Natasja Froger: ‘Twitteraars zijn uitkeringstrekkers’

Geplaatst op di 24 jan 2017 om 9:05

Natasja Froger, één van de hulpdiva’s van Erland Galjaard, zit niet op sociale media. Ze heeft gehoord dat Facebook en Twitter worden volgeschreven door uitkeringstrekkers. Dat laat de RTL 4-presentatrice weten in De Telegraaf. De chronische bezorgdheid van Froger leidt regelmatig tot wat online boegeroep over de hulp-tv-ster, maar daar kijkt ze niet naar. “Ik doe niet aan social media. Ik heb geen Twitter en ook geen Facebook. Schrijf je dat even op?“, vraagt ze aan de journalist.

Froger vindt het belangrijk dat dat in de krant staat, omdat sommige social-mediaprofielen doen vermoeden dat ze stiekem wél online meedoet. “Er zijn mensen die zich voordoen als mij op Facebook, maar dat ben ik dus niet. Ik weet niet eens hoe het werkt. En ik wil het ook niet weten.”

De presentatrice doet naar eigen zeggen aan ‘struisvogelpolitiek’. “Een collega zei ooit: ‘Dat zijn de mensen die ’s morgens een shit and shave doen. Daarna kijken ze op hun bankrekening of hun uitkering is gestort en dan hebben ze hele dag tijd om zich negatief uit te laten over anderen.’”

Toch komt sommige kritiek uiteindelijk toch bij haar terecht. “Natuurlijk krijg ik toch wel dingen te horen. Dan staat er weer ergens iets raars en bellen de media. Als het iets gemeens is over René of de kinderen, sta ik ze altijd te woord. Van mijn dierbaren blijf je af!

De rest laat ik van me afglijden. De mensen om wie ik geef, weten hoe het echt zit.”

Het Telegraaf-interview met Natasja Froger kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL
31 Reacties op “Natasja Froger: ‘Twitteraars zijn uitkeringstrekkers’”


 1. Andreas

  Je zou het bijna geloven.

 2. Anoniem

  Klopt werken is voor de dommen hihi die Tas…😫

 3. Meneer Kaktus

  Ik krijg uitkeringen uit Thailand, Spanje, Gelderland en een dikke vergoeding van RTL voor m’n reallife soap!

 4. Ans

  Nee dat zijn de mensen die dat achterlijke Amsterdamse gebler van je huis-alcoholist kopen en waarbij je rijk van bent geworden.
  Schijnheilig mens.

 5. Freek

  Ik verheug me al op een scene waar ze naast een ‘uitkeringstrekker’ televisie moet maken. Ha ha

 6. niets anders

  Natasja, ben je nog een keer in Hilversum-Noord geweest? Je weet wel, bij die mensen aan de onderkant van de samenleving waar jij en Rene zogenaamd zo begaan mee waren?!

 7. Snoezepoes.

  Zij durft veel te zeggen dat dom-me blonde mens.

  Hoeveel bekende hardwerkende mensen zitten er niet op Facebook en Twitter.

  Zoals b.v. Trump,,…Obama…enz….enz….ook heel veel BN-ers.

 8. Tas

  Hoi ‘niets anders’,

  Nee natuurlijk niet. Hoe het verder met die mensen gaat interesseert me geen reet.

 9. Jawie

  Welke collega heeft dat aan haar verteld? Namen graag, Tas, anders is het net zo waardevol voor ons als bron, als dat je gezegd had Jamaar op tv deden ze het ook. Het gros van je collega’s zit zelf namelijk allang op diezelfde socialmedia, meid.

 10. Pardon

  Wat verbeeldt die trut zich? Golddigger eerste klas. Vond het al een walgelijk type maar dit slaat alles.

 11. Bep

  Natuurlijk weet ze wel hoe er over haar gedacht en geschreven wordt, als het je echt niets interesseert hou je je mond.Er zijn mensen waar nooit over geschreven wordt, die zijn zichzelf.

 12. Marcel

  Wat een aannames van treurneus vrouwtje Froger. Iets met alles over 1 kam scheren. Populisme. De beste stuurlui staan weer aan wal…

 13. Josine de Groot

  Ik vind het stuitend om te lezen hoe deze Natasja over mensen met een uitkering denkt. Waarmee ze meteen aantoont dat zij zich ver boven hen verheven voelt. Meteen duidelijk dat deze dame dus geen enkele empathie voor mensen met een uitkering heeft.
  Laat alsjeblieft voortaan dat zorgelijke fronsgezicht wat je trekt bij je programma’s achterwege. Je bent zo nep als wat!

 14. Walter

  Ze spreekt uit eigen ervaring, anders zat ze niet in het verleden tegen Froger aan te schurken.

 15. Kook

  Nep vrouw. Alcoholisten. Eng grachtengordel gesnoven vreemdgangers. Nep vrouw. Eng kliekje. Doen reclame twee ton. Doelgroep… uitkeringtrekkers. Rare kook snuiver. Grove mishandeling arena. Onder invloed car crash. Nee wij zijn de simpele burgers tuthola

 16. jan boven

  zou Natasja Froger zich ook realiseren dat diezelfde mensen vaak van “De Toppers” houden en haar creditkaart op peil houden?

 17. Lamie

  Rare vrouw zeg

 18. Meneer van Beheer

  Wilders een uitkeringstrekker? Er zijn wel Nederlanders die dat graag zouden zien gebeuren. En Trump is ook al zo’n goed voorbeeld.

 19. Anoniem

  Natasje heeft gelijk. Hoop werkschuwvolk en die demonstreren ook te pas en te onpas zoals de afgelolen womensmarch. Zogenaamde social justice warriors. Allemaal uitnemers

 20. Kaaskijker

  ^
  Die womensmarch werd zaterdag gehouden. Mamsie kon met haar dinnen en dochters demonstreren. Dat er 3x meer mensen op af kwamen dan op Trumps inauguratie deed iedereen versteld staan. Dat mag je een ferm statement noemen.

  Natasja Froger maakt een simplistische opmerking als verweer op de kritiek uit social media. Daarmee maakt ze het zichzelf nog erger. Valt goed bedoelt maar valt nu verkeerd.

 21. Bas

  LOL Als reactie twittert techredacteur @florispoort dit:

  Floris Poort Retweeted Mediacourant.nl
  Ik was eens op een feestje van Nintendo en toen kwam Natasja Froger met haar kinderen een gratis Wii U scoren om direct weer te vertrekken.

 22. Anoniem

  Was het deze vrouw die nep ging wonen voor de voedsel bank,zonder Rene zat ze nu ook 3 hoog achter.

 23. conny veer

  Natasja toch! Wat zeg jij? Daar gaat je brave reputatie! Dan ben je niet van deze wereld als je denkt dat alle social media gebruikt wordt door mensen in een uitkering. Ik denk dat haar kids zeker op 3 of 4 soorten social media zitten.

  geen handige uitspraak Natasja! Foei

 24. Anoniem

  Wat een droeftoeter is die Froger !

 25. Puk

  Mooie foto, janksmoel naast Pablo galjaard

 26. Anoniem

  Anonymous : ze bedoelt jou, denk ik. Als je tussen 09;10 uur en 16:00 uur 4 x tijd hebt te reageren, ben je of lekker binnengelopen en hoef je niet meer te werken, of je zit je thuis giga te vervelen. En die womens march : dat zijn vrouwen die wél door hebben dat Trump alleen voor zichzelf en zijn miljardair groupies aan de slag is gegaan. Maak je nou geen illusies: Over een jaar heeft ie de VS bankroet, voor de rest v.d. wereld het leefmilieu naar de kloten geholpen

 27. Koen

  Twitteraars zijn ook uitkeringmensen, niet alle twitteraars maar wel twitteraars die constant zitten te zeuren of te zeiken of iemand helemal afslachten.

 28. Mike

  Als er iemand niet ‘lekker gewoon’ is gebleven, is het Tasje Froger wel. Mensen die met haar werken, kennen deze tante als een verveelde, jengelende zeurzus.

 29. Twatje

  Twitter valt in de categorie nieuws in de app store en niet in sociaal netwerk.

 30. Bertje

  Niet meedoen, geen kennis, maar wel een vooroordeel. Jammer. Tuurlijk, er zijn zeikerds overal en je hoeft natuurlijk niet mee te doen. Maar misschien eens je oordeel opschorten.

 31. Piet Paulusna

  Ach weer ‘zo’n Gordelroos of moet ik zeggen Gordeldoos. Geen accounts maar wel mensen goedkoop wegzeten. Ach ja de gewone man: we willen hem plukken maar niet horen. Ga weg Natasjaaaaaaaaaa.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.