Natasja Froger heeft alleen standaardapps op iPhone

RTL 4-presentatrice Natasja Froger heeft op haar iPhone alleen maar apps die vrijwel standaard op de iPhone staan. Ze heeft geen andersoortige apps, bijvoorbeeld een kijkcijfer-app of een wrinkle remover. Dat bleek deze week in het programma Koffietijd. Loretta Schrijver heeft een rubriekje waarin ze naar haar beste kunnen door de telefoons van haar gasten swipet. “Ik scroll door de telefoon van Natasja en dan staan daar gewoon alleen al die standaardapps op die iedereen heeft.”

Vervolgens richtte Schrijver zich tot Froger: “Wat doe jij met een telefoon? Helemaal niks?

Froger daarop: “Nee, bellen, appen, het weer nakijken als ik moet draaien. Dan wil ik weten of ik een paraplu mee moet nemen.”

Schrijver terugkaatsend: “Ja, maar die staat er ook standaard op, het weer.

Froger: “Ja, voor de rest gebruik ik hem voor mijn agenda, om te bellen, om te whatsappen en af en toe de krant te lezen. Dat is het.”

Schrijver: “Zit jij dan ook helemaal niet op de social media of zo?

Froger: “Nee, ik doe niet aan social media. Ik volg het ook niet. Ik vraag liever aan je hoe het met je gaat dan dat ik het moet lezen via een appje of een socialmedia-ding. Ik praat graag met mensen. Het is een heel bewuste keuze. Ik heb er echt de tijd niet voor, maar misschien wil ik er ook de tijd niet voor maken. Ik ben gewoon heel druk. Ik werk veel en ik doe allerlei goede doelen. Elke vrij minuut die ik heb besteed ik aan mijn honden en mijn kleinkinderen. Ik wil het liefst al mijn kinderen om me heen.”

Recentelijk deed Froger mee aan in een RTL 4-programma waarin ze samen met haar gezin drie dagen lang terugging naar het geboortejaar van man René. Toen waren er nog geen telefoons. “Het was enig. Ik kon mijn kinderen weer de hele tijd in hun ogen kijken in plaats van dat ik de hele tijd hun kruin zag omdat ze in hun kruis zaten op hun telefoon.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen