Correspondents’ Dinner mogelijk terug met Rick Nieman

Geplaatst op Sun 23 Dec 2018 om 10:50

Er komt mogelijk toch nog een tweede editie van het Correspondents’ Dinner. De eerste editie werd georganiseerd door Twan Huys en de NTR, nu heeft omroep WNL zich aangeboden als organiserende partij. Dat vertelt baas Bert Huisjes aan het AD. Huisjes heeft al een gastheer. “Het was natuurlijk ook een idee van Twan Huys, maar die is inmiddels weg bij de publieke omroep. We zouden in ieder geval die prille traditie een vervolg willen geven met Rick Nieman als spreekstalmeester.”

De WNL-directeur heeft erover gesproken met NPO’s tv-baas Frans Klein. “Hij vond dat een geweldig leuk programma. Ik vond het een geweldig leuk programma. Ik zou dat graag willen doen. Daarvan zei hij: dat is misschien niet eens zo’n gek idee. Dat zou ik een groot compliment vinden als zoiets bij een kleine omroep zou vallen.

Rutte gaf onlangs zelf nog aan dat hij graag aan een tweede editie mee zou doen, dus Huisjes heeft goede hoop dat het goed moet komen. “Ik ben benieuwd daarop reageert. Als hij het vervelend vindt, dan hoor ik het wel.”

Hetzelfde geldt voor de NTR. Je moet toch je hand opsteken, wil je zoiets doen. Dan hoor je wel wat de reactie is van Twan Huys . Hij is zelf weggegaan bij de NPO, dat is zijn eigen stap geweest.

Foto: WNL
16 Reacties op “Correspondents’ Dinner mogelijk terug met Rick Nieman”


 1. Bowie

  Neeeeeeeeeeeeeeeeeeee……..

 2. Bhuf

  Prima idee, maar kan dit alsjeblieft een normale Nederlandse naam krijgen? Het is notabene de Nederlandse premier en zijn Nederlandse journalisten.

 3. Zondag

  Maar niet door WNL/Telegraaf

 4. Flexi

  Van premiers naar vloggende pubers.
  lol

 5. joost

  Liever niet.
  De aardige Rick Nieman, die tevergeefs probeert bij WNL “rechts”te zijn kan niet interview en svp niet die lachebek, praatjesmaker en jokkebrok Rutte weer om electorale redenen weer eens te promoten.

  In maart a.s. zijn er verkiezingen ! De NPO is dus nu al volop bezig om de man met zijn rariteitenkabinet met omhooggevallen D66-ers, die ons verkocht en verraden heeft te promoten.

  Dat zal straks zo voor de verkiezingen alleen maar erger worden.

 6. Curryworst

  Arme Twan, Nieuwsuur, Correspondent’s Dinner en Collegetour gaan gewoon door met andere presentatoren. En hij zit morgen weer in zijn eigen RTLN ingeklemd tussen de kerstversierselen artiesten als Trijntje Oosterhuis en Shirma Rouse aan te kondigen die gezellige kerstliedjes voor ons gaan zingen.
  Wie weet krijgen we ook nog een diepte-interview met Ferry Doedens of Roy Donders.

 7. Simon

  Rutte zal er best aan mee willen werken tegen de verkiezingen aan. Hij heeft het goed gedaan de vorige keer en kritiek weglachen is zijn handelsmerk.

 8. Zondag

  AUB niet. De chocoladeletterkrant zal het wel zien zitten.
  Snap niet dat NPO die sluikreclame iedere keer toelaat.

 9. BEUK DE BOOM

  Elitefeestje.

 10. Joop55

  #Telegraafgeneuzel.

  Zet Rutte dan maar een keer neer bij The Roast op Comedy Central.

 11. Oom

  @Bhuf

  Mee eens. Maar ja, Nederlanders. Als het op titels bedenken aankomt zijn ze lui en fantasieloos en lijden ze aan de ziekte ‘Engels is altijd beter’. Hoe meer je van beide talen weet, hoe meer je beseft dat dat laatste onwaar is.

 12. Cees

  Dat is een mooie kans voor WNL. Vanochtend ook weer genoten van WNL op Zondag.

 13. Geronimo

  Beetje reclame maken voor die huichelaar. Wat een waanzin. Een woord komt in me op wat betreft die Nieman: Ptesstitute.

 14. Geronimo

  Presstitute

 15. Gezina

  Om even duidelijk te maken, het was niet het idee van van T.Huys. Het was gejat door T.Huys.

 16. TT

  Die Niemann moet lekker gaan motorrijden met zijn vrouw. Niemand zit op hem te wachten.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.