NTR-baas Paul Römer slachtoffer van ‘KLM-bitch’

Paul Römer, directeur van omroep NTR, is op de luchthaven van de Italiaanse stad Turijn het slachtoffer geworden van een naargeestige incheckdame van KLM. Dat laat hij weten op Twitter. Met een topsalaris van 230.000 euro doet Römer ertoe in Hilversum en hij wenst dan ook met respect te worden behandeld. In Turijn was dat respect volgens hem ver te zoeken. “In Turijn door zeer vervelende KLM incheck dame gedwongen om extra voor koffers te betalen, die al lang betaald waren.

Uiteindelijk zag de KLM-mevrouw haar fout in. “Na de betaling gaf ze toe dat ze een fout had gemaakt en dat ik mijn geld maar bij de KLM moest terug vragen.

Het socialmedia-team van KLM wijst Römer direct op de pagina waar hij zijn geld kan terugvragen. Daarop antwoordt hij: “Het moet gezegd de KLM social service reageert wel altijd correct op boze tweets van een gefrustreerde reiziger die min of meer gechanteerd wordt aan de balie(Italië). Nu nog even oplossen en het is weer voorbij.

Waarom was hij eigenlijk in Turijn? “Wij hebben daar van de natuur genoten. Als je skipistes natuur mag noemen. Cervinia is een aanrader.

Foto: NPO Radio 1

Meer in NTR

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen