Gaan Albert en Winston een Boulevard-killer maken?

RTL Boulevard heeft onlangs het gerucht de wereld in geholpen dat SBS 6 werkt aan een hereniging van voormalig RTL Boulevard-sterren Albert Verlinde en Winston Gerschtanowitz. Ze zouden op SBS 6 oude tijden kunnen laten herleven door op hun vertrouwde tijdslot 18.30 uur wederom de handen ineen te slaan en met een heuse Boulevard-killer te komen. Sinds het vertrek van Verlinde in 2016 heeft RTL Boulevard immers een hoop sympathie verloren bij televisiekijkend Nederland.

Het toeval wil dat zowel Verlinde als Gerschtanowitz morgen te gast zijn in door Talpa geproduceerde talkshows op RTL 4: respectievelijk Koffietijd en 5 Uur Live. Zullen ze daar wat loslaten over de televisiegeruchten?

Verlinde komt bij Koffietijd praten over de terugkeer van de musical Mamma Mia en Gerschtanowitz zal ongetwijfeld komen vertellen over zijn nieuwe zondagshow The Wall.

Overigens hebben zowel Gerschtanowitz als Verlinde al ontkend dat ze werken aan een nieuwe show. “Ik heb hem gelijk gezegd dat het totale onzin is. Ik zou het wel leuk vinden overigens hoor met Albert weer wat doen, maar het is totaal niet aan de orde“, zei Gerschtanowitz.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen