Sylvana Simons geeft zichzelf complimentjes in spiegel

Foto: Leendert JansenSylvana Simons gaat elke ochtend voor de spiegel zitten om met zichzelf in gesprek te gaan. Daarbij deelt ze ook de nodige complimentjes uit. Dat vertelt de verwarde tv-presentatrice en politica in spe in het blad ParaVisie. Elke dag neemt Simons ruim de tijd voor haar ochtendroutine. “Na het douchen masseer ik mezelf met een heerlijk geurende etherische olie en heb ik een goed gesprek met mezelf in de spiegel. Ik bevraag mezelf, vergeef mezelf en complimenteer mezelf.

Op die manier gaat Simons ‘met een rein lichaam en reine geest de deur uit’. Als ze thuis komt, gaat ze verder met het wassen van haar geest. “Elke avond ruim ik minimaal een kwartier maar liever een uur tijd in voor mijn stiltemoment.

Simons heeft stilte nodig. “Als social media en nieuwsjunkie neem ik op die manier even afstand van al het aardse. Geen input, geen output, gewoon alleen maar even ‘zijn’.

Vroeger baalde Simons stevig als ze tijdens zo’n stiltemoment tóch ergens aan moest denken, maar dat heeft ze losgelaten. “Tegenwoordig verwelkom ik elke gedachte en elk gevoel dat die gedachte oproept zonder oordeel.

Het is niet bekend of Simons haar spiegelbeeld heeft gecomplimenteerd met haar recente tv-optredens in De Wereld Draait Door en RTL Late Night.

 

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen