Albert en Angela vinden Robert Jensen vreselijk

Robert Jensen is nog altijd een van de minst geliefde tv-presentatoren van het land. Dat hij bijna geen incasseringsvermogen heeft, weten Albert Verlinde en Angela de Jong maar al te goed. De talkshowhost duldt geen kritiek en slaat meedogenloos terug. Het zal dan ook geen verrassing zijn dat de SBS 6-ster en de AD-columniste niet bepaald fan zijn van de RTL 5-talkshowhost. “Ik had wel hoge verwachtingen van Jensen“, geeft de tv-recensente aan.

Die heeft hij niet waargemaakt. “Ik vond zijn vorige reeks in Amerika best aardig, soms zelfs leerzaam. Maar nu had hij pretenties. Hij wilde het zo gemiste, rechtse geluid laten horen. Maar als je de klimaatverandering gaat ontkennen en complottheorieën ruim baan geeft, wordt het niet een rechts maar een gekkies-programma.

De Jong voelt steeds meer distantie met de commerciëlen. “Ik word sowieso niet blij van RTL en SBS 6, uitzonderingen daargelaten. Dat komt omdat ik als kijker serieus genomen wil worden“, besluit ze in VARAgids.

Ook Verlinde kijkt niet graag. “Robert Jensen is altijd boos op me, maar hij is een lafbek. Hij is gewend om te roepen, maar kan zelf niet incasseren. Dat vind ik echt heel, heel vervelend“, zegt hij in Nieuwe Revu.

VARAgids-columnist Özcan Akyol vindt Jensen ook niets. Hij zegt: “Bij RTL Nederland hebben ze de talkshow van Robert Jensen gereanimeerd, maar dat programma lijkt werkelijk nergens op – het is een regelrechte aanfluiting.”

De presentator brult steeds dommige dingen om er vervolgens zelf het hardst om te lachen, aangemoedigd door honderd mensen in het publiek, van wie ik me oprecht afvraag of ze wel een ziel hebben. Het is allemaal weinig kritisch. De rechtse goegemeente verdient beter. Misschien kan WNL in dat gat op de late avond springen.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen