3FM-ster Frank vindt Ronald Molendijk klapmongool

Geplaatst op ma 31 dec 2018 om 11:45

De RTL Boulevard-verschijning van Ronald Molendijk, die ons door oud-RTL-bobo Erland Galjaard door de strot is geduwd, begint steeds meer mensen tegen de borst te stuiten. Ook steeds meer BN’ers keren zich tegen deze zogenaamde muziekdeskundige. Eén van hen is 3FM-dj Frank van der Lende, die niets moet weten van de Boulevard-meneer. “Ronald Molendijk is een klapmongool“, twittert de dj, gevolgd door excuses voor zijn ongelukkig gekozen scheldwoord.

Molendijk raakte vorige week in opspraak omdat hij vol bravoure besloot om een seksistische opmerking te maken over het muzikaal talent van vrouwen. Toen hij er twee dagen later over discussieerde met zangeres Lakshmi, gedroeg hij zich als een hork.

Cabaretière Sanne Wallis de Vries laat weten dat ze het ‘zo enorm eensch’ is met de volgende tweet: “Waarom Ronald Molendijk op tv is, is mij echt een raadsel maar dit is de tweede x in 1 week dat ik zie dat de rest in de studio gewoon hun bek houdt als hij weer hele stomme dingen zegt. TREK GEWOON JE MUIL EENS OPEN, daarom zit je daar toch?

AD’s Saskia Noort heeft een column geschreven over Molendijks flater op eerste kerstdag. “Mijn dochter zette de televisie aan en daar verscheen een man waarvan niemand weet waarom hij aanschuift bij RTL Boulevard, en eigenlijk ook niemand weet wie hij precies is.”

Als ik iets zou mogen wensen voor het nieuwe jaar, dan is het wel dat mannen met meningen uit het stenen tijdperk een stap terug doen.

Lees ook:
Ronald Molendijk onder vuur om lompe opmerking (27 december)
Ronald Molendijk gedraagt zich nóg lomper in BLVD (28 december)

Foto: BNNVARA, Hans-Peter van Velthoven
34 Reacties op “3FM-ster Frank vindt Ronald Molendijk klapmongool”


 1. Anthony Fukker

  ‘Mannen met meningen uit het stenen tijdperk’….Andere woorden voor: ‘wij vrouwen zijn niet zo goed in argumenteren met inhoudelijke feiten en daarom zijn bij ons gevoelens belangrijker dan feiten en wie ons daarop durft aan te spreken krijgt van ons die ganze twittereinsatzgruppen over zich heen!’

 2. By the way

  Het is wel stijlvol allemaal. Nice.

 3. Nfj

  Elk nietsnuttig tweetje is hier wel nieuws zeg.
  In 2019 maar eens op zoek naar een alternatief.

 4. Woi!ter

  Frank van der Lende… Wie is dat ook alweer…? Oja, die mislukte DJ van 3FM, dat radiostationnetje zonder luisteraars…

 5. Whitedog

  Maar hij heeft wel gelijk. Molendijk is toch een flapdrol van de bovenste plank.

 6. Alex

  @Anthony Fukker
  Het kan een feit zijn dat er minder vrouwen muziek maken, we zijn eenmaal verschillend en hebben andere intresses.
  Echter kan je de rest van zijn mening niet beargumenteren met feiten.

 7. Sigmund

  ja t is van Noort wel een beetje een jaren 80 reactie met name inhoudelijk en wat woordgebruik betreft, lullig

 8. Joop

  Je mag t niet eens zjin met Ronald maar als je niet weet wie hij is en welke rol hij heeft gespeeld in de Dance en House 30 jaar lang ben je zelf een s.t.a.a.t.s.m.o.n.g.o.o.l

 9. weethetbeter

  Ik begrijp ook niet wat hij bij Boulevard doet, maar Peter R de Vries begrijp ik ook niet !!!!!!!Die hangt in elk programma het lijkt alsof hij testbeeld is .

 10. rzn

  En vrouwen die niet tegen het ouder worden kunnen, geen botox meer gebruiken. Worden ze agressief van: Patty, Noort, Wendy etc.. Mogen van Sas alle imams, dominees en rabbi’s straks niet meer preken. Och, jee. Frank ”Soepbus’ van der Lende is door Tijn als handspreekpop te gebruiken finaal als mens, voor mij, door het ijs gezakt.

 11. liefkleinhertje

  Als er iemand echt gruwelijk is ,is het die van der Lende wel zeg met die kindermuziek van hem op de radio.
  Het is toch algemeen bekend dat vrouwen leiding nodig hebben van een man.
  Als een vrouw die leiding ontbeert dan ga je dat gewauwel van Saskia Noort krijgen.
  Hier kan de arme Saskia ook niks aan doen de ware schuldige hier is natuurlijk ene Kluun.
  Deze Kluun (=ook flapdrol) weigert Saskia enige corrigerende tikken te geven om van deze onzin verlost te worden.
  Misschien Dat Saskia maar eens aan haar buurman moet vragen of ze een pak op haar sodemieter mag hebben het is alleen niet te hopen dat ze naast Frank woont want die zal daar ook wel te zwak voor zijn.

 12. Geronimo

  De cultureel marxisten hebben weer een volksvijand gevonden… Bij the way: Saskia neem een schrijfcursus.

 13. liefkleinhertje

  Kennen ze die Molendijk geen eigen programma geven?
  Dat is nou een van de weinige die eens wat zinnigs te zeggen heeft.
  Ik ben wel blij dat Saskia Noort niet mijn vrouw is want dan had ik de hele dag pijn in mijn handen gehad en ook ik heb mijn gevoelens.

 14. Remi

  Hilversum 3 “Ster” Frank van der Lende.

  … Van elke honderd radiotoestelletje die “aan” staan,
  staan er welgeteld twee-en-een-half afgestemd op Hilversum 3.

  Ja, dan ben je goed bezig als radiozender.

 15. ik

  Als hij een *ster* is, is 3FM idd diep diep diep gezonken haha

 16. Cor Vaan

  Frank? 3FM? Dat station dat meer mensen heeft die d’r werken dan dat er luisteren? Dat alleen maar Kensington draait? Die gast? Molendijk heeft alles beetje onbehouwen gezegd maar die gast heeft z’n strepen in de muziekwereld echt wel verdiend!! Een goeie commentator is is nog lang niet maar al die verongelijkte twitter types die gaan plassen dan …. Moemakend!

 17. T. Muts

  Eerst een scheldwoord gebruiken om vervolgens je excuses ervoor aan te bieden ? Wat een rare volgorde….doe het dan gewoon niet of maak geen excuses. En ga eens naar de kapper, dit kan echt niet. Maar wat betreft Ronald heeft hij helemaal gelijk, zonder excuus is het een klapmongool.

 18. Teun-Arie Van der Geelen-Coppens

  https://www.ad.nl/show/molendijk-weerlegt-kritiek-vrouwen-in-muziek-scoren-dramatisch~aa15b480/

  Hij zegt niks bijzonders.

 19. Regina

  tja, tegenwoordig ben je al een ster als je op de plee zit

 20. Laby

  Waarom gunnen we een ander zijn of haar mening niet?

 21. StefanV

  Met name bij politiek links links-georiënteerde mensen zie je nogal eens de neiging om mensen met een onwelgevallige mening de mond te willen snoeren. Molendijk wordt voor van alles en nog wat uitgemaakt, zou thuishoren in het stenen tijdperk, enzovoort.

  Maar in de kern heeft hij gewoon gelijk. Er zijn simpelweg veel meer mannen dan vrouwen muzikaal actief. Dat verandert in de toekomst misschien, maar in het verleden was dat duidelijk het geval.

  De NOS publiceerde een allerbelabberdst en eenzijdig artikel over de Top 2000 die geen goede afspiegeling van de muziekwereld zou zijn: https://nos.nl/artikel/2265356-hitlijsten-als-top-2000-zijn-geen-goede-afspiegeling-van-hoe-muziekwereld-eruitziet.html

  Opvallend zinnetje: Slechts 13 procent van de ongeveer 25.000 muziekmakers die aangesloten zijn bij Buma/Stemra is vrouw. Daar heb je je antwoord en tevens het inhoudelijke gelijk van Molendijk, ongeacht de frames die “verbolgen” en “gekwetste” mensen erbij verzinnen.

 22. liefkleinhertje

  Omdat de meningen van van der Lende, Noort of Paul de Leeuw om maar eens een paar minkukels te noemen gewoon vervelend aan het worden zijn GABY net als jouw mening trouwens.

 23. Stephan

  Haha diegene die reageren zijn zelf nog sneuer,een 3fm dj waar geen hond naar luistert (en vies haar).Een overjarige dame met een zogenaamde mening ,en een antisemiet ala Sanne wallis de vries,die hebben commentaar op Ronald molendijk.haha serieus lachwekkend

 24. Valerie

  Frank 3FM is een flut DJ maar ik ben het volledig met hem eens

 25. liefkleinhertje

  Valerie als je het met die Frank Ellende eens bent vraag ik mij serieus af of je thuis wel een man hebt die af en toe eens een stevig pak op je lazer geeft dit heb JIJ namelijk nodig.

 26. aammehoela

  Wat een gezeur weer allemaal. Meisjes vallen op mannen en gaan veel eerder uit hun dak bij muziek. Misschien is dat wel een reden. Overigens genoeg voorbeelden van vrouwen die het wel gemaakt hebben.

 27. liefkleinhertje

  Wie dan??

 28. Derk

  Wie is dat wijf?

 29. Rudolfo

  Zullen we de oorzaken van een tanend 3FM eens gaan turven?

 30. Nico Tine

  Hij heeft gelijk!

 31. Marry Hens

  Het jaar 2019 zou niet beter kunnen beginnen met een nieuwsbericht dat die vervelende Ronald M. allergisch blijkt te zijn voor camera’s en microfoons.

 32. David

  Volgens MC is iedereen een ster. Met zijn allen in 2019 op zoek naar een showbizz site die wel fatsoenlijk nieuws behandeld in plaats van deze afgegleden bagger site.

 33. Rukaap

  Dat boulevard programma is 1 hele grote klapmongool

 34. joop18

  @joop hij heeft er niks voor gedaan hoor.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.