BNNVARA houdt boezemvriendin John de Mol tevreden

Astrid Joosten behoort tot de inner circle van mediamiljardair John de Mol. Ze zijn samen, met hun geliefden, talloze keren op vakantie gegaan. Toch werkt de presentatrice niet voor zijn SBS-groep. BNNVARA weet haar dan ook goed tevreden te houden. Niet alleen met haar riante salaris van 175.000 euro per jaar, maar ook met haar programmapakket. “Wat ik een heel fijne ontwikkeling vind, is dat ik steeds meer mijn eigen programma’s mag gaan bedenken en maken.

Joosten legt in de Story uit dat ze haar neus ervoor op zou halen als ze alleen nog maar de autocue mocht voorlezen bij Twee voor Twaalf. “Bij een programma als Twee voor twaalf is het toch zo dat je iets krijgt aangereikt en vooral presentatrice bent. Nog leuker vind ik het om iets ook zelf te maken. Bij Jongbloed & Joosten was dat overigens ook al het geval.

Helemaal sinds haar man is weg komen te vallen, speelt het tv-werk een dominante rol in het leven van Joosten. “Mijn werk is echt heel erg belangrijk voor me, het geeft me energie.”

Het is algemeen bekend dat vrouwen er voor tv-werk wel een beetje potent uit moeten zien. Hoe krijgt Joosten het voor elkaar om er zo fris en fruitig bij te lopen? Gezichtsbehandelingen bij de acupuncturist en crèmes met vitamine A-zuur, zo onthult ze.

Ook doet Joosten geregeld aan yoga. “En ik drink graag een glaasje wijn. Misschien is dát het wel!

Het Story-interview met Astrid Joosten kunt u lezen via Blendle.

Foto: BNNVARA, Annemieke van der Togt

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen