Robert Jensen wil ‘dikke’ Angela de Jong kapotmaken

Robert Jensen wil het tv-recensent Angela de Jong van het AD de komende jaren heel erg moeilijk gaan maken. Hij wil haar als een sloopkogel kapotmaken. Dat laat hij weten in zijn podcast. Jensen walgt van De Jong, die een kritische column over zijn show heeft geschreven. “Het is een verschrikkelijk mens. Ik noem haar dikke domme Gansjela de Jong van het AD. Dat verschrikkelijke arrogante pedante toontje. Zij heeft dat betweterige toontje van journalisten dat ik haat“, zo vertelt hij.

Wie denkt De Jong wel niet dat ze is, vraagt Jensen zich af. “Laten we eerlijk zijn: het is een oud-Koffieijtd-redactricetje die de vragen voor spelletjes schreef en die heeft nu een column geschreven en voelt zich fantastisch. Ze gebruikt die column eigenlijk zoals een laffe twittertrol constant mensen zit uit te dagen.”

Jensen vindt De Jong een hele valse vrouw. “Het is een valsigheid en vuiligheid van deze vrouw, dikke domme Gansjela de Jong, dat ik heb besloten dat ik haar de komende jaren eens flink op de korrel ga nemen. Ik doe dat met lachen en plezier, maar ik doe het met de intentie… Ja, het is ongekend in de Nederlandse mediawereld: ik laat mij niet zo behandelen door dit soort varkens als zij. Sorry dat ik het zo zeg, maar ik ben ook dik, dus het mag, hè?

De Jong is een RTL-hater, aldus Jensen. “Die dikke domme Gansjela is te gemeen, te naar en het is voornamelijk ook altijd tegen RTL-presentatoren gericht. Zij probeert mensen te slopen op een heel vileine en nare wijze.”

Het afgelopen jaar is De Jong zelf een BN’er geworden. “Als je rondloopt in de tv-studio’s, dan hoor je ook dat zij wordt uitgenodigd voor programma’s als Boulevard enzo. Dat is belachelijk. Ze moeten er direct mee stoppen om deze koe op de buis te laten zien. Het is een schreeuw om aandacht die column. Ach, ze weet het allemaal zo goed, want ze wil namelijk zelf heel graag op televisie.

Ze gedraagt zich in de tv-wereld als een diva, meent Jensen. “Als ik dan hoor hoe zij in die studio’s mensen behandelt: ze komt echt als een diva binnen. Alsof ze de belangrijkste persoon in de tv-wereld is. Zij schoffeert gastvrouwen enzo. Het is echt een afschuwelijk wijf.”

Vandaar dat die sloopkogel er hard in gaat: heen en weer. Wat zij Humberto en al dat soort programma’s aangedaan heeft, is onvergeeflijk. Daar moet je terug tegen vechten. Je moet eens zien hoe slecht ze daar tegen kunnen die journalisten.”

De podcast van Jensen kunt u hier beluisteren.

Foto: BNNVARA

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen