Sylvana Simons dit jaar alsnog in Ranking the Stars

Sylvana Simons, gemeenteraadslid van Amsterdam, is dit jaar alsnog te zien in de NPO 3-show Ranking the Stars van Paul de Leeuw. Dat heeft de presentator bekendgemaakt op Radio 538. Simons zou eigenlijk in 2016 al meedoen met de BN’er-afzeikshow, maar zegde toen af omdat ze te druk was met uitleggen wat we allemaal wel en niet mogen zeggen. Ze had destijds flink het mikpunt van spot kunnen worden, omdat ze net een verbijsterend interview aan de ParaVisie had gegeven.

Simons vertelde in het papieren zusje van Astro TV dat ze zichzelf de hele tijd complimentjes geeft in de spiegel, dat ze een godin is en dat planeet Mercurius haar laptop saboteert. Ze kon na dat interview uiteraard even geen mensen meer onder ogen komen, dus Ranking the Stars had het nakijken.

Nu komt Simons alsnog en daar is De Leeuw erg blij mee. “Ja, dat vind ik leuk. Ik vind Sylvana Simons ontzettend spannend en leuk. Ik vind het ook een moedig iemand. Wat zij doet… Wij staan langzaam die zijkant te gillen, maar ze doet het toch maar.

En wie zijn de andere kandidaten? “Sander Lantinga doet mee. Dat is heel leuk. Ik weet niet waarom Coen niet meedoet, ben je niet gevraagd?

Coen Swijnenberg: “Ik ben er niet zo van Paul, moet ik eerlijk zeggen.”

De Leeuw: “Kjeld Nuis komt, dat vind ik ook heel erg leuk. Jan Versteegh, Gerda Havertong, Anny Schilder, Ron Boszhard, Emanuelle Grives, een geweldige zwarte actrice, Dave von Raven, Jörgen Raymann, Johan Goossens, Ron Boszhard, de man die is gesneuveld bij Wie is de Mol, Karin Bloemen, Olcay Gulsen, Georgina Verbaan, Ryanne van Dorst en Sylvana Simons godzijdank. Het is een enorm leuke club.

Vaste panelleden Patty Brard en Richard Groenendijk zijn niet genoemd door De Leeuw.

Foto: PowNed

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen