Vriendin Arjen Lubach wil niet in Story: ‘Vind ik kut’

De huidige vriendin van Arjen Lubach, schrijfster Martine de Jong, wil niet met allemaal foto’s in de Story belanden. Ook haar kinderen wil ze niet in het blad. Dat maakt ze duidelijk in gesprek met Volkskrant Magazine. De Jong wil dat de roddelpers zich niet met haar leven bemoeit. “Ik vind het erg vervelend. Als ik nu iets zou zeggen over Arjen en mij staat het volgende week met allemaal kunstmatig erbij getrokken foto’s in Story. Dat vind ik echt kut. Vooral kut voor mijn kinderen.”

Vroeger zei ze nog fan te zijn van dit soort media: ‘Ik heb een enorme drang om alles te weten van Bekende Nederlanders.’ Nu zegt ze: “Daar ben ik vanaf hoor, inmiddels. Heb ik wel spijt van.

De schrijfster, bij het grote publiek bekend van het nieuwtje dat ze haar enkel brak op de afterparty van het Televizier-gala, vindt dat de roddelbladen het recht niet hebben om haar leven uit te smeren op covers. “Er is echt een verschil tussen mensen die zulke publiciteit graag willen en zelf opzoeken en mensen die het niet willen en ermee geconfronteerd worden.”

Wat is het verschil? “Arjen en ik zijn geen Geer en Goor.”

Duidelijk. Maar hoe zit het eigenlijk met de Story? Is die überhaupt wel in haar geïnteresseerd? “Beste Martine de Jong, duifje van Arjen Lubach: u persoonlijk bent weinig interessant, zeker voor Story 😂, dus maakt u zich liever zorgen over uw woordgebruik“, laat hoofdredacteur Guido den Aantrekker weten.

Het Volkskrant Magazine-interview met de vriendin van Arjen Lubach kunt u lezen via Blendle.

Foto: VPRO

Meer in VPRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen