Martijn Krabbé lanceert bij Tan zijn zoontje Bickel

Geplaatst op Sat 14 Apr 2018 om 11:55

Zonder bekende vader zouden ze zijn weggehoond door de receptioniste van RTL, maar met bekende vader zijn ze ineens interessant genoeg voor de populaire vrijdaguitzending van RTL Late Night. Na René Froger was het gisteren de beurt aan Martijn Krabbé om zijn zoontje te pluggen bij Humberto Tan. Net als de Froger-zoon is ook Krabbé-telg Bickel kennelijk een muzikaal wonder. De 18-jarige, ietwat arrogante knul kwam vertellen dat hij Paradiso wil gaan platspelen.

Zijn vader heeft toevallig zijn eigen talentenjacht op tv, maar Bickel haalt zijn neus op voor The Voice Kids. Martijn: “Hij heeft het zelf nooit overwogen. The Voice gaat vooral over vocalisten en solisten en Bickel heeft een band. Dat is een ander verhaal. Het komt ook heel zelden voor dat je je eigen liedjes mag doen in The Voice. We hadden er het afgelopen seizoen toevallig één. Maar Bickel is een tekstschrijver en componist, dus dan zoek je andere wegen om een goed podium voor jezelf te vinden.”

Tekstschrijver en componist Bickel: “Nee, precies wat hij zei eigenlijk. Ik heb een heel antwoord voorbereid, maar als hij het wil vertellen…

Waarom wil Bickel net als zijn vader ook in de schijnwerpers staan? “Ik denk dat ik het altijd al heel erg leuk vond om een beetje in spotlights te staan. Als klein kind deed ik op school altijd mee aan voorstellingen en musicals. Ik zat in een koor. Mijn liefde voor muziek is denk ik ontstaan bij mijn moeder in de auto. Zij draaide altijd singer-songwriters zoals John Mayer en Jason Mraz.”

Ik heb er dus niets mee te maken!“, aldus Martijn. En wat hij van de muziek van zijn zoon vindt? “Ik vind de teksten werkelijk schitterend.”

Hoe komt het toch dat er opnieuw een creatief wonder opstaat in de Krabbé-dynasty? Martijn: “Ik ben heel ruimdenkend in het gebruik van allerlei recreatieve supplementen, dat vind ik allemaal prima, dus je creëert wel de omstandigheden to groom the rockstar. We hebben ook een mancave samen in Amsterdam, waar we alleen wonen.”

Kijk naar mijn broer, kunstschilder, zijn vader ook. Het zijn generaties achter elkaar die hetzelfde doen. Het is aan de ene kant logisch, maar aan de andere kant moet je ook talent en discipline hebben. Hij heeft dat en daar ben ik heel blij mee.

Het zit er gewoon in bij de Krabbé’s, aldus Martijn. “Je staat als baby ook al in de bladen.

En wat wil Bickel uiteindelijk bereiken? “De rest van mijn band heeft allemaal grote dromen. Die willen geloof ik in Ziggo Dome staan, maar ik zou het persoonlijk echt heel cool vinden om in Paradiso te staan. Ik vind dat zo’n knusse, kleine ruimte. Als je in zo’n grote arena staat heb je niet echt contact met de artiest.”

Na de commercial break kwam Humberto nog even terug op zijn gesprek met het zoontje van Krabbé: “We krijgen ontzettend veel berichten binnen dat het niet zou kunnen dat Bickel bier zou drinken. Op Wikipedia staat dat hij uit 2001 komt, maar hij is geboren in 2000 en is 18. Hij mag drinken en zijn vader zit ernaast.”

Foto: RTL
42 Reacties op “Martijn Krabbé lanceert bij Tan zijn zoontje Bickel”


 1. Boris

  “Ik ben heel ruimdenkend in het gebruik van allerlei recreatieve supplementen, dat vind ik allemaal prima, dus je creëert wel de omstandigheden to groom the rockstar.’

  Deze passage heeft mij overtuigd. Dit wordt een wereldster.

 2. Yoshi

  Hij had eindelijk het biertje… dat was te zien ook

 3. Mark

  Hij heeft meer borsthaar dan zijn vader. Hoe komt ie daaraan? Van zijn moeder ge-erfd? ;)

  Volgende keer knoopjes dicht! Lijkt André Hazes wel.

 4. jeroen

  Bij het zien van Bickel dacht ik dat er een bobbel in het scherm zat maar het is echt een flatscreen – die hele familie is arrogant behalve Jasper de kunstenaar en vader begint tegenwoordig elke zin met ik.

 5. KingAlert

  En Humberto is verbaasd over de kijkcijfers? Zum Kotzen.

 6. Ikke

  Talenten zonder kruiwagens komen het verst.

 7. Trui

  Hij heet “Bickel” ….serieus….

 8. G.

  Plaatsvervangende schaamte – wat een nare vertoning was dat ; bier ‘drinkend’ aapje / ALLE BNN papa’s morgen hun zoon promoten in een treurige avondshow met dito presentator

 9. b

  Binnenkort op alle RTL zenders . Kijk je nooit RTL , merk je er niets van.

 10. robb

  Martijn lijkt ineens oud ,die Bickel komt er niet als hij hulp van pappie nodig heeft wat een zwakkeling.

 11. droevig en incestueus

  RTL het blijft een incestueuze organisatie. Droevig om te lezen.

  Stekker uit die baggerzooi. Dit wordt nooit meer wat. En die Martijn is een zeer nare man die niet in staat is om zijn kinderen een normale opvoeding te geven maar probeert om ze door zijn droevige bn ‘erschap een plekje tussen de trieste Nederlandse entertainer families te krijgen.

 12. Elvis

  Klein schijtbakje dat ventje en dat programma kan rechtstreeks de kliko in.

 13. `Flits Bom

  Dit knaapje lijkt verdomde veel op Kick van Restaurant Kitch..

 14. A.Zijn

  En wat was het een leuk gesprek!

 15. Ray

  Uitzending niet gezien, alleen de foto bij dit artikel.
  Is dat de betreffende zoon, of een enge buikspreekpop?
  En je kind drugs geven om creativiteit te stimuleren, gaat dat niet wat ver?

 16. Va

  Bovenstaande foto lijkt bewerkt. Mannen met bewerkte wenkbrauwen, kan echt niet. Je gaat direct op een clown lijken.

 17. SOLANGE

  Wat een treurigheid als je zo je zoon moet promoten en dan dat bier …net zn vader die kan ook zo zuipen…… Martijn ziet er niet voor niets zo opgeblazen uit

 18. Geert

  Ja, als je iegen vader zoveel zuipt dat zijn vader er gewoon verdrietig van wordt dan valt het nog mee met 1 biertje maar het blijft een vreemd zooitje bij elkaar, niks geen gunfactor, dus dat wordt tobben met die gozer!

 19. Geert

  iegen =eigen

 20. qi10

  TV WERELD,
  PUUR INTEELT

 21. Jan

  Ik telde al 2bier….. en z’n vriendjes in t publiek ook met bier – tjonge echte mannen!!

 22. Joop55

  Die Krabbe had wel een avondje kroeg zo te zien.

 23. Wim

  Het zal allemaal wel, maar dat gezeik over dat bier drinken van Bickel… mijn hemel..Nederland weer op zijn aller smalst. ik vraag me wel eens af bij wie ik zou willen schuilen mocht de pleuris uitbreken… bij heel veel van dit soort moraalridders, azijnpissers en regeltjespolitie niet dus.

 24. Mousy

  Ik zou de moeders en vaders niet de kost willen geven die hun zoon of dochter binnen loodsen in het bedrijf waar ze zelf werken.

  Natuurlijk moet er kennis zijn, maar dat lost zich uiteindelijk van zelf op. (door de mand vallen).

  Dus niet doen of dit alleen bij RTL gebeurd, is nogal hypocriet als men dat denkt.

 25. Koos

  Bickel wordt snel te vet net als zijn vader. Die zoon dankt zijn optreden bij zwarte piet aan zijn achternaam want zonder die naam is het een talenloze ietwat arrogante schlemiel die niemand ziet staan.

 26. Koos

  @ Wim

  Je kan altijd vertrekken uit Nederland, in Marokko of een ander apenland is vast wel een fijne plek voor je vrij sukkel.

 27. Joep uit Tilburg

  Het nieuwe duo Snuif en Snuifje is geboren!

 28. Bart

  Walgelijk hoe dat weer gaat. Onder het motto hij heeft helemaal zelf gedaan. De eerste zin van het artikel slaat de spijker op zijn kop.

  Mensen moeten niet zo zielig doen. Iemand tussen de 16 en 18 kan heus wel een biertje drinken of roken. Dat moeten deze kinderen en hun ouder gewoon lekker zelf weten. We betuttelen te veel in dit land.

 29. Curryworst

  Ik heb een stukje ervan gezien gisteravond.
  Wat een verwend, arrogant, aanstellerig køtkind zeg.
  Typisch Gooise k@k.

 30. Steven

  @Wim:

  Precies mijn gedachte. Ik ben blij dat de gebeurtenissen uit 40-45 nu niet plaatsvinden: heel twitterend Nederland had iedereen verlinkt. Tot een paar jaar geleden was 16 gewoon de grens. Nu doen ze alsof hij daar ter plekke een fles whiskey achterover slaat.

 31. Hoi

  Wat een bikkel

 32. Stefan

  Ik kan niet oordelen over iets dat ik niet heb gezien, maar ik denk dat het incestueuze gedoe RTL Late Night heeft genekt en tot bijzonder lage kijkcijfers heeft gedreven. Het is steeds hetzelfde kliekje; en nu ook al de kinderen daarvan.

  Ik lees dat de jongen arrogant was, maar zijn antwoord op de vraag waar hij graag wil optreden, vind ik van realisme getuigen. Geen immens grote zalen, maar een mooie poptempel als Paradiso. Daar wil inderdaad iedere muzikant wel staan.

 33. scott_0

  wat een k.u.thoofd heeft dat jong.

 34. Hoi

  Stefan.. precies dat! Wat is de boodschap dat een zoon van.. zich zo geweldig voelt. Wat heeft de kijker hier mee te maken? Wat is het doel?
  Geen van deze punten kon ik terug vinden in de aflevering.

  Twan Huys zal dit niet meer toelaten als hij de presentatie neemt.

 35. John Ewbank

  Alle groupies van Bickel zuigen uren aan z’n ……. SNICKEL.

 36. Annoniemus

  Dit prollerige patsertje word net zo’n drankorgel als zijn vader , en kan beter z’n school afmaken !!

 37. Chris

  Slecht idee van papa, achteraf. Cheers #proest

 38. Roos

  Die arrogante zoon heeft nu al een dikke kop. Gaverdamme zeg.

 39. Misha

  RTL incestueus? Zullen we even kijken waar John de Mol, Linda de Mol en Johnny de Mol zijn begonnen? Of Rick Brandsteder? En natuurlijk Martijn Krabbé zelf? Hint: Niet bij RTL.

 40. Wie ben ik

  Het had deze jongen gesierd wanneer hij op eigen kracht uit de coulissen was gekomen, het liefst onder een geheel eigen naam. ‘opgepikt’ worden vanwege wat je hebt neergezet ipv omdat je de juiste achternaam hebt als kruiwagen.

 41. Nic

  “We hebben ook een mancave samen in Amsterdam, waar we alleen wonen.””
  Dat creëert VAST een positive indruk bij de doelgroep van RTL Late Night.

 42. Renee

  Deze jongen is veel te lelijk voor op tv, maar ja daar kwamen ze bij zijn vader ook te laat achter.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.