Vader Mark Labrand pakt 20 euro van Peter R. de Vries

De vader van Radio 538-dj Mark Labrand heeft gisterenavond bijgeklust als klapvee bij Peter R. de Vries. De radiomaker rekent erop dat zijn vader de beloning daarvoor, 20 euro, besteedt aan een leuk cadeau voor zijn radiojubileum. Dat grapte hij gisteren in Shownieuws. Labrand is vandaag precies tien jaar in dienst bij Radio 538. Een droom kwam uit toen hij daar op 23-jarige leeftijd begon. “Ik droomde echt jarenlang van bij 538 werken. Toen ooit de radio op 538 kwam, was ik gelijk hooked.

De vader van Labrand feliciteerde hem in Shownieuws via een videoboodschap. “Hallo Mark, onvoorstelbaar dat het alweer tien jaar geleden is dat je op YouTube met je stropdas aan je overstap van SLAM!FM naar Radio 538 bekendmaakte. Op voor de volgende tien jaar. Liefs en heel veel succes, ook van je mama. En: keep smiling.

Eerder op de avond was de vader van Labrand óók al te zien op SBS 6. “Hij zat vanavond in het publeik bij De Raadkamer, ha ha. Ik krijg een heel mooi cadeautje van die 20 euro, denk ik. Ha ha.

Lees ook: Peter R. de Vries zonder publiek: klapvee krijgt 20 euro (23 mei)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen