Vrouw: ‘Veel allochtonen vinden onze vrouwen kechs’

Geplaatst op vr 05 jan 2018 om 10:30

Niet alleen De Telegraaf zelf, maar ook katern Vrouw heeft het idee dat rapper Boef symbool staat voor een grotere groep allochtone mannen in ons land. “Het gevoel dat westerse vrouwen ‘kechs’ zijn, lijkt voor veel allochtone mannen in het DNA te zitten“, zegt columniste Hester Zitvast. De Vrouw-journaliste juicht het groeiend aantal Boef-boycots toe. “Als wij dat toelaten en mafkezen als Boef over een tijdje gewoon weer zijn miljoenen laten verdienen en een podium geven, blijft dat zo.

Zitvast vindt het net als De Telegraaf merkwaardig dat politiek correcte vrouwen als Sunny Bergman wél moord en brand schreeuwen als de Hollandse mannen van Voetbal Inside zich seksistisch uiten, maar zwijgen als de islamitische Boef vrouwen uitmaakt voor hoer. “Tot nu toe blijft het stil uit die hoek. Waarom?

De columniste lijkt Bergman behoorlijk hypocriet te vinden, al weegt ze haar woorden voorzichtig. “Bij ieder woord dat ik nu tik hijgt de term ‘racisme’ mij ook in de nek. Het is gevaarlijk terrein. Want wat als het verkeerd wordt uitgelegd? Maar van die angst moeten we af!

De kijk op vrouwen van allochtonen als Boef is een serieus probleem dat we niet moeten wegkijken uit angst om racist genoemd te worden, stelt Zitvast. “Zolang in Nederland de integratie gehinderd wordt door deze blik op vrouwen, komen we geen stap verder.”

Zitvast hoopt op een ‘massale en definitieve boycot’ van Boef. “Dit was zijn ware aard. We moeten laten zien dat wij voor onze vrijheid staan“, zegt ze. “Wij laten ons geen ‘kechs’ noemen!

De column van Hester Zitvast kunt u lezen op de Vrouw-site.

Lees ook: Wierd Duk: ‘Nederlanders zijn allochtonen als Boef zat’ (gisteren)

Foto: RTL
48 Reacties op “Vrouw: ‘Veel allochtonen vinden onze vrouwen kechs’”


 1. Jantje

  Niets aan toe te voegen. Daarom gaan vergelijkingen met VI en anderen die wel eens domme uitspraken doen (hoe onfatsoenlijk ook) volledig mank.

  Op de JOOP site gaat Mensje van Puffelen met overigens gewoon door om dit allemaal goed te praten. Het is maar HipHopm het hoort er bij

  https://joop.bnnvara.nl/opinies/hypocrisie-boef-razernij

 2. Anouk

  Allemaal open deuren die worden ingetrapt; natuurlijk weet iedereen allang hoe dat volk over ‘ons’ denkt.
  Zelf met een boel tamtam dat eeuwige respect eisen, maar een greintje respect naar Nederland en zijn inwoners ho maar. Niks deugt hier, ja het sociale vangnet met zijn uitkeringen, toeslagen en regelingen. Dat weten ze feilloos te vinden, en eisen op hoge toon “hun (!) recht”….

  De goeden lijden onder de slechten wordt er dan gezegd. het spijt me, maar heel veel goeden zie ik niet in mijn omgeving.

 3. Me

  Heel veel autochtonen vinden Marokkanen op zijn zachts gezegd
  maal niets.
  Het wordt nooit wat met dat volk.
  Hun cultuur loopt zeker 500 jaar achter op de onze.

 4. Clio

  Hou toch op man.

  Toen Dave Roelvink zich oraal liet verwennen door een vrouw en het liet filmen om vervolgens haar huis leeg te roven waar was die discussie dan?

  Zelfde geld voor Giel Beelen die een vrouw zich oraal liet bevredigen live op de radio.

  Waar was die discussie toen?

  Boef zegt het alleen en de rest behandelde vrouwen gewoon als Kechs…

  En nu opeens een allochtonen ding van maken.

 5. Clio

  @Me Boef is niet eens een Marokkaan.

 6. Jo

  Veel allochtonen moeten opzouten. Houden we ook meteen miljarden euro’s over.

 7. 65j

  Op sociaal media worden de smerigste dingen over mensen en doods bedreigingen geplaatst ik denk ook wel door mensen die hier op MC reageren ,nu die Boef de bocht is uit gevlogen staat heel Nederland op zijn kop ,Baudet heeft zich ook al negatief over vrouwen uitgelaten en vergeet Trump niet .

 8. Clio

  Is weer een kans voor de mislukte t0kkies in de samenleving om hun afgunst te tonen omdat Boef meer geld heeft dan hun.

 9. Danny

  Pfff,,niemand die vandaag over die Boef heen jakkert met de auto?
  Moe van die gast,,weg ermee samen met alle kopdoeken,islamietjes en andere opvreters.

 10. Clio

  Ah racist Danny heeft zich al gemeld.

 11. De Leukste Thuis

  Nog iemand naar Marra-kech dit jaar?

 12. Eef

  En ondertussen wordt Bibi Breijman onder een ander artikel van vandaag uitgemaakt voor aandachtsH03R. Maar Wijskijker zal ook wel een allochtoon zijn zeker?

 13. John

  Bij Giel was het echt een hoer Clio

 14. Otto Groeneveld

  10.42- JOOP.NL is toch de meest lachwekkende en treurige website tegelijk. Als je die site leest heb je een maatschappelijk inzicht gelijk aan dat van een garnaal.
  Maar wel humor deze gebeurtenis. Goh dit is iets wat de stoute blanke man al 30 jaar zegt en nu is het opeens trendy. Ja gutmensch de waarheid niet onder ogen willen zien breekt hard op.
  Maar overigens veel sterkte met jullie pareltjes die amper hun naam kunnen schrijven.
  Wat een aanfluiting dit land zeg.

 15. Otto Groeneveld

  Clio 10.57 die enge Roelvink shit is ook met de grond gelijk gemaakt dus wat je zegt klopt gewoon niet. Kijk de geschiedenis er maar op na en hou op met dat stomme vergelijken om het goed te praten stumper. Je zet jezelf gewoon voor lul besef je dat?

 16. Otto Groeneveld

  Waarschijnlijk ben je gewoon een lul met slippers.

 17. JasperV

  Ook Silvana Simons hoor je nu niet! Ik steun de Boef-boycot, hij is veel te ver gegaan.

 18. donderdag

  Ik ga ook VI en boulevard boycotten.

 19. jeroen

  Gisteren een Marokkaanse vrouw bij Jinek : ze had aan Maxima willen vragen waarom de uitkeringen zo laag zijn in Nederland

 20. Zeerdommannetje

  KIJK HIER NAAR DIT FILMPJE VAN DE LEEGHOOFD!!
  https://www.telegraaf.nl/video/1496335/boef-valt-dronken-man-lastig

 21. Eef

  @jeroen

  Mooi gechargeerd, lamzak.

 22. Endanditnog

  Loverboys hebben allemaal een crimineel verleden. Allemaal
  De meisjes zijn vaak nog geen vijftien jaar. Hun kwelgeesten niet ouder dan dertig. Veelal allochtonen; Marokkanen, Turken, Antillianen en Roma. Relatief weinig autochtone Nederlanders, zegt Van Aartsen. ,,Loverboys hebben allemaal een crimineel verleden. Allemaal.” Maar dwingen tot seks tegen betaling is veiliger dan drugshandel. https://www.ad.nl/binnenland/team-jaagt-jaar-op-loverboys-meisjes-soms-totaal-naar-de-gallemiezen~a0afdc72/

 23. F’iscadel

  Het is algemeen bekend dat allochtonen de vrije wereld verachten, en de linkse wegkijkers hebben dat allemaal toegelaten! Gelukkig pikt het volk dit niet meer! Nederland is van ons!!!

 24. Paty Brard

  Ik heb nog niks gehoord van Annefleur Dekkers !

 25. magere marc

  Dus ik zeg luister trut met je rimpelkut def p zit hier en ik ben blut… Wacht. 2018. Andere rijm: Def p zit hier en wij zijn vertrut. Yess bitchesss, 2018 stylo.

  Rap is natuurlijk gewoon kut. Dat was het toen en dat is het nu nog steeds. Misschien kan ik wel een beetje lachen om hele brave rapmuziek die eraan schijn te komen. Maar doe godverdomme niet of je ook maar een haar beter bent dat sunny bergman of sylvana simons, beste guy with the melkflessen.

 26. Me

  Clio
  Fri 05 Jan 2018 om 10:58
  Turk of marokkaan . een pot nat.
  Hij is zeker moslim
  Achterlijke cultuur die 500 jaar achter loopt.

 27. Clio

  Clio = Boef

 28. Danny

  @Clio,,getrouwd met een moslim???
  Succes envlucht voor het te laat is.

  En inderdaad ,heb een bloedhekel aan dat volk en het interesseert met helemaal niks.Fijne dag

 29. Huib

  Ach, begint het door te dringen? En hoe denken ze over homo’s, joden, christenen en ongelovigen? Of is het rascistisch om het daar over te hebben? Dat mooie geloof van de vrede!

 30. anoniem

  Alsof seksisme slechts een allochtonenprobleem zou zijn..

  Autochtone NL-ers hebben het altijd zo goed voor met onze dames?

  Nee dus..

  En sinds wanneer is de Telegraaf een geëmancipeerde krant?

 31. Huib

  Nou anoniem, je mag kiezen: Je dochter gaat alleen op vakantie in Nederland of in een islamitisch land.

 32. Arnoud Tempelman

  Clio is nog steeds in de ban van haar of zijn loverboy.

  Marokko, Algerije, Tunesie, Libië: dat is toch ook een gebied met eigenaardige schandknapencultuur waar bij daglicht niks mag, maar na zonsondergang alles kan. Zeer populair voor gay fun holidays. Zouf moet gewoon uit de kast komen.

 33. anoniem

  @Huib: Beiden hebben zo hun risico’s…

 34. Wijskijker

  Clio
  Fri 05 Jan 2018 om 10:57
  Toen was die discussie er ook. Vanaf het moment dat het gebeurde, de rechtszaak en de nasleep ervan is uitgebreid behandelend in de media. Heel veel verontwaardigde en negatieve reacties op hoe Roelvink haar behandelde en de diefststal door zijn matties.
  Het zelfde geldt voor Giel en die pijpkech in de studio. Alles wat er over te zeggen valt is al gezegd en men heeft het er nog steeds over.

 35. Nico van Tol

  Clio en al die andere zielige droeftoeters die proberen op zo manier de aandacht van het giga moslimprobleem af te wimpelen. Nee het gaat over totaal mislukte integratie, woord is eigenlijk niet van toepassing, totaal mislukt na 4e of zelfs 5e generatie. Zelfs dat wil dit volk niet onder ogen zien. Integratie is totaal mislukt.

 36. Clio

  De enige droeftoeters hier zijn degene die er een moslim probleem van maken. Als Boef geen allochtoon was was het niet zo opgeblazen.

  Ik kan me anders geen Dave Roelvink boycot herinneren.

  En hoe zit het met Lil Kleine die wilt chillen met b1tches want hij heeft drank drugs.

 37. Tieho

  13:58

  Dat is nou echt Precies hetzelfde als iemand een hoer noemen nadat ze je geholpen hebben

  Stop eens met naar andere wijzen dombo
  Niemand trapt er meer in

  Laaf dit sukkeltje maar lekker boeten voor zijn domme fout

 38. Bram

  Clio begrijpt het niet, het is niet alleen dat vrouwen uitgemaakt worden voor hoer. Mannen worden uitgescholden voor homo en ongelovige, en worden dus net zo goed als minderwaardig gezien door bepaalde groepen. Jij wappert net als Boef met je vingertje. Wij willen gewoon weer de vrijheid terug die wij vroeger hadden en plezier hebben in het leven. Galbakken verzieken de sfeer.

 39. Theo

  De intergratie is mislukt, niet door de niet moslims(want die waren ongelovig of hadden een verkeerde geloof) maar door moslims zelf. Alles we kijken naar de boodschap van alle profeten, dan merken we dat het leven voor een moslim een taak heeft. En dat is emigreren naar Europa vanuit noord Afrika en niet rechtstreek uit Saudi Arabië van wegen hun kleding die de Europeanen doet afschrikken. De Marokkanen en Turken zijn expres uit hun landen gedreven door armoede en politieke redenen, zo heeft Allah dat gewild. Om de informatie van de profeten door te geven aan mensen die dat niet weet. De moslims hebben het niet begrepen en zijn hier om verkeerde reden en informatie. Namelijk geluk zoeken zoalles al die andere emigranten die met hun zijn gemigreerd.

 40. Linda

  Heel duidelijk verwoord. Boycotten is effectief. Weg met dit soort uitschot.

 41. anoniem

  Tja, hoe noem je een vrouw die mannen selecteert op hun dikke portemonee?

 42. ox

  De metoo discussie ging voornamelijk over blanke mannen,toen heb ik niemand gehoord over discriminatie of etnisch profileren,toen was het allemaal terecht,dat ze de schandblok opgingen,nu is het een allochtoon en de racismekaart wordt meteen getrokken of het blijft heel stil bij de usual suspects,die altijd vol op het orgel gaan,bij racisme of seksisme;triest en hypocriet,die dubbele standaard

 43. SOLANGE

  Inderdaad is een goeie van PATTY BRARD niks gehoord van Anne Fleur Dekkers

 44. Daan

  Ware aard van Boef en veel van zijn volgers wordt nu pijnlijk duidelijk. Dat er zo gedacht werd wisten de meeste nederlanders al wel maar de naief linkse kliek die de media beheerst hield dit onder de pet door iedereen die dit eerder aangaf als racist weg te zetten. Nu Boef er gewoon eerlijk voor uitkomt dat hij vrouwen die niet netjes met doek thuiszitten allemaal hoer vindt blijft het angstig stil uit de linkse hoek. Ze weten niet echt wat ze nu hiermee aanmoeten. Op Joop trachten ze het nu maar snel over de boeg van het uitgekauwde racisme te gooien door te beweren dat hij harder wordt aangepakt dan bijvoorbeeld VI, wat overigens aantoonbaar onjuist is en daardoor holle stukjes tekst worden op Joop. Ja Joop, Sunny, Sylvana en overige linkse gekkies: waar moet je nu voor kiezen: de vrouw of de moslim? Beide wordt lastig gezien de uitgesproken mening van Boef. Sterkte.

 45. Mike

  Wie een beetje hersens heeft, weet al jaren dat allochtone mannen zo over vrouwen denken en praten. Sowieso halen ze hun neus op voor de Nederlandse cultuur en gebruiken.

 46. aammehoela

  Het zijn bepaalde linkse figuren die steevast blijven vasthouden aan racisme van bv. VI. Er zijn genoeg linkse figuren die er toch wel degelijk anders over denken. Meer de gematigde figuren met een realistische kijk op de gang van zaken. Boef is en blijft hartstikke fout en dat komt door zijn opvoeding. De islam is wat dat betreft ook totaal niet te vergelijken met het christendom. Als het aan types als Boef zou liggen dan zou het stemrecht voor vrouwen ook weer verdwijnen. Vrouwen hebben dan namelijk twee rechten: het aanrecht en de “benen wijd open houden na de eerste menstruatie voor een moslimjongen”.

 47. Elke mening is er 1

  Ik vind jullie en preuts Nederland wel erg discriminerend tegenover hoeren, allemaal overschrijdingen van huisregel 1 van de policy van mediacourant. Wat is er mis met prostituees.

 48. Karel

  Vroeger hoorde je “Kopje koffie kamer vlakbij” dat is nu gesis en rare woordjes geworden. Probleem blijft dat de gemiddelde (noord) afrikaan toch wat minder hersencellen tot zijn beschikking heeft dan de gemiddelde West Europeaan. Kijk eens naar de gebieden in Nederland zoals Drenthe of het mijngebied, ondanks geen werk blijven die families bij elkaar wonen. Ooms, tantes, neefjes en nicht allemaal binnen een straal van 10 km. Waarom denk je dat bij onze Noord Afrikaanse medemens zoveel suikerziekte en brildragers zijn ? En doe daarbij dat achterlijke geloof en je hebt je oorzaak. Hoe dit op te lossen is grenzen dicht en alleen mensen toelaten die iets kunnen toevoegen. Vergeet niet dat Aboutaleb, Özcan Akyol, Hafid Bouazza enz enz wel iets toevoegen aan ons Nederland. Aub geen reacties op mijn grammatica of spelfouten.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.