Natasja Froger ook in 2019 druk met RTL 4 en de was

Natasja Froger heeft recentelijk voor twee jaar bijgetekend bij RTL 4. Ze is volgend jaar dan ook volop te zien bij de tv-zender. Dat vertelt de presentatrice in weekblad Privé. Komend winterseizoen heeft Froger maar liefst drie programma’s. “Met Open Armen, het adoptieprogramma, Bouwval Gezocht en Groeten Uit, waarin ik met mensen terugga naar hun twaalfde levensjaar“, somt de vrouw van René Froger op. “Ik heb onlangs voor twee jaar bijgetekend“, vertelt ze.

De 53-jarige Natasja geniet van het vele tv-werk. “Ik ben heel blij met de zender en mag allemaal mooie dingen voor ze doen. Ik ben geen vrouw die continu thuis hoeft te zitten.”

Wat ze in 2019 nog meer gaat doen? De was. “De dagen dat ik geen opnamen heb, ben ik er wel echt voor het gezin. Dan doe ik de was, want helaas loopt dat nog niet zelf naar de machine toe. Dan ben ik gewoon weer lekker huisvrouw.”

Hoe blijft Froger eigenlijk zo fit op haar leeftijd? “De laatste tijd sporten René en ik samen, hij op de fiets en ik loop hard. Ik vind dat zo leuk om te doen, vooral omdat je elkaar stimuleert.

Het Privé-interview met Natasja Froger kunt u lezen via Blendle.

Lees ook:
Natasja Froger heeft alleen standaardapps op iPhone (1 april 2018)
Natasja Froger: ‘Twitteraars zijn uitkeringstrekkers’ (24 januari 2017)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen