Ajouad El Miloudi ontkent bedreiging met vuurwapen

Geplaatst op ma 06 nov 2017 om 12:57

Ajouad El Miloudi ontkent dat hij vlogger Youness Ouaali heeft bedreigd met een vuurwapen. De vlogger is een triest figuur dat ook bij andere mensen bedreigingen heeft verzonnen om aandacht te krijgen. Dat heeft hij laten weten aan De Telegraaf. Ouaali uitte eind september op YouTube felle kritiek op El Miloudi’s tv-programma Van Kaaskop tot Mocro, omdat hij ‘anti-islam-figuren’ zou ophemelen. In het laatste weekend van oktober kwamen ze elkaar toevallig tegen op straat in Amsterdam.

Wat is er gebeurd?

Die ontmoeting verliep niet heel plezierig, vertelt Ouaali in een vlog. “Hij liep achter me aan als een baviaan onder invloed van flakka. Hij wilde vechten en een kopstoot geven. Hij zat daar vijf of zes minuten een scène te trappen. Iedereen keek. Het was een heel vervelende situatie.

Waarom is El Miloudi volgens Ouaali zo boos? “Ik weet waarom het pijn doet. Dat soort Marokkaantjes die de billen likken van de witte elite, krijgen nu opeens weerstand van mensen zoals ik. Hij is gewoon geëxposed door mij in mijn analyse.

Een dag na die ontmoeting belde Ouaali hem op, mét een draaiende camera. Ouaali zegt in dat telefoongesprek: “We staan voor een koffiezaak van een ander persoon, ook een Marokkaan. Hij probeert ook gewoon zijn centjes te verdienen. Het is nooit leuk als er voor een zaak ruzie is en al helemaal niet tussen twee Marokkanen. Zoals ik al aangaf: ik snap je boosheid, maar ik vind het alleen heel erg vervelend en jammer dat er toch lichamelijk contact was, aangezien er ook mensen kijken.

Ajouad El Miloudi reageert daarop: “Iedereen die mij kent mag je vragen: ik ben een hele nette attente jongen. Ik heb altijd respect voor mensen. Mensen die mij kennen, kennen me over het algemeen als een vriendelijke, aardige jongen. Ik val niemand lastig, ik wil niet lastiggevallen worden. Inhoudelijk commentaar op mij hoort erbij, maar als het persoonlijk wordt, wordt het persoonlijk, weet je. Ik ben gewoon een rustige normale jongen zoals jij dat ook bent. Niemand heeft baat bij problemen of gezeik.”

Vuurwapen

Na dat telefoongesprek hebben ze elkaar in persoon ontmoet, vertelt Ouaali in een vlog. “Zaterdag ben ik naar hem toegegaan om het op te lossen. Ik heb bepaalde voorwaarden voorgesteld, die ik naar hem moest sms’en. Tijdens het gesprek was het een beetje uit de hand gelopen, want toen vond hij het nodig om een vuurwapen tegen mijn zij te drukken. Prima, hij wilde even laten zien hoe stoer en groot hij is. Ik was er niet heel erg van onder de indruk.”

Ouaali: “Wel moet ik eerlijk toegeven dat hij het heeft over vrienden die naar mijn huis zouden kunnen komen en mij opensnijden. Dat is wel heel vervelend, want als ik nu naar buiten loop moet ik wel even om me heen kijken en als ik in mijn auto stap, moet ik kijken of er iets onder ligt. Ik onderschat sowieso niemand.”

Die sms met Ouaali’s voorwaarden, werd volgens Ouaali beantwoord met de volgende op camera getoonde sms van El Miloudi: “Hier is een beter voorstel; jij laat mij met rust en je krijgt geen stuiver. Als je aangifte doet dan zullen mijn mensen jou letterlijk kapot maken! Vergeet dat niet, facebookheld! Met mij moet je niet fucken, want ik heb echt schijt aan jou, je bent zo weg!

Reactie Ajouad El Miloudi

El Miloudi ontkent dat hij Ouaali heeft bedreigd én meent dat ‘zijn’ getoonde sms nep is. “Bottom line: dit is afpersing. Hij liegt alles bij elkaar“, laat hij weten aan WNL.

Khalid Kasem, de advocaat van El Miloudi, bevestigt in De Telegraaf dat de twee elkaar tegenkwamen op straat: “Er ontstond een discussie, het was geen vriendschappelijk gesprek. Maar Ajouad is helemaal niet van de conflicten, en heeft al helemaal niemand bedreigd. Heel kort na de ontmoeting werd Ajouad gechanteerd: hij moest vijfduizend euro betalen anders zou hij hem gaan ’exposen’ in zijn vlogs.

Reactie Youness Ouaali

Ouaali, di eerder dit jaar in de talkshow Pauw zat, laat op Facebook weten zich ernstig te ergeren aan de berichtgeving in de media. ‘KRO-presentator doet aangifte tegen haatvlogger’, kopte De Telegraaf. En AT5: ‘Ajouad El Miloudi doet aangifte tegen vlogger om afpersing.’

Ouaali op Facebook: “Kijk hoe prachtig dit is, ik doe aangifte en de Telegraaf zegt dat Ajaoud aangifte heeft gedaan. Ze beginnen gelijk over dat ik joden haat en ik Ajaoud op straat lastig gevallen zou hebben vanwege z’n achterste die hij verkocht heeft.

Ik zweer bij Allah swt en die mag me nu direct kanker geven als ik hem heb lastig gevallen, bekritiseerd heb of wat dan toen ik uit de koffiezaak kwam. Ik draaide me letterlijk om en probeerde weg te lopen. Hij was het die na 5 weken nog steeds agressief was op een analyse van mij.

Maar mensen, zie mij maar als slechterik, ik heb tenslotte de Nederlandse/zionistische media niet achter me.

Aangifte

El Miloudi en Ouaali hebben inmiddels aangifte tegen elkaar gedaan.

Donderdag is El Miloudi te zien in een nieuwe aflevering van KRO-NCRV’s De Reünie op NPO 1.

Foto: Stijn Ghijsen
11 Reacties op “Ajouad El Miloudi ontkent bedreiging met vuurwapen”


 1. Ron

  Youness Ouaali is zo’n religie van mohammed de verkrachter aanhanger

 2. Jaap

  Die Youness Ouaali is een fantast die vaker de meest onzinnige dingen heeft verzonnen, dus wat dat betreft staat hij al met 1-0 achter. En hij vindt dat je joodse toeristen in elkaar moet slaan. Stumperd is het.

 3. Ongestelde Vraag

  Ik wil Ouaali niet teleurstellen, maar de media is voornamelijk in handen van Katholieken in Nederland.Oke, Albrecht is Joods, maar minderheidsaandeelhouder met Veronica van kranten en zelf geen eigenaar. Verder is hij niet zionistisch of anti moslim. ANP, ook van Veronica, is alleen een objectieve berichtenboer. Facebook is dan weer wel Joods.Ook niet zionistisch Hij is een beetje schizofreen dus.

 4. Peanut

  Het is zo jammer dat dat soort doorgefokte berggeiten een internetverbinding hebben.

 5. ox

  dit papventje wil toeristen in elkaar slaan?

 6. Henny Huisman

  Youness is een rasgekkie met een eigen vlog, die oproept om Joodse toeristen in NL total loss te slaan, die de schuld van het ongeval van Nouri legt bij Ajax en die beweert dat je homo kunt worden als je hard op je hoofd terechtkomt. Hij noemt zichzelf een ‘opiniemaker’.
  Dat Ajouad uberhaupt al aandacht aan die achterlijke heeft besteedt (maar hij is waarschijnlijk gewoon doorgelopen terwijl die gek hem achterna zat)

 7. Bep

  PEANUT … goed gezegd.

 8. Hohoho

  Deze man moet ontslagen worden bij KRO NCRV te veel twijfel omtrent dit mannetje!

 9. Walter

  Overbodige overwerk voor de politie zo…

 10. Jack Wolff

  Marginaal Mens met honger naar aandacht.Zinzloze verzameling lichaamsdelen. Next!

 11. Bert

  Prettig volk he die Marokkanen? Echt een verrijking voor ons land.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.