Natasja Froger: ‘Twitteraars zijn uitkeringstrekkers’

Natasja Froger, één van de hulpdiva’s van Erland Galjaard, zit niet op sociale media. Ze heeft gehoord dat Facebook en Twitter worden volgeschreven door uitkeringstrekkers. Dat laat de RTL 4-presentatrice weten in De Telegraaf. De chronische bezorgdheid van Froger leidt regelmatig tot wat online boegeroep over de hulp-tv-ster, maar daar kijkt ze niet naar. “Ik doe niet aan social media. Ik heb geen Twitter en ook geen Facebook. Schrijf je dat even op?“, vraagt ze aan de journalist.

Froger vindt het belangrijk dat dat in de krant staat, omdat sommige social-mediaprofielen doen vermoeden dat ze stiekem wél online meedoet. “Er zijn mensen die zich voordoen als mij op Facebook, maar dat ben ik dus niet. Ik weet niet eens hoe het werkt. En ik wil het ook niet weten.”

De presentatrice doet naar eigen zeggen aan ‘struisvogelpolitiek’. “Een collega zei ooit: ‘Dat zijn de mensen die ’s morgens een shit and shave doen. Daarna kijken ze op hun bankrekening of hun uitkering is gestort en dan hebben ze hele dag tijd om zich negatief uit te laten over anderen.’”

Toch komt sommige kritiek uiteindelijk toch bij haar terecht. “Natuurlijk krijg ik toch wel dingen te horen. Dan staat er weer ergens iets raars en bellen de media. Als het iets gemeens is over René of de kinderen, sta ik ze altijd te woord. Van mijn dierbaren blijf je af!

De rest laat ik van me afglijden. De mensen om wie ik geef, weten hoe het echt zit.”

Het Telegraaf-interview met Natasja Froger kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen