Bridget weet niet of Amalia weekend-Boulevard kijkt

Bridget Maasland weet niet of prinses Amalia naar de weekendeditie van RTL Boulevard kijkt. Dat heeft ze zaterdag gezegd in het programma op RTL 4. Maasland en haar collega’s bespraken de reacties die Amalia te verwerken krijgt op sociale media, vooral over haar gewicht. “Wij moeten wel even zeggen dat we de tweets niet hebben laten zien. Bewust. Omdat we haar daar dan misschien ook weer mee confronteren. We weten natuurlijk niet of ze naar dit programma zou kijken.

Toch zal Amalia ook zonder Boulevard wel hebben meegekregen wat er zo ongeveer over haar wordt gezegd op het internet. “In principe zit ze op social media. Alles staat voor haar open“, legt royaltykenner Marc van der Linden uit.

Ze zal hier ook op worden getraind, denkt hij. “Er wordt ook bewust door haar ouders geleerd hoe ze hiermee om moet gaan.”

Dat is een moeilijke taak om je puber leren om te gaan met kritiek op internet. Dan moet je duidelijk maken aan zo’n kind dat je het niet serieus moet nemen.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen