RTL 4 in najaar met nieuwe vrijdagshow Talent Project

RTL 4 komt met een nieuwe show op de talentenvrijdag. Het gaat om The Talent Project, dat in het najaar van start gaat. Dat heeft de zender vandaag laten weten. The Talent Project draait om zangtalenten die na een geslaagde auditie honderd dagen lang worden klaargestoomd door professionals op de zogenoemde The Talent Project Academy. Hun ontwikkeling gedurende die honderd dagen wordt in de afleveringen kort samengevat en na een ‘spectaculaire tijdssprong’ volgt dan de tweede auditie.

Die tweede auditie is een ‘groots optreden voor een verwachtingsvol publiek’. De grote vraag na die honderd dagen is: “Staat er een artiest die het publiek en de jury omver blaast?

RTL 4 is momenteel op zoek naar kandidaten die zich willen aanmelden voor deze ‘unieke kans’. “Kun jij goed zingen, maar ben jij nog niet klaar voor het grote publiek? Doe dan auditie voor de Academy van The Talent Project, waar je wordt klaargestoomd voor het grote podium.

The Talent Project, een productie van EndemolShine, begint in het najaar en bestaat uit zes afleveringen. Die worden gepresenteerd door een nieuw presentatieduo, dat vanavond bekend wordt gemaakt in RTL Boulevard.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen