvormingen moeten blijven. Maar ach, het blijven leeghoofden en daarom is het maar goed dat er een Jensen is om ze te leiden. En dat gaat gelukkig nergens naartoe.

 25. Gee Force

  DENK-na denkt nog dat televisie het bepalende medium is. Denk eens wat dieper na, want dat is al lang niet meer zo. PVV en Fvd hebben samen 40 virtuele zetels, meer dan dat Erdogan-partijtje van de anti-democraten.

 26. Woi!ter

  Als er iemand zelfspot heeft is het Robert Jensen wel. Dus hoezo kan hij geen kritiek verdragen?

 27. robb

  Geen incasseringsvermogen dat is normaal op rechts kijk naar Trump ,Wilders en ook Baudet heeft daar een handje naar .

  De rechtse man staat nu bij het loket van de bijstand.

 28. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Wij vinden het een mooie uitspraak dat de rechterzijde een betere woordvoering verdient. Nu Jensen het podium heeft moet hij er wél iets van maken.

  Beetje jammer als het bij wat loze kreten en holle frasen blijft.
  Tenzij hij stiekem tóch op Groelinks stemt maar voor de bühne de rechtse paljas uithangt…. Dát zou zomaar ook nog eens een keertje kunnen.

 29. Gee Force

  Robb, je leeft in een linkse bubble/cocon. Probeer eens naar buiten te gaan en zelf een mening te vormen ipv het herhalen van onzinnige leuzen.

 30. Woi!ter

  Als er iemand zelfspot heeft is het Robert Jensen wel. Dus hoezo kan hij geen kritiek verdragen??

 31. Jelle

  Rechts Nederland verdient beter dan deze clown.

 32. robb

  Het is niet alleen het klimaat maar onze fossiele brandstoffen raken op hoe wil nieuw rechts (zo noem ik pvv en fvd ) dat oplossen.

 33. KLM

  @Raymond, nee het pvv volk lult mee of had je dat nog niet door.

 34. anonymous

  Alleen al dat hoofd van Jensen, daar wil je toch niet naar kijken.
  Het is een plofkip, ehhh plofkop.

 35. Ton

  Dar showtje van die Mensen is idd een meer dan waardeloos programma !!!

 36. Jasper

  Hoezo is dit mannetje dan ooit wel leuk geweest?

 37. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Nou inderdaad, wij zien dat het veelal vrij in de ruimte spuwen van venijn niet echt bijdraagt aan de waardevolle discussie waar Nederland in deze periode behoefte aan heeft. Robert Jensen, ga je alsjeblieft even inlezen in de onderwerpen waarover je een punt wil maken, dan krijg je meer dan alleen het SBS publiek en wordt die show van je een beetje beter te hachelen want het kantelpunt vat het voordeel van de twijfel nadert langzaam en gestaag.

 38. Jaap

  “Dat komt omdat ik als kijker serieus genomen wil worden“

  Ik wil je wel een keer goed nemen hoor Angela

  Groetjes Jaap

 39. Remi

  … Maart 2019 Verkiezingen.

  Eindelijk !

 40. Zo zit het

  Las een verschrikkelijk item over klimaat aanpakken in De Televaag. Blijkbaar willen we in Nederland dit alleen oplossen waardoor Nederland vanwege de kosten een derdewereldland dreigt te worden. Alsof Nederland alleen dit wil aanpakken en bv. Frankrijk totaal niet. Vreselijk en walgelijk tendentieus, maar de PVV en FvD zullen dit domme artikel van die verkeerde krant wel weer aangrijpen om tegen de plannen van “climat change” te stemmen. Dom, dom en alleen maar denken aan jezelf en niet aan de volgende generaties.

 41. Janusz

  Ongelooflijk hoe een vrouw als angela zoveel platform krijgt, bah. Een irritant wijf met een mening. Rot op.

 42. Joost den draaier

  Rechtse geluid is al prima vertegenwoordigd op de zondagmorgen met ” held” Harry Mens en rond de middag eens in de drie weken met Jort Kelder in Buitenhof.
  Bij Harry is het op een toon dat alle ondernemers helden zijn en de overheid er niks van snapt, interviewen kan Harry ook niet en toch zit ik vaak gefascineerd te kijken, Jiskefet is er niks bij.
  Bij Jort is het gewoon serieuze tv en heeft Jort de gewoonte om bullshit niet voor zoete koek te nemen
  Een Jesse Klaver is alleen maar van die meeknikkers gewend bij de publieke omroep maar Jort Kelder is van een kaliber dat je wel met een goed verhaal moet komen anders schiet hij het terecht af.
  Jensen is een te vroeg vrijgelaten patient van de crisisopvang van de GGZ.
  Mannetje is de schaamte al een kilometer of 80 voorbij en niet helemaal stabiel in zijn hoofd en RTL Nederland laat het gewoon toe,heel apart.

 43. Ola

  Linkse mensen hebben gewoon een beetje moeite met andere meningen. En dan krijg je al snel het stempeltje ‘racist’ ‘gekkie’ of ‘rechts-extremist’ opgeplakt.

 44. Robb

  OLA: bedoel je rechtse mensen hebben gewoon een beetje moeite met andere meningen.

 45. Kattie

  Nou kwalbert verlinde vind ik ook vreselijk..zal echt niet naar hem kijken

 46. Roelof

  Oooohhh wat lopen de meningen weer uiteen en wat vinden we allemaal ons ‘meningkje’ weer belangrijk…

 47. Woi!ter

  Robert kreeg zowaar gelijk in het RTL-nieuws vanavond door een groep Nederlanse wetenschappers!

 48. Jeroen

  Jensen, maar eigenlijk heel RTL 5 is een grote teringzooi. Pauw, Jinek en zelfs Huys staan op lichtjaren afstand van het niveau dat Jensen ten toon spreidt in zijn talkshow. Om te huilen. En dat geert wilders dan juist daar gaat zitten zegt wmb al genoeg over of hij zijn eigen kiezers serieus neemt of niet.

 49. boodschap van het licht

  jammer

 50. Wyatt

  Nou liever Jensen dan Kwalbert of Gansjela.

 51. Laby

  Wat een heerlijke foto.

 52. Mick

  Hij ontkent klimaatverandering helemaal niet, typisch weer zo’n uitspraak om hem neer (en vele anderen) neer te zetten als ‘klimaatontkenners’. Hij trekt alleen zijn twijfels bij de omvang van de menselijke invloed daarop, wat ook echt een punt is om ter discussie te stellen, zeker aangezien we 1000 MILJARD EURO gaan investeren (veel meer dan het BBP). Angela de Jong is echt om te walgen, alleen omdat ze een afstandsbediening heeft is haar wil wet.

 53. Jeroen

  Jensen, maar eigenlijk heel RTL 5 is een grote puinhoop. Pauw, Jinek en zelfs Huys staan op lichtjaren afstand van het niveau dat Jensen ten toon spreidt in zijn talkshow. Om te huilen. En dat geert wilders dan juist daar gaat zitten zegt wmb al genoeg over of hij zijn eigen kiezers serieus neemt of niet.

 54. Mick

  @Jeroen Jensen krijgt een gast als Wilders wél in zijn stoel omdat hij er geen leger aan nee knikkend publiek en tegenstanders aan tafel met voorbereidde drogredeneringen omheen plaatst (zoals in Jinek, RTL Late Night en Pauw).

 55. criticast

  Tuurlijk, Mick. Labiele idioot.

 56. John

  Jensen wijkt af….dat is weer eens wat anders om te horen en te zien.
  Lekker fris hoor….
  Het is een beetje gemaakt…..en flink nepperig af en toe maar toch de vinger
  op de zere plek. Dat plagerige mag ik ook wel….
  Het is ook consistent….heel herkenbaar….ook een goede formule qua invulling/format….
  Minderheidsstandpunten zijn altijd ook wel boeiend…..

 57. Tanja

  Angela de jong was leuk toen ze humberto afzeek en nu in ene niet meer rara hoe kan dat.

 58. H

  Jensen is 1000 maal belangrijker dan ”Albert Verlinde”. Maar Albert zal dat nooit begrijpen.

 59. Hero

  Jensen is 1000 x belangrijker dan Albert Verlinde. Maar dat zal Albert nooit begrijpen. Mijn IP nr wordt steeds geblokkeerd als ik positieve berichten over Jensen wil schrijven. Houdt daar eens mee op, MC ! Af en toe krijg ik op deze site per ongeluk 1 reactie geplaatst, wil ik dan ergens anders nog iets plaatsen, dan blokkeert MC de toegang. Hoezo objectieve reacties ? Hell no !

 60. anoniem

  Heel Nederland snakt zogenaamd naar een rechtser geluid in de media, terwijl ik de afgelopen jaren nauwelijks iets anders hoor.. :-S

 61. Flexi

  anoniem, kun je nagaan hoe verschrikkelijk extreem, rabiaat, uiterst, intolerant, radicaal-ultralinks jij bent. Tijd voor zelfreflectie.

 62. anoniem

  @Flexi: Eigenlijk ben ik maar heel gematigd links hoor.. Maar alles om mij heen verrechtst.. :-)

 63. Flexi

  nou anoniem, dan zitten wij niet op dezelfde lijn qua definitie van links en rechts.

 64. anoniem

  @Flexi: Alle politieke partijen in Nederland zijn een stapje naar rechts opgeschoven. Je hebt hier eigenlijk geen linkse partijen in dit land..

 65. Flexi

  anoniem, dat is onzin. Links, cultureel Marxisme is de norm in dit land. En alles wat daar van afwijkt wordt weggezet als extreem rechts. Vergelijk de standpunten van de democratische partij van Clinton eens met de VVD en je zal tot de conclusie komen dat de VVD in die vergelijking tevoorschijn komt als een linkse partij. Alles is relatief.

 66. Flexi

  En als je reageert anoniem, dan wel graag met inhoud en argumenten, niet met van die nietszeggende oneliners, please.

 67. anoniem

  @Flexi: Cultureel marxisme? Over nietszeggende oneliners gesproken.. :-D

  Of de VVD linkser is dan de Democraten weet ik niet… 20 jaar geleden nog wel..

 68. Flexi

  Tja anoniem, i rest my kees.

 69. anoniem

  Ik denk dat we zo op de valreep van het jaar, het niet eens zullen worden.. :-)

 70. giro

  Die staatsruif vreters in het artikeltje vinden Jensen alleen maar niks omdat hij hun comfortabele hersenloze geldinkomsten bedreigd door zijn show over de werkelijke toestand van Nederland. Ze willen hersenloos doorleven met makkelijke inkomsten, dus ja…

 71. Miranda

  Wat zijn mensen als Flexi toch nare enge mensen zeg.

 72. Mick

  @criticast Blijkbaar zeg ik als ‘labiele idioot’ toch iets wat je raakt, want je begint toch behoorlijk te spartelen.

 73. Ingrid

  Treurige nare en humorloze nono die Jensen. Voegt werkelijk helemaal niets toe. Gelukkig vinden bijna alle medelanders dit want er kijkt nauwelijks iemand.

 74. Zee

  Vindt je het gek?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.