Voetbal Inside wil Bickel Krabbé niet aan tafel

De mannen van Voetbal Inside peinzen er niet over om Bickel Krabbé, het zoontje van Martijn Krabbé, aan hun tafel te ontvangen. Dat heeft Johan Derksen laten weten in de talkshow op RTL 7. Martijn Krabbé lanceerde zijn Bickel vrijdag bij RTL Late Night als artiest, tekstschrijver en componist. De Krabbé-telg kon echter niet rekenen op sympathie van de kijker, vooral vanwege zijn ietwat arrogante houding. Volgens René van der Gijp zat hij alleen aan tafel omdat hij ‘de zoon van’ is.

Bickels optreden bij RTL Late Night had niets met zijn talent te maken, aldus Van der Gijp. Cynisch: “We zijn maar zo’n klein landje, hè, maar wat wij allemaal voortbrengen aan grootheden… Dat vind ik echt… Ik krijg er koude rillingen van. Ik heb er vrijdag weer één zien zitten bij RTL Late Night: Bickel, Bickeltje. Bickel wordt een grote, hoor.

Johan Derksen ziet het al gebeuren dat dit soort types straks optreden in de WK-variant van Voetbal Inside, die RTL graag wil, maar waar Derksen niet zo enthousiast over is. “Die krijgen wij dan als we in Amsterdam gaan zitten ook aan tafel: Bickeltje.

Wilfred Genee: “Bickeltje wil wel waarschijnlijk toch?

Johan Derksen: “Ja, maar ik niet.

Lees ook:
Martijn Krabbé lanceert bij Tan zijn zoontje Bickel (zaterdag)
Zoon Martijn Krabbé niet kapot van socialmediastorm (maandag)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen