Robert Jensen hekelt ook andere tv-recensenten

Robert Jensen is niet alleen boos op Angela de Jong die een kritische column over zijn talkshow schreef, maar ook op de andere tv-recensenten die het in hun hoofd haalden om hem kritisch te benaderen. Dat blijkt uit zijn podcast. Jensen doet aanvankelijk of hij laconiek omgaat met negatieve recensies. “We hebben vernietigende recensies kregen van het NRC, de Volkskrant en Het Parool en dat betekent voor mij maar één ding: ik ben fantastisch bezig“, zegt hij in zijn column.

Dan blijkt het hem toch wel erg hoog te zitten. “Het heeft zulke negatieve recensies opgeleverd bij dat tuig van die tv-recensenten. O, man, de Volkskrant ook. ‘Het was alsof Jensen vijf jaar in winterslaap was geweest en wakker werd in een nieuwe wereld.’”

De betreffende column is geschreven door stercolumnist Haro Kraak. “Dan staat er een fotootje bij van die recensent. Wederom zo’n millennial van 24 ofzo. Wie schrijft nou tv-columns? Laten we eerlijk zijn: dat zijn vaak mensen die net beginnen, die naast die rouwadvertenties ook de tv-recensies doen. Het was zuurder dan zuur.”

Jensen spuugt op de kritiek. “Je wordt in een bepaalde rechtse hoek gedouwd door dat tuig van NRC, de Volkskrant en Het Parool. Het zijn onbetrouwbare loeders, verschrikkelijke non-talenten.”

Lees ook:
Tv-recensenten niet enthousiast over Robert Jensen (1 november)
Angela de Jong: ‘Talkshow Jensen is een blamage’ (8 november)
Robert Jensen wil ‘dikke’ Angela de Jong kapotmaken (15 november)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen