Beste Zangers heeft YouTube-Davina in nieuw seizoen

Geplaatst op vr 01 jun 2018 om 14:00

Davina Michelle, die in december bekend werd toen P!NK haar complimenteerde met haar YouTube-cover van What About Us en vervolgens een paar optredens scoorde in RTL Late Night, doet dit jaar mee aan de NPO 1-hit De Beste Zangers van Nederland. Dat heeft de Avrotros laten weten. De andere kandidaten die meedoen aan de Jan Smit-show zijn Alain Clark, Trijntje Oosterhuis, Lee Towers, Tino Martin, mezzosopraan Maria Fiselier en rapper Glen Faria.

De opnames van de nieuwe serie beginnen bijna. “Binnenkort vertrekt er weer een vliegtuig vol gouden keeltjes richting Ibiza voor de opnames van het mooiste-liedjes-programma van de publieke omroep“, aldus de omroep.

De Beste Zangers is een belangrijk podium voor artiesten, omdat de show volledig om muziek draait. OG3NE hield er zelfs een optreden op het Eurovisie Songfestival aan over.

Lees meer op de website van De Beste Zangers en zie onderstaande video:

Foto: RTL
11 Reacties op “Beste Zangers heeft YouTube-Davina in nieuw seizoen”


 1. Henny Huisman

  Davina: onprettige uitstraling, met gevoelloze aangeleerde vocale truukjes. Haalde in het zwakste seizoen van Idols (RTL5) niet eens de liveshows maar moet nu een sensatie voorstellen.

 2. ycheweiz

  Beste zangers, laat me lachen. Kijk na het Belgische Liefde voor Muziek, Vele malen beter, met elke week pareltjes en met zeer veel respect naar elkaar. hier kan alleen Maria Fiselier verrassen, want niemand kent haar, zegt meer over ons dan over haar.

 3. B-noniem

  Een zangeres die covers zingt op YouTube in de Beste Zangers? Konden ze niemand anders vinden?

 4. Sean

  Dit programma moet echt een andere titel krijgen.

 5. Japie

  Ja als je bij Late Night geweest ben, dan heb je het gemaakt!

 6. Mark2

  Hoe kan je programma nu “beste zangers van Nederland” heten als hijgende hese Trijn(tje kan wel wegblijven inmiddels) meedoet.. slecht!

 7. Ano Nymous

  Sowieso. Een programma Beste Zangers noemen en dan Jan Smit het laten presenteren…dan is het gelijk gedaan met de geloofwaardigheid van dat programma.
  Kan dat ook niet naar de commercielen? Daar zijn ze gek op coverzangertjes met hang naar aandacht…

 8. E. Hartsma

  Niet te geloven: Tino Martin, dat ze daar ingetrapt zijn. Een Hazes/Froger imitator met een ingestudeerde snik. Een vibrato zo irritant, als je dàt kunt, denkt men dat je kan zingen. Gekochte successen heeft hij behaald.

 9. yoshi

  ze schreeuwt en brengt geen gevoel

 10. Bart

  Wat een slechte groep. Wel leuk van Lee Towers.

 11. aammehoela

  Rapper Glen Faria. Nooit van gehoord, maar een rapper die kan zingen ………
  Enkel dat liedje over Parijs was leuk van die hoe heet hij ook al weer……….. in ieder geval geen Glen Faria. Een aflevering die we dus kunnen overslaan.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.