Ajouad El Miloudi ziet dronken vrouwen niet als sletten

KRO-NCRV-presentator Ajouad El Miloudi, bekend van De Reünie, ziet vrouwen die dronken zijn niet als sletten. Dat zegt de tv-maker, die Marokkaanse roots heeft, in gesprek met de Glossy. El Miloudi vertelde in 2015 dat hij islamitisch is opgevoed en daarom geen relatie wil hebben met een vrouw die alcohol drinkt. “Ik heb weleens een Nederlands meisje gehad dat wel dronk, maar daar voelde ik me niet fijn bij“, zei de presentator. “Ik heb liever een vrouw die er hetzelfde over denkt als ik.

Tegelijkertijd gaf El Miloudi aan dat hij seks voor het huwelijk dan weer wél vindt kunnen. Ook liet hij weten dat hij zijn vrouw graag in de keuken ziet staan. En: “Ik vind het ook fijn als ze een huishouden kan runnen.

Het klinkt allemaal nogal bekrompen en dat vindt hij zelf nu ook wel een beetje. “Ik was toen natuurlijk een stuk jonger, een tikkeltje bekrompen nog“, vertelt hij in de Glossy.

Kijk, als ik zeg geen vrouw te willen die drinkt, dan is dat praktisch gewoon handig, omdat ik zelf ook geen alcohol drink. In dat interview is het beeld geschetst dat ik dronken vrouwen als sletten of troep zie ofzo, maar dat is niet zo. Echt niet!

Wil hij nog steeds dat zijn toekomstige vrouw gelovig is? “Het liefst wel, ja.”

Rapper Boef, die net als El Miloudi Noord-Afrikaanse roots heeft, kwam onlangs in het nieuws omdat hij vindt dat dames die alcohol drinken en ’s nachts uitgaan hoeren zijn.

El Miloudi komt wel vaker twijfelachtig in het nieuws. Zo werd hij in november beschuldigd van bedreiging met vuurwapen en heeft hij in het verleden meerdere homo-onvriendelijke uitspraken gedaan.

Foto: Stijn Ghijsen, KRO-NCRV

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen