Vader Mark Labrand pakt 20 euro van Peter R. de Vries

Geplaatst op vr 01 jun 2018 om 16:00

De vader van Radio 538-dj Mark Labrand heeft gisterenavond bijgeklust als klapvee bij Peter R. de Vries. De radiomaker rekent erop dat zijn vader de beloning daarvoor, 20 euro, besteedt aan een leuk cadeau voor zijn radiojubileum. Dat grapte hij gisteren in Shownieuws. Labrand is vandaag precies tien jaar in dienst bij Radio 538. Een droom kwam uit toen hij daar op 23-jarige leeftijd begon. “Ik droomde echt jarenlang van bij 538 werken. Toen ooit de radio op 538 kwam, was ik gelijk hooked.

De vader van Labrand feliciteerde hem in Shownieuws via een videoboodschap. “Hallo Mark, onvoorstelbaar dat het alweer tien jaar geleden is dat je op YouTube met je stropdas aan je overstap van SLAM!FM naar Radio 538 bekendmaakte. Op voor de volgende tien jaar. Liefs en heel veel succes, ook van je mama. En: keep smiling.

Eerder op de avond was de vader van Labrand óók al te zien op SBS 6. “Hij zat vanavond in het publeik bij De Raadkamer, ha ha. Ik krijg een heel mooi cadeautje van die 20 euro, denk ik. Ha ha.

Lees ook: Peter R. de Vries zonder publiek: klapvee krijgt 20 euro (23 mei)

Foto: SBS
11 Reacties op “Vader Mark Labrand pakt 20 euro van Peter R. de Vries”


 1. harteloze henk

  Wat een nicht die Mark Labrand

 2. Wollter

  Zo mijn dag kan niet meer stuk nu ik dit weet.

 3. Peter

  Haha. Het klapvee heeft eerst het dubbele er aan moeten uitgeven om bij de studio te komen (ov of brandstof en parkeerkosten) om vervolgens twee tientjes te krijgen. Wat een grap.

 4. GJ

  Non item!

 5. Gebruikert

  538 zal na het vertrek van Edwin flink gaan zakken, het lachen zal hem dan wel vergaan.

 6. bert

  Ooit gewerkt met deze vent, onwaarschijnlijk sympathieke kerel.

 7. Tom

  Ooit wezen stappen met Deze Vent, onwaarschijnlijk
  Leuke gast

 8. Roobie

  Het is een raar mannetje, zo gemaakt niet oprecht

 9. De eerlijke

  Hij doet ook veel voice overs van tv programmas, ik vind hem echt een bizar mooie en fijne stem hebben. Zijn soms sarcastische intonatie en ironische toon zijn kwalitatief echt ongelofelijk goed, ik geniet er als man van en ben geen homo ofzo. Hopelijk doet die ook het nieuwe seizoen van Temptation Island weer.

 10. RaymondVL

  Ik hoorde Mark Labrand voor het eerst op Yorin FM. Heerlijk relaxte jock zonder opsmuk of overdreven personality.

 11. M

  Mark Labrand is echt een top deejay,hoop dat hij de top 40 overneemt van Jeroen.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.