Mattie & Marieke tevreden over eerste ochtendshow

Mattie Valk en Marieke Elsinga zijn erg tevreden over hun eerste ochtendshow op Qmusic. Ze hebben heel erg met elkaar gelachen. Dat vertellen ze in de nabeschouwing op AD.nl. Mattie & Marieke, door een zeker personeelslid van Radio 538 ook wel Judas & Marieke genoemd, zijn hét nieuwe duo in de ochtend van Q. “We zijn vooral blij dat de kop eraf is. We hebben elkaar om negen uur een dikke knuffel gegeven. Voor een eerste show zijn we best tevreden“, zo laat Matie weten.

De show staat echter nog niet als een huis. “We gaan natuurlijk direct aan de slag om te kijken hoe we het morgen en de komende tijd nog beter kunnen maken.

Wat moet er beter dan? “Er is niet een ding waarvan we zeggen, dat moeten we nu veranderen. Het frame staat en daar gaan we de komende tijd lekker verder aan sleutelen.

Daar denkt collega Marieke hetzelfde over. “We willen niet op elke slak zout gaan leggen. We hebben het vooral ook gehad over de dingen die goed gingen. En we gaan het de komende tijd aanscherpen. Een radioshow is nooit helemaal af.”

Marieke: “Ik heb een paar keer enorm hard moeten lachen. En dat allemaal voor negen uur ’s ochtends. Wat een heerlijke manier om de dag te beginnen. Ik denk dat ik op deze manier wel aan mijn vroege ritme kan wennen.

Mattie & Marieke is elke ochtend te horen op Qmusic.

Foto: Qmusic

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen