Georgina Verbaan vindt Nu.nl een ‘rioolrattenkanaal’

Georgina Verbaan is geen fan van Nu.nl. Ze walgt van de manier waarop de redactie van de nieuwssite te werk gaat. Dat laat ze weten in de Opzij. Verbaan ziet zichzelf niet graag terug op Nu.nl en houdt daar zelfs rekening mee tijdens het schrijven van haar columns. Als ze zich niet goed voelt, voert ze bijvoorbeeld haar kat op als verteller. “Dan weet iedereen dat ik niet lekker in mijn vel zit. Maar op deze manier ben ik niet te quoten en valt er geen smeuïg Nu.nl-bericht van mijn column te maken.”

De actrice vindt Nu.nl een soort digitale Evert Santegoeds. “Ik vind op Nu.nl staan het goorste dat er is. Nu.nl heeft een serieus uiterlijk, maar het is gewoon een rioolrattenkanaal. Ik heb zo vaak gedacht: jullie moeten het hele interview gelezen hebben en toch pikken jullie alleen dit zinnetje eruit. Het schuim der aarde, echt.”

Op de dag van het interview met Opzij zag Verbaan een artikel over zichzelf in De Telegraaf. “Dat ik nu samenwoon met mijn nieuwe liefde en dat ik de afgelopen twintig jaar wel heel veel mannen heb gehad. En dan de namen erbij van de mannen met wie ik weleens op een foto heb gestaan.

Ze gruwelt ervan. “Ik vind het gewoon raar dat vrouwen als ik toch altijd worden neergezet als een soort slet. ‘Heel wat mannen hebben de revue gepasseerd.’ En dan noemen ze mannen die ik niet ken.

Verbaan staat de media niet graag te woord. Ze houdt dan ook niet van persdagen. “De helft van de tijd moet ik dilemma’s doornemen: wat zou je het liefst willen, nooit meer zoenen of nooit meer knuffelen? Stuitend, die stupiditeit!

Het Opzij-interview met Verbaan kunt u lezen via Blendle.

Foto: VARA

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen