Gaan Albert en Winston een Boulevard-killer maken?

Geplaatst op zo 22 apr 2018 om 12:30

RTL Boulevard heeft onlangs het gerucht de wereld in geholpen dat SBS 6 werkt aan een hereniging van voormalig RTL Boulevard-sterren Albert Verlinde en Winston Gerschtanowitz. Ze zouden op SBS 6 oude tijden kunnen laten herleven door op hun vertrouwde tijdslot 18.30 uur wederom de handen ineen te slaan en met een heuse Boulevard-killer te komen. Sinds het vertrek van Verlinde in 2016 heeft RTL Boulevard immers een hoop sympathie verloren bij televisiekijkend Nederland.

Het toeval wil dat zowel Verlinde als Gerschtanowitz morgen te gast zijn in door Talpa geproduceerde talkshows op RTL 4: respectievelijk Koffietijd en 5 Uur Live. Zullen ze daar wat loslaten over de televisiegeruchten?

Verlinde komt bij Koffietijd praten over de terugkeer van de musical Mamma Mia en Gerschtanowitz zal ongetwijfeld komen vertellen over zijn nieuwe zondagshow The Wall.

Overigens hebben zowel Gerschtanowitz als Verlinde al ontkend dat ze werken aan een nieuwe show. “Ik heb hem gelijk gezegd dat het totale onzin is. Ik zou het wel leuk vinden overigens hoor met Albert weer wat doen, maar het is totaal niet aan de orde“, zei Gerschtanowitz.

Foto: RTL
35 Reacties op “Gaan Albert en Winston een Boulevard-killer maken?”


 1. Stefan

  Als zij terug komen dan ga ik echt naar Albert kijken

 2. SOLANGE

  Nee weer die bekende snoeten weer…het houdt niet op!!

 3. aammehoela

  Maakt mij niet uit, kijk beide programma’s niet. Shownieuws is geen nieuws, enkel roddelnieuws.

 4. jroen

  Goede tip voor de redactie om het nog even te benoemen. Als er al iets gaat geburen zal dat pas in augustus bekend worden gemaakt op de perspresentatie. Contractueel zouden ze beide een soortgelijk Boulevard mogen gaan doen en zijn ze af van het concurrentie beding. Daarnaast zou een shownieuws achtig programma prima passen op de zender.

 5. L.

  Zou wel heel leuk zijn!

 6. A.Zijn

  Ik zou direct gaan kijken.

 7. Tvjunkie

  Albert oké, maar Winston nee. Totaal geen toegevoegde waarde. Dan liever Albert en Beau

 8. Jelle

  Al is het maar een of twee keer per week, op vrijdag oid. Shownieuws Weekend Avenue met Albert en Winston. Lijkt mij wel leuk.

 9. Mark

  Beau blijft bij RTL is daar nu een van de grootste sterren

 10. GF

  @Tvjunkie, dat vind ik ook! Albert brengt echt een goede sfeer met zich mee. De rest komt irritant over en wekt vaak weerzin bij de kijker. Maar ja, Albert is een natuurtalent de rest niet.

 11. Mousy

  Hoe lovend hier (tot nu toe) over Albert Verlinden wordt geschreven. Is ook wel eens anders geweest.

 12. Martina

  Als deze twee bij je langs komen voor een kopje koffie, moet je daarna het hele huis desinfecteren.

 13. Uithetvak

  jroen
  Doe nou niet alsof je een insider bent.
  Je praat al weken ONZIN hier

 14. Mieke

  Rtl boulevard is totaal niets meer de geroutineerde Albert 2 keer in de week op de tv dan is het geen overkill maar word dan een prettig progamma met Albert die zeker een van de weinige is met verstand van zaken en het boeltje van rtlboulevard zijn kakelende kipjes en haantjes en moeten nog veel lange jaren veel leren dus klaar met rtlboulevard en op naar Albert

 15. A.M

  Ja, goed idee !

 16. Mark

  Ik heb Albert altijd goed gevonden

 17. holle vaten voor de onnadenkende

  Weer dit droevige geld graaiende duo. Mag ik een teiltje?

 18. west

  @ JROEN Denk dat Albert geen jaar hoeft te wachten om bij een andere zender aan de slag te gaan tenzij er een afspraak is gemaakt , hij is inderdaad eind augustus vertrokken, maar mag gewoon elders werken bij een zender Bij leidinggevend personeel zoals bij Erland ligt dat anders Die weet meer over RTL bedrijfs geheimen da Albert Een medewerker die alleen een programmaatje presenteert kan gewoon naar een andere zender!! Er zijn er zoveel overgestapt , en die hebben echt geen jaar hoeven wachten !!

 19. Peanut

  Wat is het nut van dit bericht? Het gerucht is al oud en het is door beide heren al ontkend.

 20. Peanut

  @hollevaten: als je zelf zo slim bent, waarom zie je dan niet dat dit een bericht is zonder nieuwswaarde, maar slechts een herkauwd gerucht? Heeft dus niets met graaien te maken. Zo is je eigen reactie dus eigenlijk nogal hol en onnadenkend.

 21. Ron

  Ik zie het niet gebeuren. Albert heeft bewust afscheid genomen van dagelijkse TV, dat is niet voor niets aangezien hij nu directeurtje mag spelen bij Stage dat valt niet meer te combineren. Winston zou het nog wel willen misschien, maar beide lijkt me uitgesloten. Overigens mocht het toch gaan gebeuren zit niemand op beide ja-knikkers te wachen.

 22. Bart

  @Jroen Albert en Winston mogen doen wat ze willen en zitten helemaal nergens aan vast qua concurrentie beding.

 23. Anoniem

  Talpa en SBS, een killer maken? Loserzenders zijn het. Gaat niet van de grond komen. En zowel, dan binnen de kortste keren exit.

 24. Bart

  Het zou niet slim zijn om op het oude tijdstip een bijna zelfde programma te gaan maken. Albert en Winston hadden zeker chemie (net als met Beau) dus om ze weer samen te brengen is een goed plan. Ik zou het op de late avond doen in een talkshow setting.

  Vooravond

  17.00 Marktplaats/Huizenjacht
  18.00 Hart van Nederland met Nieuws (ANP), Regio, Sport, Crime en Show
  19.00 House of Talent (later Show me the money)
  19.30 Utopia
  20.30 Prime-time programmering

  22.30 Hart van Nederland met Nieuws (ANP), Regio en Crime
  23.10 Entertainment Live met Winston en Albert
  Talkshow met gasten uit de nieuws, sport en entertaiment wereld
  Met 2x een klein blik shownieuws headlines door Shelly Sterk of Céline Huysmans
  24.00 Nieuws (ANP)
  24.10 Herhalingen van House of Talent (later Show me the money), Utopia, Entertainment live en Hart van Nederland

 25. Stefan

  Als Winston het nog zou willen, zou het denk ik best een succes kunnen worden.

  https://bit.ly/2qOUPqP

 26. Japie

  Shownieuws is teveel ouwe jongens krentenbrood, ik kijk even en zap snel weg als ik diezelfde koppen zie met hun vriendjespolitiek. En ook de gasten op de bank met hun bekkentrekkerij zodra ze in beeld zijn.

 27. Hoi

  Alles op SBS mislukt toch dus RTL gaat zich hier niet om druk maken.

  Als Linda naar SBS gaat mislukt ze ook. Op Talpa had ze ook geen succes.
  Johnny de Mol zal ook geen succes ervaren, tevens voor de mannen van VI

 28. sad

  Abosluut gezien zal Boulevard nooit meer de kijkcijfers halen van destijds. Tijden zijn veranderd. Maar in de doelgroep scoren ze veel beter dan toen Albert er nog zat. Dus commercieel gezien is het programma nu een groter succes.

 29. west

  @Hoi Onderschat nooit je concurent zender Waarom zou een zelfde programma niet scoren op een andere zender ?? t gaat langzaam maar ik voorspel dat SBS het gewoon beter gaat doen als het winterseizoen gaat beginnen
  zal spannend worden, en vrees het ergste voor RTL 4 !!Ze ten opzichte van een paar jaar geleden miljoenen kijkers kwijtgeraakt SBS blijft daar in tegen aardig stabiel
  Als het een trend zou zijn dat elke zender kijkers zou verliezen, omdat jongeren geen tv kijken dan had SBS6 verhouding geen kijkers meer !!
  maar dat is niet het geval SBS kruipt steeds meer op sommige dagen naar RTL4

 30. Thee

  Denk dat we het niet meer moeten willen, denk maar terug…

 31. Peter

  Shownieuws en Hart zijn inmddels al geMold. Sinds een half jaar zijn de kijkcijfers ingestort door het verdwijnen van goede redactie en aannemen van flut dj’s achter decdesk die van toeten nog blazen weten.

 32. Zo zo

  2 Hoi Nou, jij hebt er echt verstand van hoor. En alles zo goed onderbouwd ook.

 33. Einde van NL

  Mompelt iets van “pisvlekken op mijn tv scherm”….

 34. Jordao

  Weg met die vuilnisbakken programma’s!!

 35. Bert

  SBS is het nieuwe RTL.
  En ja ik zou gaan kijken naar Albert & Winston op SBS.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.