Gerard Joling verklaart tv-hereniging met Gordon

Geplaatst op Mon 11 Jun 2018 om 12:50

Door de biografieruzie tussen Gerard Joling en Gordon stond hun deelname als duocoach in The Voice Senior op losse schroeven, maar last minute zijn ze toch overstag gegaan. Voor het geld, grapten ze in RTL Boulevard, al zal dat inderdaad de reden geweest zijn. Is Joling dan vergeten dat zijn moeder hem niet meer wilde zien als hij weer zou gaan samenwerken met Gordon? Nee, zegt de zanger vandaag op pagina Privé. Volgens Joling is zijn moeder bijgedraaid en heeft hij haar zegen.

Joling en Gordon hebben elkaar vorige week voor het eerst sinds de biografieruzie weer gesproken voor de opnames van een spotje van The Voice Senior. “In het begin was de sfeer best een beetje zurig. Ik vond ook dat we het er nog wel even over moesten hebben voordat we weer leuk konden doen.”

Gordon blijft achter zijn biografie staan. “En ik zei dat ik dat allemaal best vond, maar dat het dan beter ’De Leugen Regeert’ had kunnen heten! Dan komt er nog een sneer, over en weer. Op zo’n moment wordt er dan wel weer gelachen.”

Wat vindt zijn moeder Jannie ervan? “Ahh, ja. Je weet hoe moeders zijn, die komen voor hun kind op als er iets lelijks over ze wordt gezegd. Deze week zat ze naar een herhaling van Geer en Goor te kijken en na afloop zei ze: ’Jullie hebben toch wel heel erg veel leuke dingen voor die oudjes gedaan.’ Dus haar zegen heb ik ook weer.”

Ik moet ook zeggen: het contract hiervoor was eind vorig jaar al getekend, in de tijd dat Gordons trouwprogramma liep. En ik had er gewoon ook ontzettend veel zin in. Het wordt te gek.

De andere coaches in The Voice Senior zijn Marco Borsato, Ilse DeLange en Angela Groothuizen. Eigenlijk was Ali B ook al bevestigd, maar door de deelname van Geer & Goor ligt hij eruit.

The Voice Senior begint op vrijdag 24 augustus op RTL 4.

Het Telegraaf-interview met Gerard Joling kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL
40 Reacties op “Gerard Joling verklaart tv-hereniging met Gordon”


 1. Bep

  Sorry Geer,jij bent de volgende die geen gunfactor meer heeft.

 2. donia

  geld is een enorm goede glijmiddel

 3. mark2

  dus al bij elkaar weer voordat er uberhaupt gesproken was om eea te bepraten.. echt sneu!!!!!!!! eigenlijk gaat voor mij Gerard Joling hier af als een lekke gieter! van Gordon had ik niet anders verwacht, maar Joling had ik nog enig moraal gegeven.. niet dus!

 4. Peter

  Ridders van de bruine soep. Hier klotst het wel over de rand met vloedgolven.

 5. SOLANGE

  Joling heeft voor mij afgedaan…eerst de zedenprediker uithangen en nu weer voor geld zn principes opzij…bah wat een kwallebak…. Mammie vindt het goed ….Heb nog meer respect voor Gordon …die is recht voor zijn raap en geen draaikont…..

 6. StefanV

  *gaaaaaap*

  Alles voor de kijkcijfers. Allemaal nepruzies, geacteerde boosheid en nu natuurlijk weer de hereniging die je van mijlenver kon zien aankomen. En honderdduizenden tv-kijkers van het type klapvee die weer kwijlend gaat klaarzitten voor de zoveelste zangtalentenjacht, hopend op een paar geacteerde confrontaties tussen Geer en Goor.

  Echt, deze twee mannen doen alles om in de picture te blijven en hun status als BN’er overeind te houden. Er moet zelfs gevreesd worden dat Gordon vroeg of laat zijn zangcarrière weer nieuw leven inblaast…

 7. Peter Poot

  Geld voor principes dus.

 8. Arie Kootwijk

  De 2 meest gehate eikels in Nederland slim RTL met je klote programma’s.

 9. drupsteen

  Dus nu weer de oudjes misbruiken voor eigen belang? Ik weet niet of die oudjes het wel zo leuk vinden nu ze de werkelijke aard van die twee kennen. Ik zou ze met de rollator om de oren slaan.

 10. Bep

  Drupsteen…. deze gekken moeten uit de beurt van Senioren blijven, ze steken alleen maar de draak met ze.Moeten ze eens gaan doen bij een stel noord-Afrikanen.Respect man.

 11. ron

  Wat mensen al niet doen voor geld.

 12. michael

  Dit is toch altijd zo met hun. Maken ze ruzie, prijs opdrijven en dan toch ja zeggen. Stelletje doorgesnoven flikkers zijn het , meer niet.

 13. Ookdatnog

  ZIELIG ,TRIEST ,EN OM TE KOTSEN..😭

 14. Wil

  OP deze twee weggooiers zit niemand te wachten,ze zijn nog te rot voor de vuilnisemmer,loopt echt wel beters rond in nederland,als dit tuig

 15. albert

  wel goed dat ali B niet meedoet , 3 versie’s zou teveel zijn

 16. Rutger

  Dit gaat floppen!

 17. Dennis

  Wat een zure en nare reacties hier, zeker allemaal tokkie’s die hier reageren en nooit van vergeving hebben gehoord?

 18. @Dennis

  Dream on

 19. scott_0

  Na een avondje vuisten is alles weer koek&ei

 20. Ron

  De oudere zullen trots op ze zijn, alleen maar om de poen. Poen die ook in betere zorg voor oudere gestoken kan worden. En dan nog stemmen op neoliberale partijen. Het is zo hypocriet als maar zijn kan. Schaamteloos!

 21. ali

  Geer en Goor,als ze geld ruiken dan doen ze alles.Denk je nu echt dat ze wakker liggen van t commentaar van t publiek .Ze houden van aandacht positief of negatief t maakt hun niks uit als ze maar hun zakken kunnen vullen, en t publiek trapt er weer in.

 22. Dagobert J. de Mol

  Poen poen poen wat je er toch allemaal mee kan doen……

 23. Donald

  serieus welke mens gaat hiernog naar kijken?

  Heeft mooie vakantiebeelden…..of testbeeld niet meer kijkers?

 24. Ruk

  Vervelende oude mannetjes met altijd dezelfe soort humor en vooral om je eigen grappen lachen.
  Nee het wordt vervelend met die twee geldwolfen

 25. Ruk

  Vervelende oude mannetjes

 26. herbert

  ZWAKTEBOD VAN RTL OM DEZE EIKELS DAAR NEER TE ZETTEN.

 27. Japie

  Het overdreven lachen kan weer van start gaan!

 28. Sip

  Gerard laat zich wel in de kaart kijken. Puur voor het geld je principes opzij schuiven lijkt mij niet goed voor je carrière. En die smoes dat jullie dit doet voor die eenzame oudjes moet je nu niet meer ophangen, daar gelooft niemand meer in.

 29. koen

  Er is geen verklaring voor hij is een verrader van de bovenste plank.
  Alleen geld telt terwijl Joling al genoeg heeft binnen geharkt met die domme shows.

 30. b

  Alle twee onbetrouwbaar tot op het bot

 31. Willy Wonka

  Wat had je dan verwacht,? Die 2 zijn tot in de treurnis van de kijker tot in lengte van dagen onafscheidelijk. Mijn motto luidt: No more Geer en Goor svp!

 32. Henk

  Waar je mee omgaat word je mee besmet. Dat kan je toch niet maken?

 33. boer zonder land

  Dit valt niet uit te leggen het is het geld wat speelt.
  Gordon is een Homo van de richel en Joling wordt nu een flikker ven de richel.

 34. piet

  Ik dacht dat we eindelijk is verlost waren van de 2 grootste gekken die Nederland rijk was. Een kleine vergissing van mijn kant dus.

 35. Donald

  zou me niets verbasen als het een bewuste toneel mediarel is geweest.

  gebeurd wel vaker in tv land……toch……

 36. boer zonder land

  Het wordt tijd dat ze Joling aan zijn ballen ophangen aan een hele hoge boom.

 37. dr phil

  zij hebben gelijk geld stinkt niet

 38. Penny Wise

  Wat een lelijke draken zijn het toch. Ik kijk nu al uit naar het volgende boek… NOT! Boek maar een enkeltje ticket to the tropics! ;)

 39. joop

  Ik gun het ze allebei. De hetze die ze af en toe hadden was gewoon een net toneelstukje. Het zijn de enige Nederlandse artiesten die iets voor ouderen hebben gedaan en alleen al daarom geef ik ze alle lof. En al die azijnpissers die het wel weer beter denken te weten……………Get a life.

 40. Lorelei Johanson

  De ene is een coke-junkie, oops, sorry, ik bedoelde cock. (Of bedoelde ik dat nou echt wel?) De ander een alkoholistische trut. Beide hebben nul-komma-nul klasse en al evenveel stijl en talent. Beide zijn ze puur gift voor het aanzien van de mens, voor de kunst, en, ze trekken een al bagger-medium dat tv heet, nog verder onder het min-punt. Is Nederland nou écht zo achterlijk dat ze deze hysterische trutten nog in stand houden en een platform geven? (En dan niet een keer, maar keer op keer op keer.) Is Nederland nou echt zo ontzettend masochistisch? Blijkbaar heeft men nog niet genoeg gekotst en kijkt liever naar die afgrijselijke dweilen dan een goed boek lezen, naar de bioskoop gaan, naar het theater of concert te gaan (en dan in godsnaam niet die Toppers!) Persoonlijk eet ik liever gemalen glas of laat me over een staaf verrijkt uranium zakken dan ook maar een milisekonde naar die mislukte voorstads-divas te luisteren of te kijken. Gatver. Krijg ik nog oogkanker van ook nog.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.