Sylvana Simons weet het zeker: ‘Ik ben een godin’

Sylvana Simons is niet alleen tv-ster en politica in de dop, maar ook een godin. Althans, dat beweert de presentatrice zelf in een column in ParaVisie. Simons onthult in het blad ‘de meest spirituele ervaring’ die ze ooit had. “Het moment dat ik beschrijf als de kennismaking met het goddelijke in mijzelf, was de bevalling van mijn oudste kind. Waren de negen maanden voorafgaand al wonderlijk, het moment dat ik mijzelf letterlijk leven de wereld in zag brengen, wist ik het zeker: ik ben een godin.

Tijdens de bevalling van Simons werd ze ‘gedreven door een oerkracht die ik niet zelf aanboorde maar die bezit van mij nam en mijn lichaam door de woeste golven van barensweeën loodste’.

Simons is bloedserieus. “God woont in mij en samen zijn we onverzettelijk.

Ze schaamt zich niet voor haar ‘spiritualiteit’. “Laten we zelf dat juk van ons afwerpen en onze inzichten, kennis en kunde met opgeheven hoofd met de wereld delen.

Simons sloot zich recentelijk aan bij de allochtonenpartij Denk. Mocht Simons uiteindelijk terechtgekomen in de Tweede Kamer, dan is er sprake van een unicum: nog nooit was een godin Tweede Kamerlid.

Lees ook: Sylvana Simons geeft zichzelf complimentjes in spiegel (gisteren)

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen