Gerucht over Erland en Sandra haalt Ranking the Stars

Het gerucht over een affaire tussen Erland Galjaard en Sandra Schuurhof zingt al jaren rond op internet, maar heeft nu ook de televisie gehaald. Richard Groenendijk stipte het zondag aan in Ranking the Stars. Dat was te zien in de uitzending op NPO 3. Waar het gerucht vandaan komt en of het betrouwbaar is is onduidelijk, maar er wordt al jaren gespeculeerd dat Schuurhof in 2012 is vertrokken van RTL naar SBS vanwege een affaire met de toenmalige RTL-baas Erland Galjaard.

De twee hebben nooit op de geruchten gereageerd en de geruchten hebben ook nooit de mainstream showrubrieken gehaald, maar hardnekkig zijn ze wel. Ook Groenendijk heeft erover gehoord.

Groenendijk stipte aan dat hij Marc van der Linden wel een aanwinst zou vinden voor SBS 6. “Ik denk dat het wel eens tijd wordt bij SBS voor een échte koningshuisdeskundige. Die hebben ze daar volgens mij niet echt.”

Patty Brard: “Jawel, Sandra Schuurhof.”

Groenendijk: “Ja, maar die is volgens mij op tournee nu met Erland Galjaard met een dj-act ofzo of iets. Nee? Wat? Daar was toch iets mee? Oh, dat is heel erg achter-de-schermenpraat dit, sorry.”

Daarop barsten Brard en een aantal andere aanwezige BN’ers in lachen uit. Paul de Leeuw, die door Galjaard naar RTL is gehaald, staat er ongemakkelijk bij.

Groenendijk: “Nee, ik zat net in de visagie. Nou, laat maar gaan.”

Toen eerder dit jaar duidelijk werd dat Galjaard volgend jaar waarschijnlijk naar SBS gaat, werd op social media gegrapt: “Zo zo. Betekent dit trouwens dat Sandra Schuurhof weer terug naar RTL mag komen?

En opiniemaker Jan Roos maakte in mei ook nog een grap over de Erland-Sandra-roddel.

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen