Castingboef Job Gosschalk wordt alsnog gehoord

Castingboef Job Gosschalk komt toch niet weg met zijn jarenlange misdragingen bij castingbureau Kemna Casting, dat tegenwoordig Post Castelijn Casting heet. Er ligt een aangifte tegen hem bij het Openbaar Ministerie. Dat blijkt uit onderzoek van RTL Boulevard. Volgens de showrubriek zit in het door de politie opgebouwde dossier ook een melding van een zedenfeit. “Het onderzoek is vrijwel afgerond. De verdachte wordt op korte termijn gehoord“, meldt het OM.

Vervolgt: “Als dat gebeurd is, zal de Officier van Justitie over eventuele vervolgstappen beslissen.

Het OM wil in de media niet bevestigen dat het om Gosschalk gaat. “We hebben een aangifte en een melding binnen. Daar richt het onderzoek zich nu op. Het gaat om een mannelijke casting director. Hij wordt verdacht van een zedenfeit.

Showkoning Albert Verlinde vindt dat Gosschalk niet langer kan zwijgen. “Job doet alsof hij de koning is door andere mensen het woord te laten doen. Maar als je een vent bent, doe je zelf het verhaal en ga je door het stof.

Gosschalk werkte naar verluidt aan plannen voor een comeback, maar dat zal nu wel niet doorgaan. Verlinde: “Wat Job heeft gedaan kan niet door de beugel. Hij kan niet meer terugkeren in deze branche.

Foto: SBS

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Daphne Deckers als presentatrice van RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen