John de Mol geeft André Hazes jr. twee tv-shows

André Hazes jr. krijgt na Het Rad van Fortuin en zijn realitysoap méér te doen op SBS 6. John de Mol gelooft in de volkszanger en denkt dat hij meer moet gaan presenteren. Daarom zet hij hem in 2018 op twee nieuwe tv-programma’s, vertelt hij in het AD. “Ik wil ook verder met presenteren, ik ga nu twee programma’s maken voor John de Mol: een studioprogramma, iets met muziek, en een buitenprogramma, met liefde, heel leuk. De Mol gelooft er in“, vertelt de zanger van hits als Leef.

Dat De Mol zo in hem gelooft, vereert Hazes. “Vind ik geweldig, dat iemand die zoveel bereikt heeft, het in mij ziet zitten. Presenteren kan echt iets worden. Dat is de volgende stap.”

Zijn ambitie op zanggebied wordt er niet minder om. “In Nederland is Borsato nu de grootste, en die wil ik van de troon stoten. Heb ik hem ook een keer gezegd: ik kijk tegen je op, maar het is mijn doel om je er van af te schoppen. Dat kan hij wel hebben. Ik hou hem scherp, zegt hij.

Maar ik wil nog veel meer. Met twee keer Ahoy per jaar ben ik nu niet tevreden meer. Want dat wordt ook een sleur. Ik wil dingen doen die nog nooit gedaan zijn“, zegt hij. “Optreden in de best bewaakte gevangenis van Nederland, bijvoorbeeld.

Het uitgebreide AD-interview waarin Hazes terugblikt op zijn carrière kunt u lezen via Blendle.

Foto: SBS, William Rutten

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen