Katja twijfelt of ze in media over seks wil blijven praten

Geplaatst op wo 30 mei 2018 om 11:00

Katja Schuurman heeft zo ongeveer twee gespreksonderwerpen: seks en Job Gosschalk. Als ze niet te druk is met het ophemelen van de vieze casting director, dan heeft ze het wel over de fantastische seks met haar mislukte tv-chef Freek van Noortwijk. Het liep het afgelopen jaar zó erg de spuitgaten uit dat ze zelfs tot de orde geroepen werd door de journalisten van NPO Radio 1. Ze heeft besloten om niet meer zo veel over seks te praten in de media, maar nu twijfelt ze daar weer over.

Schuurman zit in een tweestrijd, vertelt ze in de Vrouw. “In alle eerlijkheid: ik vind ook dat ik het te veel heb gehad over seks de laatste tijd. Het komt een beetje door de erotische dichtbundel die vorig jaar uitkwam en waarvoor ik het voorwoord heb geschreven.”

Daar vertelde ze graag over in interviews. “Ik ben liever open dan hypocriet. Maar het is nu wel mooi geweest. Ik heb me voorgenomen om het niet meer zoveel over seks te hebben.”

Toch twijfelt ze over dat voornemen. “De rebel in mij denkt wel stiekem: waarom zou ik er niet over mogen praten? Hoezo hoort dat niet?

Weet je wat niet hoort? Met je partner geen seks hebben en het wel met de buurvrouw doen. Mag van mij hoor, maar ik denk dat Freek en ik het gezelliger met elkaar hebben en gelukkiger zijn.

Het Vrouw-interview met Katja Schuurman kunt u lezen via Blendle.

Foto: Hans-Peter van Velthoven, KRO-NCRV
27 Reacties op “Katja twijfelt of ze in media over seks wil blijven praten”


 1. Thom

  Hedonistisch, narcistisch en een plank voor je kop. En dat allemaal tegelijk.

 2. Aron

  Dat gedoe over Job Gosschalk moet afgelopen zijn (MC)! Net als met Hollywood-producent Harvey Weinstein zijn er alleen maar half antisemitisch ingegeven aantijgingen. Verder niets… Katja en Arie Boomsma zijn terecht neutraal in deze doorgedraaide discussie.

 3. Appelsap

  Hebben we die Katja weeeeeer….

 4. Rukker

  Zal ik dan ook maar stoppen met het uitspreken van de wens om een keer met Katja een keer sex te hebben? Of moet ze mij maar een keer uitnodigen om haar uit te komen wonen? Dan mag zij daarna zo veel als ze wil opscheppen over mijn prestaties.

 5. piet

  Ze mag van mij rustig over seks blijven praten. Ik wordt er niks anders van.

 6. SOLANGE

  Vreselijk mens volgens mij klopt er iets niet in haar hersenpan…..snuift en drinkt teveel dan ga je slap lullen whaaaaaa

 7. Sjaak

  Pffff wat een gestoord mens zeg.

 8. Robert

  Katja prop een stronk Rucola in je muts uit restaurant van die man van je en ga een jaartje met Pieter Jan mee.

 9. SOLANGE

  Wat moeten wij met de informatie van die nagemaakte idioot

 10. tammer

  Ze moet er minder over praten maar het meer doen.

 11. Pieter

  Ik vind Katja Schuurmans een vieze vrouw, een afgelikte boterham, die volgens mij meer l*llen heeft geslikt dan dat er klinknagels in de Moerdijkbrug zitten. Ik vind haar ook een junk afgaande op wat ze graag met de media deelt is ze ook niet vies van drugs deze seksverslaafde viespeuk.

 12. Janine

  Van mij mag ze overal praten maar liever niet op tv, die stem alleen al…. grrrrr

 13. Chantal J

  Heeft zij trouwens een nekhernia? Net als die Sylvie van der Vaart staat ze altijd met een enorm schuin hoofd op de foto. Kan ze dan niet beter een brees dragen voor nek. Ik heb nergens gelezen waar zij dit heeft opgelopen?

 14. Frans

  leuk voor haar kinderen straks op het schoolplein, ik hoor de vriendjes al roepen…heeft je moeder het weer gedaan gisteravond

 15. Evelien

  Kan ze wel eens over iets andere praten de laatste tijd. Ik hoor alleen sex en #metoo verder heeft ze nergens een mening over en als ze iets zegt komt het hakkelend en verward over.
  Elke keer als ik haar zie moet ik denken aan een paar jaar geleden toen ik bij Freek in de Utrechtsestraat zat te eten en zij daar ook zat met een gezelschap. Freek liep een rondje door de zaak, ze maakten en praatje, kennelijk klikte het en een uur later hadden ze sex in de WC. Zo is het begonnen met die twee.
  Ofwel allebei sexverslaafd.

 16. Anonymous

  Doe maar niet meer Katja, het neemt wat schrijnende en gênante vormen aan.
  Zeker nu je oud bent, wil niet iedereen dat meer horen.

 17. Utopia

  Bas heeft Utopia gewonnen !!!!!!

 18. Whitedog

  Nou doe maar niet meer Katja en graag ook jouw kokkie in bedwang houden om daar telkens over te praten.

  Maar ja,…. waar moet Katja dan over praten,…Job…?

 19. Mark

  Dat wijf n*ukt als konijnen, da’s algemeen bekend: meerdere keren per dag. Gewoon seksverslaafd, dus dan moet je er ook over praten ook op tv. Zie het maar als een soort van therapie.

 20. animo

  Het mag niet van RTL

 21. Reageer

  @Mark: Therapie? Ik noem het eerder een dwangneurose

 22. Cas van het Klavervee

  Ik vind Katja Schuurvrouw een dom mens zonder enige opleiding, daarnaast erg verlept en verloederd. De witte wijn en de coke hebben hun sporen achtergelaten, dat zien wij duidelijk. Ik zou het toejuichen als deze draak nooit meer op de buis komt. Vriendelijk groetende, jullie klaverhoningfee

 23. tim

  wereldnieuws de sex van Katja. Daar zitten we op te wachten: NOT

 24. Meneer Kaktus

  Ik zou Katja graag eens ongenadig hard door de caravan jagen.

 25. anoniem

  Eerlijk gezegd ben ik nooit zo voor mw. Katja charmes gevallen.. Al komt ze mij niet geheel onsympathiek over.. :-)

 26. A.Zijn

  Wel benieuwd waar we Katja en Art komrnd najaar gaan terugzien. Kroongetuige voor 1 van beide? Of nieuwe titels? Misschien wordt het wel voorjaar 2019.

 27. HP

  Maar nu…..HEB IK ER ÉÉN……!!!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.