Patty Brard vindt Twan Huys heel erg lief

Patty Brard walgt van Jeroen Pauw, maar vindt Twan Huys een lieverd. Ze ervaart haar vaste optredens in de vrijdaguitzending van RTL Late Night als een feestje. Dat laat de televisiediva weten op Instagram. Brard werd in mei live op televisie beledigd door Pauw en sindsdien boycot ze zijn talkshow. Toen Huys haar belde om vaste gast te worden, hoefde ze dan ook niet lang na te denken. Ze steunt de presentator van harte in strijd om de gunst van de late-night-kijker.

Brard en Huys scoorden vrijdag 770.000 kijkers, net iets meer dan Pauw. “Het televisiejaar met opgeheven hoofd, lekkere kijkcijfers en in alle gezelligheid afgesloten! Dank allemaal! Gerard Joling, Hans Klok, Douwe Bob, maar vooral ook de allerliefste Twan Huys. Het was een feestje! ❤️🙏👍🏾.

Het item van Brard bij RTL Late Night stelt niet veel voor. Het bestaat vooral uit een herhaling van shownieuwtjes die we die week al lang hebben meegekregen.

De laatste tijd mikt het programma van Twan Huys nadrukkelijk op vaste gasten. Dat is ook niet zo verwonderlijk: de nieuwsgasten kiezen massaal voor de kwalitatievere talkshow van Jeroen Pauw.

De Insta-foto van Patty en Twan:

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen