Geer en Goor toch wel in duostoel The Voice Senior

RTL 4 heeft Gerard Joling en Gordon tóch zo ver gekregen om plaats te nemen in een duostoel in The Voice Senior. Ze vormen samen met Angela Groothuizen, Ilse DeLange en Marco Borsato de jury van het programma. Dat heeft de zender laten weten. Vorige week lekte uit dat Gerard en Gordon juist waren afgehaakt voor de duostoel vanwege hun ruzie over Gordons biografie. Ze werden vervangen door Groothuizen. Nu Geer & Goor tóch meedoen, valt rapartiest Ali B af als coach.

Met Angela, Ilse, Marco en Geer & Goor zijn alle stoelen van de 60-plusversie van The Voice compleet. Wendy van Dijk en Martijn Krabbé presenteren de muzikale zoektocht.

Nederland is het eerste land waar The Voice Senior wordt uitgezonden. Talenten die de leeftijd van 60 zijn gepasseerd geven alles om minimaal één, en het liefst meerdere of alle coaches te overtuigen van hun stem.

Na The Blind Auditions gaan de talenten door naar The Knockouts, uiteindelijk staan de laatste acht talenten in de grote finale. De winnaar mag een EP opnemen en krijgt deze op vinyl uitgereikt. Daarnaast mag hij of zij optreden op het Muziekfeest van het Jaar in de Ziggo Dome.

Geer en Goor vertelden vanavond in RTL Boulevard dat ze overstag zijn gegaan voor het geld van John de Mol.

Vanaf vrijdagavond 24 augustus is het eerste seizoen van The Voice Senior te zien bij RTL 4.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen