Frank Awick: ‘Glennis Grace gooit mijn naam te grabbel’

Frank Awick vindt dat Glennis Grace zijn naam te grabbel gooit door te suggereren dat hij een gebeurtenis tijdens hun interview in 2011 in scène heeft gezet. Dat laat hij weten aan NU.nl. Grace werd tijdens de opnames min of meer aan de kant ‘geduwd’ door een automobilist. Ze schreeuwde ‘klerelijer’ naar hem, waarop hij verhaal kwam halen. Tokkies onder elkaar dus. “Het was allemaal te toevallig. Als ik erop terugkijk, denk ik: zij wisten gewoon hoe ik zou reageren“, reageert ze.

Ze ‘denkt het echt’. “AT5 ging echt slecht toen. Ik wilde dat interview eigenlijk al niet doen, maar ik kende Frank Awick al heel lang. Ik vond hem best wel irritant, maar het was ook een soort haat-liefdeverhouding.

Awick ontkent dit ten stelligste. “Dat is een onjuiste beschuldiging. Ik heb Glennis hoog zitten, ben grote fan van haar muziek en erg geschrokken dat ze zegt dat ik dit in scène heb gezet. Ze gooit daarmee mijn naam te grabbel, en beschuldigt ook AT5 onterecht.”

En dan zegt ze ook nog dat ze mij irritant vindt. Nooit iets van gemerkt, had liever dat ze dit persoonlijk had gezegd dan dit via de media te vernemen.”

SBS 6-ster Thijs Zeeman op Twitter: “Gaat het verder goed Glennis Grace?😂 In scène gezet? Een soort: ‘Ik ben een alleenstaande moeder die n droom heeft om zangeres te worden-scène’, bedoel je? Ik werkte destijds bij AT5… Je schold die man uit en die man werd boos. Was ’n rare man, jij ’n rare vrouw. That was all.

Awick wenst Grace veel succes met haar carrière in Amerika (die non-existent is, red.).

Het bewuste fragment:

Foto: AT5

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen