Correspondents’ Dinner mogelijk terug met Rick Nieman

Er komt mogelijk toch nog een tweede editie van het Correspondents’ Dinner. De eerste editie werd georganiseerd door Twan Huys en de NTR, nu heeft omroep WNL zich aangeboden als organiserende partij. Dat vertelt baas Bert Huisjes aan het AD. Huisjes heeft al een gastheer. “Het was natuurlijk ook een idee van Twan Huys, maar die is inmiddels weg bij de publieke omroep. We zouden in ieder geval die prille traditie een vervolg willen geven met Rick Nieman als spreekstalmeester.”

De WNL-directeur heeft erover gesproken met NPO’s tv-baas Frans Klein. “Hij vond dat een geweldig leuk programma. Ik vond het een geweldig leuk programma. Ik zou dat graag willen doen. Daarvan zei hij: dat is misschien niet eens zo’n gek idee. Dat zou ik een groot compliment vinden als zoiets bij een kleine omroep zou vallen.

Rutte gaf onlangs zelf nog aan dat hij graag aan een tweede editie mee zou doen, dus Huisjes heeft goede hoop dat het goed moet komen. “Ik ben benieuwd daarop reageert. Als hij het vervelend vindt, dan hoor ik het wel.”

Hetzelfde geldt voor de NTR. Je moet toch je hand opsteken, wil je zoiets doen. Dan hoor je wel wat de reactie is van Twan Huys . Hij is zelf weggegaan bij de NPO, dat is zijn eigen stap geweest.

Foto: WNL

Meer in WNL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen