Katja in Shownieuws: ‘Seks gehad voor hotelraam’

Katja Schuurman (43) blijft de mensen in ons land informeren over haar seksleven, ondanks dat ze daar onlangs nog haar twijfels over uitte. Gisteren besloot ze in Shownieuws te vertellen dat ze seks heeft gehad voor het raam van hotel The Standard in New York. Dat was te zien in de uitzending op SBS 6. Schuurman genoot ervan. “We zijn in een hotel geweest in New York. De muren zijn eigenlijk alleen maar van glas, dus je kunt naar buiten kijken, maar je kijkt ook van buiten naar binnen.”

De tv-presentatrice wilde graag ervaren wat meer gasten van het hotel hebben gedaan. “De grap is een beetje dat heel veel mensen daar dan de liefde bedrijven voor het raam. Ook wij hebben dat even uitgeprobeerd.”

Freek van Noortwijk, de vriend van Schuurman, vulde aan: “Het is natuurlijk sowieso altijd leuk om met elkaar de liefde te vieren, maar dat was wel een bijzondere plek. Dat kan ik niet ontkennen nee.”

Het imago van Schuurman staat de laatste tijd redelijk onder druk. Niet alleen omdat ze het de hele tijd over haar seksleven heeft, maar ook omdat ze de vieze casting director Job Gosschalk blijft verdedigen.

Lees ook: Katja Schuurman: ‘Job Gosschalk is toffe pik!’ (vorige week)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen