3FM-ster Frank vindt Ronald Molendijk klapmongool

De RTL Boulevard-verschijning van Ronald Molendijk, die ons door oud-RTL-bobo Erland Galjaard door de strot is geduwd, begint steeds meer mensen tegen de borst te stuiten. Ook steeds meer BN’ers keren zich tegen deze zogenaamde muziekdeskundige. Eén van hen is 3FM-dj Frank van der Lende, die niets moet weten van de Boulevard-meneer. “Ronald Molendijk is een klapmongool“, twittert de dj, gevolgd door excuses voor zijn ongelukkig gekozen scheldwoord.

Molendijk raakte vorige week in opspraak omdat hij vol bravoure besloot om een seksistische opmerking te maken over het muzikaal talent van vrouwen. Toen hij er twee dagen later over discussieerde met zangeres Lakshmi, gedroeg hij zich als een hork.

Cabaretière Sanne Wallis de Vries laat weten dat ze het ‘zo enorm eensch’ is met de volgende tweet: “Waarom Ronald Molendijk op tv is, is mij echt een raadsel maar dit is de tweede x in 1 week dat ik zie dat de rest in de studio gewoon hun bek houdt als hij weer hele stomme dingen zegt. TREK GEWOON JE MUIL EENS OPEN, daarom zit je daar toch?

AD’s Saskia Noort heeft een column geschreven over Molendijks flater op eerste kerstdag. “Mijn dochter zette de televisie aan en daar verscheen een man waarvan niemand weet waarom hij aanschuift bij RTL Boulevard, en eigenlijk ook niemand weet wie hij precies is.”

Als ik iets zou mogen wensen voor het nieuwe jaar, dan is het wel dat mannen met meningen uit het stenen tijdperk een stap terug doen.

Lees ook:
Ronald Molendijk onder vuur om lompe opmerking (27 december)
Ronald Molendijk gedraagt zich nóg lomper in BLVD (28 december)

Foto: BNNVARA, Hans-Peter van Velthoven

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen