KRO-NCRV geeft tickets DWDD-vervanger gratis weg

Over vier weken gaat de langverwachte DWDD-vervanger met Margriet van der Linden van start, maar er wordt nu al klapvee geworven. Reguliere tickets voor de uitzendingen zijn online te koop voor ongeveer 6 euro, maar worden momenteel gratis weggegeven met de kortingscode MRGRT18. Ook kaarten voor de allereerste aflevering op maandag 14 mei zijn nog beschikbaar. Combi-tickets inclusief een proeverij of een driegangendiner kosten 10 en 27 euro.

Voordat het programma op 14 mei echt van start gaat, zijn er op 8 en 9 mei nog twee proefuitzendingen, zodat Margriet van der Linden alvast een beetje warm kan draaien. Ook daarvoor zijn nog publieksplekken beschikbaar.

Hoe het programma van KRO-NCRV gaat heten is nog steeds niet bekend. Over de inhoud meldt de omroep het volgende: “Margriet bespreekt op haar eigen verrassende, uitgesproken en grappige wijze het nieuws van de dag en heeft een scherp oog voor maatschappelijke en culturele onderwerpen. Ze ontvangt actuele gasten uit de media, politiek, cultuur, sport en entertainment.

Omdat de NPO erg laat besloot wie de DWDD-vervanger mocht gaan maken, is momenteel Tijd voor MAX te zien op het tijdstip van De Wereld Draait Door.

DWDD is sinds dit jaar nog maar zes maanden per jaar te zien.

Foto: Michel Schnater, Avrotros

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen