Glennis Grace: ‘Peter R. de Vries, I’m not impressed’

Glennis Grace vindt het erg komisch dat Peter R. de Vries denkt dat zij onder de indruk is van zijn advocatenbrief. Dat zegt de zangeres op Instagram. De Vries is ingeschakeld door het rancuneuze Amerikaanse ex-management van Grace om de zangeres min of meer het zwijgen op te leggen. RTL Boulevard tolereert de dubieuze dubbelrol van de misdaadjournalist en blijft hem opvoeren als deskundige, ondanks dat hij zijn onafhankelijkheid in zaken als deze dus compleet verloren is.

Zelfgenoegzaam riep De Vries vrijdag dat zijn brief aan Grace ‘goed werkt’, aangezien ze aan de showrubriek geen reactie wilde geven over deze kwestie. “Hahahaha, ‘de brief werkt goed’. Nogmaals, NOT IMPRESSED“, zegt ze met een smiley die huilt van het lachen.

De Vries wil dat Grace haar uitspraken over het management schriftelijk terugneemt, maar dat is ze niet van plan. Sterker nog: ze blijft bij haar uitspraken.

Grace: “Er is weer het een en ander gebeurd vandaag. Mensen willen me aanklagen voor shit en weet ik veel. Ik maak me sowieso geen zorgen, ik heb niets verkeerd gedaan en niets verkeerds gezegd, behalve de waarheid. Sommige mensen proberen hier een slaatje uit te slaan en dat is aan hen. Ik hoop dat ze ’s nachts goed kunnen slapen. Ik wil in elk geval. Dit zal vast een staartje krijgen, maar ja: ik laat me niet gek maken, door helemaal niemand.

Shownieuws

Waar RTL Boulevard dankzij De Vries nu vaart op het anti-Grace-sentiment, blijft Shownieuws haar steunen. Deskundige Dyantha Brooks: “Ik stuurde haar een appje met dit hele verhaal en ze had echt zoiets van: gáán we weer, want eigenlijk sinds dit hele verhaal naar buiten is volgt er steeds wat op.”

Renate Gerschtanowitz: “Waarom maakt een Amerikaans managementbureau zich zo druk om wat er in een klein land als Nederland gebeurt? 
Dat heb ik ook aan Glennis gevraagd. Ze zijn uit elkaar en dan gaan ze zich druk maken om dat kikkerlandje. Zij proberen hier voet aan de grond te krijgen en zijn bezig met zangeresjes door het land heen.

Bart Ettekoven: “Waren zij dan wel zo groot? Ze zouden werken met Justin Bieber en noem maar op. Waarom wil je dan werken met kleine beginnende Nederlandse zangeresjes?

Dyantha Brooks: “Dat zijn de vraagtekens die nu naar boven komen, wat Glennis ook heeft, van: waar maken ze zich zo druk om? Het begint allemaal een beetje triest te worden ook, want zíj hebben dit naar buiten gebracht. Glennis heeft er zelf voor gekozen om niet naar de media toe te stappen, maar dat hebben zij gedaan en daar heeft zij weer op gereageerd. Zij is nu op een punt dat ze zoiets heeft van: oké, whatever.”

Wat ik het enge aan het verhaal vind is dat er ergens een doorgeefluik zit in Nederland die Het Parool doorspit en naar Pauw kijkt en alles real time doorgeeft. Er is iemand die hier alles in de gaten houdt en het gelijk doorspeelt.”

Lees ook:
Kantoor Peter R. de Vries sommeert Glennis Grace (21 december)
Peter R. de Vries: ‘Brief aan Glennis Grace werkt goed’ (22 december)

Foto: BNNVARA

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen