BNNVARA houdt boezemvriendin John de Mol tevreden

Geplaatst op Sun 22 Apr 2018 om 11:30

Astrid Joosten behoort tot de inner circle van mediamiljardair John de Mol. Ze zijn samen, met hun geliefden, talloze keren op vakantie gegaan. Toch werkt de presentatrice niet voor zijn SBS-groep. BNNVARA weet haar dan ook goed tevreden te houden. Niet alleen met haar riante salaris van 175.000 euro per jaar, maar ook met haar programmapakket. “Wat ik een heel fijne ontwikkeling vind, is dat ik steeds meer mijn eigen programma’s mag gaan bedenken en maken.

Joosten legt in de Story uit dat ze haar neus ervoor op zou halen als ze alleen nog maar de autocue mocht voorlezen bij Twee voor Twaalf. “Bij een programma als Twee voor twaalf is het toch zo dat je iets krijgt aangereikt en vooral presentatrice bent. Nog leuker vind ik het om iets ook zelf te maken. Bij Jongbloed & Joosten was dat overigens ook al het geval.

Helemaal sinds haar man is weg komen te vallen, speelt het tv-werk een dominante rol in het leven van Joosten. “Mijn werk is echt heel erg belangrijk voor me, het geeft me energie.”

Het is algemeen bekend dat vrouwen er voor tv-werk wel een beetje potent uit moeten zien. Hoe krijgt Joosten het voor elkaar om er zo fris en fruitig bij te lopen? Gezichtsbehandelingen bij de acupuncturist en crèmes met vitamine A-zuur, zo onthult ze.

Ook doet Joosten geregeld aan yoga. “En ik drink graag een glaasje wijn. Misschien is dát het wel!

Het Story-interview met Astrid Joosten kunt u lezen via Blendle.

Foto: BNNVARA, Annemieke van der Togt
13 Reacties op “BNNVARA houdt boezemvriendin John de Mol tevreden”


 1. Curryworst

  @MC:
  potent moet zijn patent.

 2. Jelle

  Lol, inderdaad

 3. Kamikaze

  N¡euwswаarde 0,0.

 4. Anna

  Ze drinkt graag een wijntje, uiteraard afkomstig uit haar eigen wijnwinkel.

 5. scott_0

  De zoveelste waardeloze zakkenvuller met belastinggeld.

 6. b

  Prima mens die haar geld dubbel en dwars waard is.

 7. Otto Groeneveld

  ‘Kukleleku dit is de VARA’. Wat een vreselijke schande deze omroep voor al die mensen die met hun leven hebben betaald voor de sociaaldemocratie. Smerige over het paard getilde patsers/liberalen die de samenleving compleet verzieken, heel de achterbakse VARA.

 8. Laurens

  Prima presentatrice! Zou bij SBS echter niet “aarden”, past daar op moment totaal niet.

 9. Dirk

  Ik geloof dat iedereen tegenwoordig bevriend is met John de Mol.

 10. SOLANGE

  Alweer een John de Mol vriendin….. tjeetje als je geld hebt heb je vrienden

 11. Arianne

  Hup, ga maar naar Talpa…..

 12. Japie

  Ongehoord dat salaris!!!

 13. media

  @Solange…
  Astrid Joosten is al veel langer een vriendin van John de Mol, dan al die andere mensen die om de haverklap vertellen hoe ‘goed’ De Mol is!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.