Bridget weet niet of Amalia weekend-Boulevard kijkt

Geplaatst op ma 30 apr 2018 om 9:00

Bridget Maasland weet niet of prinses Amalia naar de weekendeditie van RTL Boulevard kijkt. Dat heeft ze zaterdag gezegd in het programma op RTL 4. Maasland en haar collega’s bespraken de reacties die Amalia te verwerken krijgt op sociale media, vooral over haar gewicht. “Wij moeten wel even zeggen dat we de tweets niet hebben laten zien. Bewust. Omdat we haar daar dan misschien ook weer mee confronteren. We weten natuurlijk niet of ze naar dit programma zou kijken.

Toch zal Amalia ook zonder Boulevard wel hebben meegekregen wat er zo ongeveer over haar wordt gezegd op het internet. “In principe zit ze op social media. Alles staat voor haar open“, legt royaltykenner Marc van der Linden uit.

Ze zal hier ook op worden getraind, denkt hij. “Er wordt ook bewust door haar ouders geleerd hoe ze hiermee om moet gaan.”

Dat is een moeilijke taak om je puber leren om te gaan met kritiek op internet. Dan moet je duidelijk maken aan zo’n kind dat je het niet serieus moet nemen.”

Foto: RTL
12 Reacties op “Bridget weet niet of Amalia weekend-Boulevard kijkt”


 1. Anja

  Misschien moet die Bridget zelf eens naar het programma kijken, dan zou ze die verkrijgen op haar hals kunnen zien en haar uitgezakte gezicht.

 2. Tim20

  En alweer die schijnheiligheid van Boulevard. Ze breken zelf iedereen af, gaan toch in op die tweeds “maar laten ze niet zien”. Tja als je ze bespreekt, geef je er ook aandacht aan. … Zo schijnheilig

 3. west

  Zie de prinsesjes echt niet naar RTL 4 kijken !!
  Ze gaan zichzelf niet verlagen!! die zijn echt met wat anders bezig in hun vrije tijd

 4. Wollter

  Boulevard maakt het zelf groot en daarmee pijnlijk voor Amalia. Als de media die 15 tweets links hadden laten liggen had bijna niemand er iets van geweten.

 5. Wollter

  Analia kan zich beter wél iets aantrekken van die tweets……

 6. critikast

  Bekijk die foto nu eens goed beste mensen. Als je deze vrouw bij het huisje van Hans en Grietje in De Efteling zet, rennen alle kinderen hard door en liggen ze ’s avonds met nachtmerries in bed. Zo’n enge heks hebben ze nog nooit gezien !

 7. Annoniemus

  Als ze al kijkt , kijkt ze zeker niet voor onderdeurtje Bridget Maassland , die staand op een houten kistje staat te presenteren !!

 8. Alie

  Natuurlijk kijkt ze niet Bridget.Olie op het vuur gooien?Wel over een ander praten maar niet over jullie eigen clubje?

 9. amalia

  Ach het zullen zelf wel van die trieste kneuzen zijn die zulke haattweeds versturen, die criticast hierboven lijkt me er ook zo een.

 10. Henkie

  kritiek op internet? haha, allemaal enen en nullen, meer is het echt niet.

 11. erfgooier

  Natuurlijk kijkt ze niet. Ze is een verstandig en intelligent meisje.

 12. Bart

  RTL Boulevard doet nog steeds niets met de kritiek op het programma en ik zie nog steeds te veel zogenaamde deskundigen aan de desk verschijnen. Het worden er steeds meer en ook veel van de zelfde typetjes. Die kant moet het echt niet op gaan. RTL Boulevard zou weer even terug naar de basis moeten. De opzet kan het zelfde blijven maar de nadruk moet veel meer op het show en entertaiment vlak. Duidelijk 2 of 3 presentatie duo’s. Minder Luuk Ikink. Minder deskundigen meer dan de helft kan er uit. En stoppen met elke dag/week items over Ronnie Flex, Femke Louise en Lil Kleine.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.