Georgina baalt van door Apple aangesmeerde iPhone

Georgina Verbaan is zaterdag, één dag na haar optreden als tafeldame in De Wereld Draait Door, slecht geholpen door de Apple Store in Amsterdam. Ze hebben haar een telefoon aangesmeerd, waar ze niet blij mee is. Dat liet ze vannacht vanuit haar bed weten op Twitter. Toen Verbaan vrijdag naast Matthijs van Nieuwkerk zat, kon ze nog niet vermoeden wat haar een dag later te wachten stond. “Mijn al ‘oude’ telefoon viel vandaag. Scherm zwart. Moest naar die rottige Apple Store.

Bij de Apple Store geven ze bekende Nederlanders niet bepaald een VIP-behandeling. “Een uur gewacht voor advies. Dat kwam niet echt. Meisje wist niet echt wat de verschillend tussen de telefoons waren.”

Verbaan gaf duidelijk aan wat ze wilde. “Ik wilde geen grote, dus van een 6 naar een 8 gegaan. Lig ik in bed, heeft die nieuwe telefoon geen aansluiting voor headphones! 😩

De actrice is er na tweeënhalf jaar achter gekomen dat er geen 3,5mm-jacks meer in de iPhone zitten. “Alles is me verder aangesmeerd maar Airpods (à honderdzoveel euro!!) niet.

Ze is zwaar ontevreden. “Ik wil m’n 6 terug met gewone headphonesaansluiting. Wat is het toch een rotbedrijf. En hoe moet ik nu slapen? 😭

Eerder liet Verbaan ook al weten dat ze Primark en NU.nl rotbedrijven vindt.

Lees ook:
Georgina Verbaan vindt Nu.nl een ‘rioolrattenkanaal’ (november 2016)
Primark slaat terug naar Georgina Verbaan (juni 2018)

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen