Glennis Grace: ‘Peter R. de Vries, I’m not impressed’

Geplaatst op Sun 23 Dec 2018 om 11:15

Glennis Grace vindt het erg komisch dat Peter R. de Vries denkt dat zij onder de indruk is van zijn advocatenbrief. Dat zegt de zangeres op Instagram. De Vries is ingeschakeld door het rancuneuze Amerikaanse ex-management van Grace om de zangeres min of meer het zwijgen op te leggen. RTL Boulevard tolereert de dubieuze dubbelrol van de misdaadjournalist en blijft hem opvoeren als deskundige, ondanks dat hij zijn onafhankelijkheid in zaken als deze dus compleet verloren is.

Zelfgenoegzaam riep De Vries vrijdag dat zijn brief aan Grace ‘goed werkt’, aangezien ze aan de showrubriek geen reactie wilde geven over deze kwestie. “Hahahaha, ‘de brief werkt goed’. Nogmaals, NOT IMPRESSED“, zegt ze met een smiley die huilt van het lachen.

De Vries wil dat Grace haar uitspraken over het management schriftelijk terugneemt, maar dat is ze niet van plan. Sterker nog: ze blijft bij haar uitspraken.

Grace: “Er is weer het een en ander gebeurd vandaag. Mensen willen me aanklagen voor shit en weet ik veel. Ik maak me sowieso geen zorgen, ik heb niets verkeerd gedaan en niets verkeerds gezegd, behalve de waarheid. Sommige mensen proberen hier een slaatje uit te slaan en dat is aan hen. Ik hoop dat ze ’s nachts goed kunnen slapen. Ik wil in elk geval. Dit zal vast een staartje krijgen, maar ja: ik laat me niet gek maken, door helemaal niemand.

Shownieuws

Waar RTL Boulevard dankzij De Vries nu vaart op het anti-Grace-sentiment, blijft Shownieuws haar steunen. Deskundige Dyantha Brooks: “Ik stuurde haar een appje met dit hele verhaal en ze had echt zoiets van: gáán we weer, want eigenlijk sinds dit hele verhaal naar buiten is volgt er steeds wat op.”

Renate Gerschtanowitz: “Waarom maakt een Amerikaans managementbureau zich zo druk om wat er in een klein land als Nederland gebeurt? 
Dat heb ik ook aan Glennis gevraagd. Ze zijn uit elkaar en dan gaan ze zich druk maken om dat kikkerlandje. Zij proberen hier voet aan de grond te krijgen en zijn bezig met zangeresjes door het land heen.

Bart Ettekoven: “Waren zij dan wel zo groot? Ze zouden werken met Justin Bieber en noem maar op. Waarom wil je dan werken met kleine beginnende Nederlandse zangeresjes?

Dyantha Brooks: “Dat zijn de vraagtekens die nu naar boven komen, wat Glennis ook heeft, van: waar maken ze zich zo druk om? Het begint allemaal een beetje triest te worden ook, want zíj hebben dit naar buiten gebracht. Glennis heeft er zelf voor gekozen om niet naar de media toe te stappen, maar dat hebben zij gedaan en daar heeft zij weer op gereageerd. Zij is nu op een punt dat ze zoiets heeft van: oké, whatever.”

Wat ik het enge aan het verhaal vind is dat er ergens een doorgeefluik zit in Nederland die Het Parool doorspit en naar Pauw kijkt en alles real time doorgeeft. Er is iemand die hier alles in de gaten houdt en het gelijk doorspeelt.”

Lees ook:
Kantoor Peter R. de Vries sommeert Glennis Grace (21 december)
Peter R. de Vries: ‘Brief aan Glennis Grace werkt goed’ (22 december)

Foto: BNNVARA
39 Reacties op “Glennis Grace: ‘Peter R. de Vries, I’m not impressed’”


 1. Johan

  Klopt, het doorgeefluik is Peter R. de Vries

 2. Regulierdwarsstraat

  De krijsende kleuter.

 3. Curryworst

  Hoe het ook zij, al haar grootse verhalen over Amerikaanse stadionconcerten die eraan zitten te komen en dat ze vele ijzers in het vuur heeft aldaar berust allemaal op gebakken lucht.
  Ook nu nog blijft ze volhouden dat er van alles te gebeuren staat in de VS.
  Tot nu toe blijft ze wereldberoemd in Nederland met haar uitgekauwde coverrepertoire en schnabbelt ze lekker bij met de feestdagen.

 4. Flexi

  Geen leugens verspreiden over je ex werkgevers. Dan kom je ook niet in de shit. Dat bureau heeft imagoschade door de uitspraken en dat kost het bureau geld. Logisch dat een commercieel bedrijf dat wil stoppen.

 5. Peanut

  Maar dat bedrijf heeft zelf als eerste de publiciteit gezocht met dit verhaal. Dan is het toch niet raar dat Glennis haar kant van het verhaal vertelt?

 6. Flexi

  Als je googlet op de naam van het bedrijf krijg je ook resultaten te zien waarin beweert wordt dat advocaten van werknemers de contracten niet mogen inzien. Dat levert hen schade op en die leugen willen ze ontkracht hebben.

 7. DENK-na

  Inderdaad Peter R., jouw zogenaamde onafhankelijkheid wordt nu echt weer op de proef gesteld. Voor iemand, waarbij geld verdienen de voornaamste aspecten zijn in je missie en visie heb je het best wel lang volgehouden. Dat je familie van slachtoffers hebt geholpen blijkt nu duidelijk secundair te zijn; dat kom je als bijkomstigheid heel goed uit om deze in de media uit te wringen voor eigen gewin en promotie. Wel vind ik het heel jammer dat je je politieke ambities niet hebt voorgezet. Maar ja, er is niet echt veel ruimte meer voor one-issues partijen. Dat had je wel snel in de gaten gehad.

 8. EddyA

  Als je googlet op de beide namen of op de bedrijfsnaam Invisible Management kom je geen website en ook geen Facebook pagina tegen.
  Vreemd voor een bedrijf dat het moet hebben van PR en social media.
  Als ik die P.R.de Vries was zou ik mij eerst afvragen of de zaak wel kosher is.

 9. Lachen om lutser de vries

  Wie is er nog onder de indruk van loser, zakkenvuller, praatgrage lutser en nep deskundige peter de vries? Deze oude inmiddels ielige man wil aandacht en denkt mijn zijn lachwekkende advocaat kantoortje indruk te maken? laat me niet lachen :-)

 10. Curryworst

  @EddyA,
  Dat je niets kunt vinden over het management is ook niet zo gek als je ‘Invisible Management’ heet.

 11. Curryworst

  @EddyA,
  Maar je hebt wel gelijk, er is niets te vinden over dat management. Alleen een LinkedIn pagina van één van de managers.
  En een enkel engelstalig persbericht over de zaak tussen het management en Grace. Die opgesteld is door het advocatenkantoor zelf.

 12. Mink Vaillant

  Mevrouw lijdt aan grootheidswaanzin. Elders (Telegraaf) las ik net dat ze denkt dat er in Nederland geen concurrentie voor haar is. Kan iemand de hulpdiensten even bellen?

 13. Joop55

  Domme Glennis gaat huilie huilie doen omdat ze wederom iemand anders voor rotte vis heeft uitgemaakt, het was al een beschamende vertoning voor ons land, dis daar mag wel wat tegenover staan, dan kom je nogal gauw uit bij een van de profs.

 14. anoniem

  glennis heeft bloed van

  zielig doen door te huilen

  terwijl ze 10 keer en dagen wel schuldig is………………..

  glennis huil liever dat vind ik je beter staan
  dan dat je lacht,

  dan zie ik je lelijke honden gebit

 15. klik

  Grappig, eerst ging het management haar grootmaken in VS en nu zijn het luchtfietsers. Geen serieuze partij wilde met haar in zee, aldus Grace nu dus. Grace loog toen of nu. Shownieuws was ook niet totaal onafhankelijk: haar vriendin was de expert. Ze was dus niet meer dan vulling voor AGT.

 16. Remi

  @Curryworst

  “Invisible” inderdaad ;)

 17. Solange

  Als ze zo doorgaat kan ze dokken …ze zegt ff teveel dat ze er schijt aan heeft …ze blijft maar liegen….

 18. anoniem

  glennis je was bij pauw

  kijk het nog een keer terug

  wat een dood opgebaard honden gebit……………

  lachen mag, voorzichtig nu gaat iedereen kijken naar je smoel….

 19. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Wij lezen dat er iemand is die het Parool doorspit en naar Zpauw kijkt.
  En dat ze dat eng vinden.
  Echt, en dan lezen we dat hier iemand is die hier alles in de gaten houdt en het gelijk doorspeelt.
  Nee maar.
  Spionnen die alles doorspelen.
  Dikke thriller vol suspense.
  Wij hebben wel vermoedens…..

 20. critikast

  Grace liegt alles aan elkaar. Het is zo erg dat ze in haar eigen leugens gelooft. Ze kan niet zingen, heeft haar hele Amerikaanse optreden in een flutshowtje zwaar overdreven en zal hard gaan vallen binnenkort. Wat een eigendunk, wat een omhooggevallen flutartiste !

 21. Tss

  @ anoniem
  Sun 23 Dec 2018 om 12:52

  zeg, leg jij je handen eens op tafel, nee op je toetsenbord.
  Dan kan met een flinke klap van een honkbalknuppel een eind gemaakt worden aan de bagger die jij schrijft.

 22. Ton

  Grace moet ophouden met dat gelieg. Het is niet de eerste keer dat ze op deze manier in het nieuws komt , dit geldt ook voor die talkshow snabbelaar die van tafel naar tafel rent om zijn onzin te verkondigen. Zou prettig zijn als beide een tijdje van de TV verdwijnen.

 23. Elvis

  Peter R is het geweten van Nederland en Glennis is zwaar overgewaardeerd

 24. Donald Dumb

  Grace zou een eigen vuurpijl naar zich vernoemd moeten krijgen
  Leuk op oudjaarsavond. Gillend de lucht in.
  Ik hoop dat de aandacht nu over is voor die Amsterdamse grootmuil.

 25. Gio

  Nu wil bijna iedereen weten wat er in dat contract staat!
  Hoeveel procent krijg wie etc. Hoeveel optredens per jaar etc. Je zult maar als een machine behandel worden..

 26. Gio

  Het is meer dan logisch dat je een Engelstalige contract eerst goed moet laten analyseren door deskundigen. Wat is hier mis mee? Omgekeerd zouden ze dat ook doen.

 27. Cafeine

  Ik en velen met mij zijn ook niet onder de indruk van jou. Na deze Amerikaanse ” toestand” ben je me echt tegengevallen. Had ik voorheen nooit. Je leek me een bescheiden type en ik gunde jou het geluk. Je bent allesbehalve bescheiden maar een schreeuwerd van de bovenste plank.

 28. Remi

  Carrière is opeens zó ver weg voor Glenda …

  … Van de “world-wide main stage” terug naar allerlei toestandjes.
  … 2019 gewoon weer schnabbeltjes op jaarmarkten in de provincie.

 29. Vrede

  Natuurlijk geeft Peter R dit door en bied hij zelf aan actie te ondernemen. Of denken mensen dat Peter/zijn bureau toevallig benaderd is door die managers in Amerika.

 30. 180

  Eindelijk wordt ze eens flink genaaid.
  Dat lagere school vriendje van ‘r kan het niet.

 31. Ano Niem

  Hysterisch krijswijf.
  Maar het gaat de goede kant op, dit wordt een relletje.
  Tokkie met haar paardemuil.

 32. Joly

  Toch zielig dat zoontje constant de hulp van pappie de oplichter nodig heeft…..2 losers bij elkaar..Goerde reclame voor het advocatenkantoor ook…….en maar bij blaatpapa aan het handje blijven lopen….mag ik ff een teiltje?

 33. Anne

  Peter R de Vries hahahahah

  Glennis Grace, go for it girl, je lacht ze allemaal uit. Die paar haters zitten op de bank met hun uitgezakte partner, hebben niks, worden niks en kunnen niks, ja zich vol vreten en met hun vieze ongewassen vette dikke vingers met de afstandsbedieing spelen omdat ze zich de pleuris vervelen met elkaar.

  Peter R de Vries is een achterbakse kat in het donker knijper figuur die moet je in de gaten houden met zijn gluiperige heksenkop en snerpende heksenstem.

 34. Henk

  Zijn zakken zijn blijkbaar erg diep en nog lang niet vol genoeg. Dat komt ervan als je echt overal verstand van hebt en inderdaad al hrt testbeeld van de talkshows genoemd wordt.

 35. Fox Mulder

  Er is altijd wel wat met Mevr Grace. Aan wie zou dat liggen?

 36. dzjee

  Misschien beter even de mond houden ?

 37. H. Tan

  Wat een l*l met vingers die De Vries. Hij moet z’n janksmoel eens houden. Graag ook bij die John van den Kneutel plaatsen.

 38. Shane Homogeen

  Glennis is een lieverd!

 39. Er ist wieder da

  Glenn is not impressed. So what? Ik ook niet…

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.