Ron Boszhard: ‘Carlo’s relatie met moeder niet gezond’

Ron Boszhard vindt de relatie die zijn broer Carlo Boszhard heeft met hun moeder Wil Boszhard niet gezond. Dat laat hij vandaag weten in een interview met de Volkskrant. Van Carlo en Wil is bekend dat ze een zeer sterke band hebben; ze waren onder meer samen te zien in Carlo’s TV Café. “Carlo is erg bezorgd om haar. Ik ken niemand die zo gek is op zijn moeder als mijn broertje. Ze wonen naast elkaar en eten bijna dagelijks samen. Ik woon iets verderop en zie haar eens per week.

Carlo is volgens Ron een echt moederskindje. “Als Carlo wakker wordt, rolt hij het huis uit om te kijken wat er bij m’n moeder in de ijskast staat. Hun levens zijn met elkaar verweven. Ik moet daar niet aan denken. Het is ook niet gezond.”

Voor de tv-rubriek Wil Wil Wel gaf Carlo zijn moeder allemaal opdrachten. Zo werkte ze in een hondentrimsalon en gaf ze een jodeloptreden. “Als ik zoiets met mijn moeder zou doen, waren de opdrachten een graadje erger geweest. Ik had haar laten abseilen van de Euromast en haar in een kooi met haaien gedaan.”

Carlo is een veel succesvollere tv-presentator geworden dan Ron. “Ik ben bescheiden, maar dat kan soms ook tegen me werken. Mijn broer Carlo kon gewoon tegen omroepen zeggen: ‘Je moet mij aannemen, want ik ben de nieuwe Willem Ruis.’ Hij kan zichzelf beter verkopen dan ik. Anderzijds denk ik: als ik iets wil, dan komt het wel.

Het Volkskrant-interview ‘Hard spel’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: Avrotros, Michel Schnater

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen